Påsklov imorgon.

Det kommer bli en tung påskhelg har jag nu märkt eftersom det tydligen blir att dra ut torsdag, fredag och lördag. Men det är ju bara påsk en gång om året, och det är ju bara en uppvärmning inför Alanya och studentveckan. Det ska börjas i tid, så enkelt är det!

Måste meddela att engelska provet var nog det svåraste jag gjort, det var ett gammalt högskoleprov. HEJJ, omprov!! Nåja, kan ju inte alltid få högsta betyg på allt, alla har ju sina svackor ;) HAH!

Och imorgon är förfesten på samma ställe som förut, har bara haft ett uppehåll. Jag talar självklart om Hertsön.


Äventyrar med Ajverr under Januari månad!


Jag kan inte skilja på..

Min lediga dag har påbörjats som inte är så ledig när man tänker efter. Skulle inte ha något emot att ligga i sängen hela dagen och se på bra filmer, underbart!

10.30 - helex
12.00 - projektarbete med Johahanna
13.15 - flash
15.00 - engelskaprov


ett litet uppehåll


Har haft ett litet uppehåll från bloggen då jag spenderat min helg i Stockholm med Jennifer och större delen av tiden med min bror också. Var längesen jag träffat han då han varit ute och rest så det var riktigt kul. Kortsagt så har helgen varit awesome som jag kan sammanfatta med några ord; ceasarsallad, shopping, alkohol, umgåtts, åkt tunnelbana och gått som en tok. Men jag gillaré!

Stockholm stad växer mer och mer på mig, och jag/vi har redan planerat in en ny resa till huvudstaden inom en snar framtid. Assåååm!

Igår var det sjukt tungt att kliva upp eftersom det inte blivit så många timmars sömn i helgen, men gick på mina två lektioner på morgonen innan jag begav mig till jobbet. Kände mig lite trött men blev pigg så fort jag kom dit så det kändes väldigt skönt. Efter det gick jag direkt till plannja och såg dom vinna, än en gång. Nu taggar vi upp inför nästa veckas match.

Nu ikväll blir det att ta en promenad med Erica, som var aldeles för länge sen & sen blir det att plugga. Är ledig egentligen imorgon men ändå måste man till skolan, det är hemskt!




25/3


Gick och la mig och sov halv elva igår så jag var faktiskt pigg imorse, så skoldagen gick ändå ganska fort. ett + var att det var raggmunkar till lunch. Nu har jag haft beslutångest i snart två timmar om vafasen jag ska packa för kläder, en tjejs vanliga problem.

Nu blir det att chilla innan jag ska och jobba. Ska nämligen vara någon slags modevisning på jobbet idag, kul! Senare får jag med mig Jennifer hit så ska hon sova över här. Hon har bestämt att vi ska se på Björn Gustavsson ikväll, yeey! KAN VI FÅ ÅKA TILL STOCKHOLM NU ELLER?


zombie dag

Jag tror att meditationen vi i klassen var på idag gjorde mig fruktansvärt trött. Har nu sovit i två timmar och tror helt ärligt att jag skulle kunna somna för natten nu, så trött är jag.

Åt två gånger idag i skolan pga. staren inte har någon klimp i sin köttsoppa vilket då resulterade och konstaterade att Örnen är snäppet vassare på käk i skolan. Och på tal om Örnen, så ska vi nu få dit våran egna security vakt just för att det varit något slags hot eller liknanade förra veckan? Tur att man vet vad som händer i sin egna skola, not. Kan ju bara hoppas på att det är en riktigt goding som ska vandra runt på skolan, errrhm..

Nu ikväll blir det att packa inför Stockholm som sker i helgen med Jennifer. Gud så skönt det ska bli och fett kul. Eftersom jag jobbar imorgon kväll så är det nog bäst att jag packar det mest idag eftersom flyger går 06.00 från kallax och jag chansar på att jag måste kliva upp sådär 04.00. Kan ju iallfall glädja mig åt att det är frulle på flyget.


countdown..


