Grattis!

Grattis Daniel :)
Av någon skum anledning drömde jag att det var jag som fyllde 18 inatt,
men inte då. Hoppas din dag blir grym! :D



På bättringsvägen


Idag var det tänkt att jag skulle fara till skolan och leka duktig men pappa tyckte att jag skulle vara hemma en dag till, så vem säger emot det? Har suttit och sett på One tree hill nästan hela dagen med popcorn, oboy och allt snask därtill. Faktiskt så är det inte så tråkigt att vara sjuk men jag föredrar att vara i skolan, hör och häpna. Men där i varjefall ser man ju lite människor i rörelse. Imorgon är det "Ledarskapsjakten" som jag även kommer avstå ifrån, inte det smartaste att vara ute och anstränga sig om man är på bättringsvägen så nej, det blir att ligga inne imorgon även fast jag är bra.

Imorgon fyller Daniel 18 år och han ska ha fest, får se om man orkar ta sig ditt arsle dit och säga grattis i varje fall :)

Bild

Cowboyhatten på Mambo club

16 / 9 - 2008

Dag 2

Blev hemma idag också, jag som kände mig mycke bättre igår kväll men så fel. Under natten hade det bara blivit värre, så nu kan ni skriva upp det :) hehee. Jag är sjukt rastlös för jag tycker inte om att vara hemma från skolan osv, vill alltid ha något att göra. Så nu ska jag ta på mig mina tjockaste kläder och gå ut och hyra filmer som jag ska se på idag, finns ju nästan inte bättre att göra. Nåja, piggare hälsningar från Elli kommer senare under dagen :)

Sjuklig dag,

Somsagt igår började skolan igen, kändes lite konstigt att gå den där vägen och in i skolan igen. Det var som om det vore flera år sen sist. Men på någotsätt är det ändå skönt att få tillbaka sina vardagar lite, har varit en dagvild tjej inprincip hela sommarlovet.

Från Turkiet kom jag hem med världens förkylning och den har väl inte blivit så mycke bättre när jag kommit hem så idag har både jag och Conny varit hemma från hans jobb och min skola. Gode skönt har det varit att bara tagit det lugnt. Har äntligen sett Sex and the City the movie och kan säga att den var bra. Nu har jag varit hemma ett tag och sovit lite, känns som att det blir en tidig kväll om jag ska orka fara till skolan imorgon, men det är morgondagens projekt!

                      

Finner inga ord..


Det finns inte mycke och säga om resan till Turkiet för eftersom inget ord i världen kommer någonsin i närheten av hur bra vi hade det där. Det är helt klart det varmaste klimatet jag någonsin varit på, att gå hem vid fyra-fem tiden på morgonen aldeles dyng sur i svett var inget jag gillade i början men nu saknar man dessa nätter och att ta ett natt dopp därefter eller något annat roligt. Att kunna äta gott och dricka för lite pengar och ändå ha hur kul som helst. Alanya är mitt andra hem, kommer alltid älska playset. Självklart fanns det anledningar av att tycka det var skönt att komma hem också, men känslan var obeskrivlig där borta, kan tyvärr inte säga mer. 

                                B j u d e r p å n å g r a b i l d e r f r å n v e c k a n i t u r k i e t 2 0 0 8.

 
Första ölen 09.30 lördagsmorgon                                  Steeek vid poolen




Resfeber ?


Nu är allt iprincip fixat och det är skönt. Har stigit upp klockan sju för att tvätta hälften av alla kläder jag ska ta med, blev lite mer än vad jag hade väntat mig. Sen gick jag till dagobert och höll Sebbe och Carro sälskap. Knatat på stan med mami en sväng för att fixa nån tidning och lite smått och gott. Somsagt, vi har ingen mat på flyget så något ska man väl ha och knapra på, fast jag hoppas att jag kan sova så jag inte känner att vi flyger. Jag har en sånt där pirr i magen ni vet, så att det kicklas och jag får bara det innan jag ska flyga. Det kallas resfeber med andra ord. Så med detta inlägg tänkte jag säga; hasta la vista eftersom nu kommer jag inte orka blogga nå mer innan jag far. Däremot om vi hittar nå svalt internet café eller liknande kanske det kommer ett inlägg från landet där nere, snarare Turkiet! :) Har även sagt hejdå till Sara och Lollo. Och Conny kommer hit på en timma ungefär, kommer kännas lite tomt men nog vet jag att jag inte kommer ha tid att sakna Luleå så mycket, men ifall detta skulle inträffa har jag med mig "pellefanten" :D Have a nice week in my hometown, heheee.. 

Turkiet, Alanya 15/8 - 22/8

IMORGON!


