Friluftsdag hejj,


Underbart fint väder idag, det är nästan så at man kan tro att våran är påväg. Men jag orkar inte hoppas på att den kanske är påväg, för varje gång jag gjort det så har det börjat snöa dagen efter. Så jag håller mig för vad det är och är nöjd med det. Det gäller att gilla läget helt enkelt.

Bowling stog på schemat för mig och mina klasskompisar på Tuna. Jag vann första spelet och fick 135 p, det har jag nog aldrig fått så jag satte min personbästa, ojoj. Sen blev det lunch på resturangen brevid och den satt perfekt i magen. Conny hämtade mig sedan och därefter har vi städat lite i lägenheten och det var väl inte det roligaste. Och äntligen ikväll ska jag få se Patrik 1.5 som jag har velat se så länge :) Och för er som har missat det, så är det bara 2 dagar kvar till sportlov :)

Vill någon skänka mig pengar så att man kanske kan få denna vackra klänning? =)

         

LONDON CALLING

       
                                         28 Maj :)

Back to memories

Började precis kolla lite gamla bilder så tänkte bjuda på att visa några :)


Jag och Lovisa på hennes bal 2006

Sara, Verran, Fräki och jag efter en fotbollsavslutning 2006


Boden Alive 2006

Lilla VM

Jag och Fia i Grekland med laget 2006

Jag och älskling på hans 18-års dag.

Kråkbergs tiden. Sista veckorna i 9:an

Jag och Tom, muckfotot i 9:an.
Nu räcker det, däremot kom det bara bilder från 2006 :)


21 Februari

Om 18 dagar är jag inte liten nå mer, för då är det min tur att fylla 18 :) Men ikväll blir det att fira Tom som fyllde år i måndags, killen har varit så stolt att han "äntligen har blivit man" och vi tjejer har väl försökt trycka ner han på jorden, vilket inte lyckades sådär jätte bra..

Men innan party ikväll så har jag min livs (?) sista basket match mot Avan. Jag hoppas att vi kan avsluta säsongen med en vinst. Efter det är vi bjudna av Vråken på Waldorf där jag ska trycka go middag, sen därefter blir det nog att ta bussen till Sunderbyn där fördelsedagsbarnet har sitt party, kommer nog bli kul :)

                                                Tom på hans 17-års fest 
                   


Friday,

Den här veckan har bara flugit förbi. Och jag hoppas denna vecka går lika snabbt för då har vi sportlov och det innebär att Eleonore får sova hur länge hon vill nu när hon inte har en endaste sovmorgon någonsin, ja vet det är väldigt synd om mig!

Det stämmer ju att jag nästan bara kommer göra mina "veckans youtube klipp" som det enda inlägget i veckan. Fast kände att det var dags att skriva ett onödigt inlägg som kanske 5 st läser, förhoppningsvis. För att summera min vecka har den mest bestått av skola från tidigt på morgonen till fem, ungefär alla dagar och sen ätit middag och sedan krypt ner i sängen för att sova i minst två timmar, det har varit underbart. Fast egentigen inte, för haft så mycket i veckan att göra som jag dock inte gjort och nu har jag bara fem dagar kvar att fixa det, för efter sportlovet kommer det 15425 nya uppgifter.

               

Veckans youtube klipp,..


Med hjälp av min gode vän Johanna Hanssons "veckans babe" i sin blogg kom jag på en perfekt idé. Att varje vecka visa ett roligt/bra youtube klipp här, mest för att jag tycker det är roligt att kolla på dom. Jag vet precis vad som ska komma upp för denna vecka. Conny sa något väldigt sant tidigare idag när jag berätta om min idé. "Då blir ju det inlägget det enda som du skriver om i veckan". Någon som också tycker jag skriver för lite? Dags för ändring på det hör ju jag :)               

       Började sjunga denna för Conny, men han hade inte hört den. Varsågod! :)
              

Blickar bakåt en snabb sväng,

Trots allt som står om Chris Brown i tidningarna, vad han gjort och inte gjort så kommer han alltid vara bäst på att dansa. Kolla klippet nedanför och spola till 3 minuter får du se något magiskt. Eller varför inte kolla hela klippet, det är ju kanske världens bästa låt som spelas.

              


Valentine´s day

Idag är det alla hjärtans dag och det menas väl att man ska sprida kärlek till sina nära och kära. Jag tycker det är lite dumt, eftersom jag tycker man alltid ska visa dom man bryr sig om. Men istället för att vara helt anti mot dagen så försöker jag sprida extra mycket kärlek eftersom jag är så kärleksfull, hehe..

Dagen till ära var det tänkt att fara till Connys stuga för att mysa i solen, grilla krov i det förhoppnigsvis bra vädret. Men teromometern stog på -20 imorse så den idén slopades. Det får bli någon kommande helg då det är bättre väder. Vi for istället och fikade hos han pappa på Bergnäset och kollade på husvagnen som var så fin.

Ikväll ska jag till Conny då vi ska vidga våra vyer i köket för att få ihop en middag. Det ska nog bli bra, och sen ska vi bara kramas och pussas och inte släppa taget om varann. Känns det som en ok alla hjärtans dag? :)

                                         Eleonore Enbom <3 Conny Holmqvist
             


Två bilder




Suprise Suprise!!


Jag har märkt att jag kommer med ett, möjligtvis två blogginlägg i veckan, vilket är väldigt lite. Eftersom alla mina vänner påpekar att jag aldrig skriver eftersom min blogg är så eftertraktad tänkte jag väl försöka lite snabbt att skriva något intressant. Men allt jag skriver uppskattas från vännerna, inte sant?! :) (se ironin)

Idag är det fredag vilket känns skönt eftersom jag känt mig som en zombie hela veckan, och hur mycket jag än sovit så har det inte blivit bättre, snarare tröttare. Allt man försöker göra för att det ska bli bättre, blir tydligen bara värre. På psykologin igår så pratade vi om drömmar, varför man drömmer som man gör, och vad det olika symbolerna i drömmarna symboliseras, tjorvigt? Men det var verkligen intressant och skulle vilja fortsätta att fördjupa mig mer i drömmer.

Ikväll blir det fest eftersom älsklings Josse fyllde 18 år i tisdags :) Jag Sanna och Linn tänkte ha en egen liten förfest, med bastu och allt där till innan det blir att fara till lokalen där festen hålls. Hoppas på en lyckad kväll, men jag tvivlar inte en sekund på att den kommer bli något annat. Kul att jag får umgås mer med Linn och Sanna också, det var ett tag sen.
Och Josse ska få en kväll som hon inte glömmer i första taget iallafall :D

       
                                     Två bilder från Turkiet 2008 på mig och Josse <3

RSS 2.0