Nu är nedräkningen på plats inne i skolan också (Y) Nu börjar det kännas mer och mer som att studenten är runt hörnet. Har varit i skolan till halv två, sen tog jag en vända på stan innan jag besökte helex en sväng. Så nu ligger jag i sängen efter en härlig duscha och väntar på middag, spagetthi och köttfärsås.

Och som jag skrev i gårdagens inlägg ska jag på plannja ikväll också, det ska bli ett kärt återseende då jag inte sett en match på länge, go plannja! Kom på mig själv att jag inte skulle skriva något idag, meeen jag kunde inte hålla mig, hihi..


Godnatt faaans!


Tänkte bara meddela att sängen kallar på mig, men innan jag stänger mina blå så ska jag se lite scrubs och allt bra som kanalerna bjuder på såhär på kvällskvisten.

Imorgon blir det skola till halv två, sen blir det till helex för att träna lite (nähä?), och senare på kvällen blir det plannja. SKÖNT, nu vet ni vad jag ska göra imorgon dvs. att inget blogginlägg kommer att komma imorgon, score! Skämt och sido, godnatt!


Studentmössa, check!


Ovärt att gå på historian då vi alltid bara har 45 minuters lektion. Fast idag är jag ändå glad att jag gick till skolan då studentmössorna äntligen kommit. Nu är vi ett steg närmare den, tydligen bara 81 dagar kvar. Det börjar pirras lite i magen.

Här ska ni få se på en cool student 2010!!!!

vet inte vad..

Fredagen vart jätte lyckad och jag hade skitkul, kanske lite för kul till och med. Men jag var ändå smart och gick hem klockan två eftersom jobbet kallade på lördagmorgon. Det gick bra på jobbet men efteråt kändes mina ben som bly, än en gång.

Sedan bestämde jag och sara att vi skulle ha en flott kväll igår med chips, godis och film. Och mycke riktigt, det gjorde vi. Johanna kom också och höll oss sälskap.

Idag vet jag inte riktigt vad som händer, eller jo. Jag ska till helex och träna, sen ska jag plugga lite och så hade jag tänkt våldgästa Linn och tvinga ut henne på en prommis i fina vädret.

Happy birthday <:o)


En vecka efter min födesledag som vart bättre än jag tänkt, helt underbar faktiskt följer älsklings Linn födelsedag som är idag, och detta ska självklart firas! GRATTIS LINN <3 (Får heller inte glömma underbara Anna som har sin 19 års dag idag också, grattis till dig med sötunge :>)

Turkiet augusti 2008



Hoppas du är lite glader ikväll än såhär ;)

.............typ såhär?

Och misstänker väl att denna kväll kommer sluta på bardisken också... hehe ;)

68

Nu har jag verkligen gjort mig förtjänt av en pluggpaus just för att jag har gjort bort ganska mycket ikväll. För den som är intresserad kan jag meddela att jag skriver om hur vi ska utvecka Luleå skärgård till en levande turismdestination utifrån ett hållbart perspektiv, visst låter det som en fantastisk uppgift?

Har rent utsagt skitigt i att plugga till provet i filosofin imorgon, jag tar provet på känsla istället. Säger som hela LED3B säger; det löser sig. Och när vi är inne på våran coola klass så kan jag meddela att det bara är 68 dagar kvar till våran studentresa som komer bli assåååm.

19 kvinnor, 1 man intar Sunny Hill Hotel i Alanya, Turkiet den 27 maj väldigt tidigt en torsdagmorgon. All inclusive en vecka, tequila, specialdrinks, efes, sol, bad, studentbrillorna, alanyapipan, äckligtvidriga kebab mitt i natten, skrika på turkiska katter, HOTEL MOTEL HOTEL MOTEL, snurrr i skallen, tårta i ansiktet, fishbowl, nattpromenader utan skor. Denna stad är magisk!

.....Och nya minnen kommer att bildas, cant wait! <3













SNART ÄR VI TILLBAKA!

18 mars


Idag var vi på en föreläsning eller vad man nu ska kalla det, det var iallfall om jobb efter studenten, hur man skriver cv och vad man ska tänka på. Det var faktiskt helt okej och lite tips fick man. Sen efter skolan så gick vi en sväng på stan och fixade Linns present, lill tjejen blir ju 20 jävla år imorgon så då ska det firas. Hittade även converse som jag ville ha nu och i min storlek, im in looooooove!


Sushi is the shit!


Hade en lektion idag där Toms mamma kom och pratade om att vara kostnär och sen fick vi även visa vad vi gick för. Lyssnade på Måsen Jonathan (?) som vi sedan skulle illustrera i en bild.

Efter det blev det efterlängtade sushi med Linn, som jag längtat. Har även sovit i två timmar och nu väntar jag på att gå till helex och dansa lite affro, yehaa! Sen blir det för ovanlighetens skull att plugga. Känns som att det är det enda jag gör.


summeeeeeerbreze


Kan det bli sommar så man får känna sig precis såhär lycklig?


Random fest i augusti hos Blom

Trästocks, underbart!

Skolavslutning 09

har du en famn för mig, var du än befinner dig..


Eftersom jag missade Indooren idag för jag var tvugen att gå på besök på annat håll så tog jag tillfället i ackt och gick ut och promenera (andra gången för idag) med Lukas denna gång. Har inte träffat killen på ett tag, så det var kul.

Har egentligen inte vettigt att säga just nu, blev helt plötsligt helt tom. Jag vet inte vad jag ska säga.

Nu ska jag lägga mig i sängen och hoppas på en bra dag med jogging ute på idrotten. Jag hör verkligen hur glad jag kommer vara imorgon, scooooooore

15 mars


Ska sammanfatta min dag i samma stil som Ajverr bloggar, tycker hon är så frän!

- Första historia lektionen since like forever - Check!
- Engelska redovisning om Romeo & Julia - Check!
- Lunch hos Linn + promenad runt sjön - Check!
- Livskunskap om sex - Check!

Och det jag har kvar att göra är att bli done med det som jag har kvar att göra så jag kan njuta och ta det lugnt resten av veckan, låter som en plan! (Y) Meeeeeen, först blir det spagetthi och köttfärsås, mums!

.....Och såg föresten att studentmössorna och de där kommer på måndag, för er som inte visste det! :D


Bra skit


Igår kikade vi på melodifestivalen. Måste ju veta vad Sverige tänkt och skicka till Eurovision. Men istället för att lyssna allt för mycket på låtarna så blev jag kär, inte bara i en person, utan i två. Erik Saade och Salem al fakir. Vilka underbara människor alltså, ojoj..

Idag har jag äntligen varit och tränat på helex efter två veckors ledighet, det var ett kärt återseende. Senare har jag varit och promenerat med Linn runt sjön i det fina vädret. Och denna helg har varit kanoners så jag känner mig glad även fast det är söndag och jag måste plugga.

Nu ser jag bara framemot Stockholm om 12 dagar med Jennifer! :')


Galeeet


Måste börja detta inlägg och säga tack till alla som gjorde min födelsedag underbar. Jag hade stört kul hela kvällen hemma hos mig, senare blev det lite sämre men hade aldrig tråkigt. Vi käkade tacos, drack välkomstdrinkar, tequila m.m Tänkte inte skriva så mycket mer utan jag visar någon bild från igår istället!










My birthday <:o)


Idag är det min tur att fylla 19 år. Vad tiden springer iväg men nu får gärna tiden stanna ett tag iallafall, hinner ju inte med. Har tagit helg lite tidigare eftersom det är min dag. Har även ganska mycke saker att förbereda innan alla kommer ikväll, kommer bli awesome :')

Tänkte också säga tack för alla gratualtioner, ni är bäst! Kärlek till er.

TEQUILA BOOOM BOOOOM!

Allstar och hockey


Ikväll hade jag somsagt tänkt att plugga det som jag ska ha gjort tills imorgon men Sara kom med en underbar ide att åka till Allstar och kolla på hockeyn och inta lite alkohol. Det var verkligen värt att åka dit istället. KUL att  en kille trodde Luleå gjorde mål när dom visade repris från ett mål och skrek så högt att alla på Allstar hörde, tror killen skämdes ganska mycket när han insåg att det bara var en repris av målet tidigare.

Har även hunnit vara och handlat med mamma inför imorgon, nu är jag peeeeeeeeepp! Men innan allt de roliga måste jag tyvärr sätta igång med engelskan, det tar emot så mycket! Nästa gång jag skriver är jag ett år äldre och förhoppningsvis lite klokare.

Imorgon...


Imorgon smäller det, bara några få timmar kvar, yeey!
Lets get bananas :')


En bild


Jag har skrattat genom dagen


Promenaden var inte så hemsk som jag förutspått. Den var väldigt skön och mysigt att solen tittade fram bland alla dessa moln. Enligt vår lärare skulle vi inte prata med varandra eller så, utan bejaka allt runt omkring oss men jag och Blom kom på något roligare att göra dvs. att glida med skorna på isen. Det känns bra att man kan ta fram det där barnasinnet när det behövs, errhm..

Efter detta fick vi då sluta men tänkte ändå käka lunch i skolan innan jag skulle promenera hem. Men näe, bestämde mig för att stanna till klockan tre för att göra svenska provet. Så har suttit med Blom, Ida och Carro i soffan i över tre timmar, på något vis är det alltid vi som är kvar i skolan? jag förstår inte. Men på dessa timmar mina damer och herrar hann det hända väldigt mycket intressant, roligt också.

När det väl kom till provet så var energin på topp igen så provet i sig som inte typ var något prov, gick ändå helt ok pga. att vi fick ha våra anteckning (tack Sara). Blev dock kvar lite längre på skolan än planerat då vi hade djupa konversationer med Johan, vilken kille.

Nu resten av kvällen är jag dränkt i plugg, och ska verkligen göra bort äckel religionen nu, eller jag har väl mer eller mindre inget val eftersom den ska in imorgon.


Hockey för hela slanten


Vilken jävla energi man får av att vara på hockey, det är helt sinnesjukt. Det var förövrigt en bra dag för Luleå då dom tog hem segern väldigt säkert med 3-0, det hade väl sina anledningar till att jag var där som dom vann. höhö Ida tyckte nog att jag kommenterade saker lite för mycket, men jag tror hon gillar´e.

Imorgon har våran fantastiska lärare kommit på att vi ska ut på promenad på våran lektion (Y) Jag säger bara tur att det inte är så många minus grader ute för då tror jag att det inte bara hade varit jag som strejkat. Sen blir det att plugga och förhoppningsvis färga håret för nu är jag liiiiiiite less på att vara en orangetott.

Orka att man redan längtar till helgen, det är fasiken bara tisdag. Men det är ju min B-day på fredag, så jag har mina skäl att längta!


Jennifer´s mästervärk på min 18 års dag! :)

9 Mars


Eftersom jag inte var i skolan igår så var denna dag min första dag efter lovet. Full fart direkt med en dag fylld av lektioner, men ändå skön på något sätt. Sista lektionen höll jag Linn och Vickan våran idrottslektion, och det gick bra. Skönt att jag själv slapp vara med eftersom jag bokstavligt hatar att spela innebandy, vilket våran lektion var mest baserat på. Fick även höra att vi ska vara ute och jogga nästa vecka på idrotten, jag vet vem som är sjuk då iaf.

Sen tänkte försöka göra denna blogg till en köp och sälj sajt. Näe, men jag fick då hem mina converse skor som jag visste var dom aldeles för stora. Så om någon är sugen på fejk converse (ser ut som vanliga) i storlek 38.5 så är det bara att hojta till.

Och ikväll ska jag se när Luleå Hockey kissar på Södertälje. Hade även tänkt dricka öl och VRÅÅÅLA!

8 Mars


Solsken och plusgrader, vad kan man mer begära? Bara detta håller i sig, då kan man ju fasiken ta fram sin vårjacka utan att frysa. Idag mår jag faktiskt mycket bättre, förutom några sömnlösa timmar under natten, men det har ju varit så den senaste veckan så. Börjar fundera om mina powernaps under dagen blir aningen långa och därför svårt att somna under natten? Nåja, onödigt att spekulera i.

Så förutom min jävla rethosta i halsen känner jag mig mycke piggare. Känner verkligen att jag vill ut i detta väder, men frågan är ju om det blir värre? Äh, lite solsken har fan ingen dött av.

Håller föresten på att skriva min engelska rapport om Shakespeare / Romeo och Julia. Har ju skrivit om roligare saker men jag har bara lite kvar sen är det DONE done and DONE! Nåja, nu blir det att koka ihop någon lunch, tror det blir omelett precis som igår, underbart!


Suicide sunday


Har egnetligen inte sådär jätte mycket att tillföra denna blogg just nu. Vaknade halv nio imorse och hade tydligen sovit klart då. Dagen har bestått av lite, ytterst lite plugg, tv, dusch, provat kläder till i sommar. Somsagt, man har alldelses för mycket tid att göra ingenting när man är sjuk så pretty rastlös är jag.

Eller jo, kan ju meddela att jag har iallafall kirrat sommarjobb och höstjobb om jag vill ha det. Känns faktiskt underbart för nu ser min framtid ganska ljus ut, iallafall dom närmsta månaderna. Och på tal om bananer, vill jag heeemskt gärna ha en go jävla pizza, men till vilken nytta när man inte känner någon smak på det man äter? Åh, tyck synd om mig. jävla sjuka..


Miracle


Igår kväll var jag förbi hos Sanna med mina vänner och bara myste. Tog med mig en liten inflyttningspresent som jag tror uppskattades. Blev en ytterst tidig kväll igår för att jag skulle upp och jobba idag. Men självklart har jag fått sömnproblem eller nå. Vaknade iallafall upp halv åtta med feber på köpet. Har ändå krigat och jobbat idag till två, senast hem och natta kudden några timmar.

....Fortfarade feber och förkyld, great weekend! (Y) Skulle egentligen på inflyttningsfest hos Sanna idag men som ni kanske förstår ska jag inte dit pga. min sjuka. Så jag önskar brudarna en galet bra kväll. Själv ska jag tycka synd om mig själv med en film och chips, kanske man får sälskap vem vet.

Less tjeeej


Igår umgicks jag med mina flickor. Flottade som fan (som vanligt) och bara tog det lugnt. När jag kom hem kring ett så var det godnatt ganska snabbt. Hoppades på en lång natt då jag ska och jobba klockan ett.

Men näe, dessa jävla plogbilar och all snö. VARFÖR ska dom börja att ta bort all snö på morgonen kring åtta utanför mitt hus? Jag blev less. Så för att inte bli på sämre humör än vad jag redan är, så tog jag mig en lång promenad runt sjön med underbar musik i öronen (John Mayer). Då blev saker och ting genast mycket bättre. Ojoj, den mannen..


T u r k i e t 2 0 0 8


sunshiiiiiiiiiiiine


Solen skiner och vad passar inte bättre då med en promenad runt sjön med Linn, inte mycket enligt mig. Tog på mig mina sportkläder och mötte upp henne utanför henne. Även om man inte är sportig av sig, så kan man ju ifallall göra så att folk får tro det.

Nu hade jag tänkt hoppa in i duschen innan jag tar tag i att fixa lite saker som jag lovat mamma att göra. Sedan ska jag ut på stan och hitta en par nya jeans. Jag råkade somsagt dra sönder som igår när jag skulle dra på mig dom. Det kanske märks att jag inte varit på helex på ett tag. Dags att ta tag i träningen så fort jag blir bra i halsen. När jeansen börjar gå sönder så förstår man att det är dags att göra något åt saken.

heeeey hoe, let go!

Nu tror du säkert att jag hoppas, på något som aldrig ska bli av.

Allt jag drack igår gav resultat imorse. Menar såklart inga alkoholhaltiga drycker utan allt utan det exempelvis vatten, te osv. Jag har lovat mig själv att inte använda nässpray nå mer eftersom jag vet folk som fått beroende av det (läs Jennifer och Blom), därför ska jag stå emot det!

Rastlös som jag är, som inte pallar att vara hemma en dag, ska ut på stan snart och kanske shoppa lite innan det är dags för en fika med mina vänner. Senare ikväll ska jag och Sara till hälsans för att kika på pojkar, muskliga och jävligt svettiga pojkar, mumma! Näe, nu var jag ironisk igen, vi ska och kolla på Lovisas match. You go girl!

Eftersom jag älskar att ha nedräkning på saker som kommer att hända, ska ni även få ta del i dem.

Om.....
3 dagar får jag mina fejk converse ända från Thailand. Trodde de skulle ta längre tid.
9 dagar tills jag fyller år
23 dagar tills jag och Jennifer åker till Stockholm (+ att jag får träffa min bror då igen)
84 dagar till underbara och älskade Turkiet
100 DAGAR TILL STUDENTEN! Parteeey (Y)


100 dagars firande


Nu när klockan är över tolv så kan jag meddela för dem som inte vet att det är 100 dagar till studenten. Och ja, jag har skrivit detta inlägg lite tidigare bara för att jag har så lite och göra just nu. Känns helt jävla underbart men samtidigt väldigt skrämmande, men det är väl endel av utvecklingen.

Sen måste jag även säga att cougartown var så jävla rolig serie, Courtney Cox har lyckats även i denna serie. Nåja, på tal om bananer så kanske jag måste uppsöka vårdcentralen imorgon för att kolla vad som är i min hals om det inte blir bättre under natten. Har iallafall druckigt te som ett psyk idag/ikväll, så man tycker ju att det borde göras resultat.



A day to remember



Hatar att det aldrig kan vara okej väder här, speciellt när man har lov. På jullovet låg termometern kring -20 hela tiden. Nu när vi har sportlov så är det inte kallt, då är det istället stö storm så man inte pallar att gå ut, nästan iaf. Jag vill ju åka till lappträsk och åka skoter jööööö.

Jag har lovat mig själv och det ska fan vara så också, att nästa vinter är jag inte kvar i denna kyla. Ska befinna mig i ett varmt land, eller iallafall varmare än Sverige. Varför inte Thailand liksom (?)
Helt seriöst hade till och med Norge varit bättre.

Nu ska jag göra mig lite lunch innan jag ska bege mig ut på stan för att möta Sara och Lollo. Får se om man orkar ta sig till helex idag, det är ju somsagt lov.


dont you know


Då var första dagen på lovet slut, och äntligen jobbat klart. Har varit lugnt hela dagen förutom där kring lunch då jag fick jobba röven av mig, men det är ok. Fick sedan besök av Blom och Rebecca och dom fick inte gå förrän jag hade något att göra. he he.

Nu sitter jag och chillar i min underbara säng. Ska försöka orka mig till köket för att fixa mit lite middag, men mina ben känns som bly, dvs. jävligt tunga om ni nu skulle missat att bly är tungt.

Pratade precis med min bror som är i Thailand, närmare bestämt Chiang Mai just nu. Är sjukt avis för att han ska åka linbana genom djungeln och sånt imorgon, och själv sitter man i kalla jävla Luleå med 15 meters snö, men allt har väl en tjusning.


RSS 2.0