Igår kom Sara äntligen hem, var förbi där med Lollo :) Trevligt att vi var samlade alla, ett tag iallafall. Senare på kvällen kom jag hem och packade lite saker (sakta men säkert) och senare mot kvällen/natten spenderades med Carro, Sebbe och Conny ett tag i båthamnen. Vi syselsatte oss med att spela kort och prata. Vid midnatt traska jag hem i kalla och mörka Luleå. Hösten är på g, men vad gör det när man försvinner ur landet imorgon. Känns som att jag har tusen saker kvar att göra och kommer säkert glömma hälften också. Det ska bli underbart skönt att få sola och bada och leva gott i en vecka :) Kommer bli grejt! Sen finns det ju människor här hemma man kommer sakna, helt klart! =)

Hinner nog med ett inlägg imorgon också innan jag far till Kallax - Antalya - Alanya. 

                  

Skriv torka (?)

Nu har jag inte skrivit på ett tag, igen. Har som inte haft något speciellt att skriva om but here it goes. Fredagen hade vi familjen Paavola på middagsbesök, trevligt sälskap med god mat, på kvällskn blev det Beck film med mamma och sen var det gonatt. Sen resten av helgen bestog också av att umgås med nära och kära, bra sammanfattning av helgen egentligen.

Igår kom Lovisa hit och hjälpte mig fixa mitt hår lite, finally. Blev inte en sån dramatisk  förändring men ljusare blev det och jag vart nöjd :) Spenderade kvällen hos Conny med One tree hill och lite sådant. Dock kändes det som en börda att kliva upp sju idag för att ta en spruta, men halv åtta gick Elli hem och jäspade ungefär hela vägen hem,. Har inte allt för mycket att säga förutom att det blir utomlands på tre dagar och att Sara kommer hem imorgon, då vet ni vars jag är imorgon. Take care y´all. <3

One three hill,


Serien som slår allt, nästan i varje fall. Har inte sett det så aktivt förut men nu är jag fast, som många andra :) Har legat i Connys säng hela kvällen och sett på serien, nu kan ni anteckna det! =) Nu återvänder jag till dvd boxen, tjaaaaarå!


Bergnäset + Sandnäset


Filmen igår var storslagen, finns ingenting att klaga på. En sådan film är som perfekt för mig, romantik osv osv. Helt klart värd att se Mamma Mia :) Jag var inte den enda som var lyrisk, det var nästan så att mamma var snäppet värre. Vi Enbommare. Sedan kom Conny hit och vi nötte One Tree Hill resten av kvällen innan lilleman skulle sova, hatar att behöva vara vaken själv, längre än någon annan. Det värsta är ändå när man hör någon annan sova när man själv inte kan.

Mötte upp Emelie och Lh idag på stan, strosa runt på Luleås gator, men det känns ovärt när man inte kan köpa något eftersom jag sparar till resan. Men det finns en klänning på gina tricot som jag är störtförälskad i, meeen det är väl bara för stunden. Att man inte ens har råd med en klänning som kostar 150 kr är skandal. På tal om ett till klädesplagg så har jag hittat the autumn jacket. Får väl flirta lite med päronen så kanske det trillar in någonting i brevlådan, nämen.

Nu ikväll har vi varit på middag i Bergnäset och det bjöds på grillat och allt därtill. Senare drog vi till Elin och Jens med fika, så där har vi varit ikväll. Väldigt mysigt ställe, och inte för att tala om deras nya katt! Den vill jag också ha :) Nu ska ja fortsätta se OTH, dast säsong 2. Godnatt!

Mamma Mia


 

Idag blev det en lite längre sovmorgon än vanligt, vaknade för  20 minuter sen. Nu sitter jag och ser på "våra bäsa år", som man nu har sett på, jag vet inte hur många år. Därav anledningen att jag fortfarande ser, inte pga att det fortfarande är bra. Ikväll blir det bio med mamii och vi ska se Mamma Mia. Har hört att den är bra så kan ju hoppas på det bästa :) Nu blir det lite frukost innan jag ska gå och köpa biljetterna för kvällens visning.

                                          

Låt

NSYNC - This i promise you
Gammal, men ack så bra text.

 
Bilder från Titanic visas i klippet.

Vädret är ångestframkallande,


I cirka två veckor har det varit bra väder här uppe i Luleå, och sen i helgen har det varit max 14 grader. Söndagmorgon när jag kom hem från kalaset kollade jag på termometern och där stog det 5.9. Vi är i början av Augusti och det är nu det ska vara som varmast tycker jag. Vet inte riktigt vart svenska sommaren har försvunnit, två senaste har bara varit piss väder, mestadels. Fram med dunjackan nu, det lär inte bli varmare.

Dagen har spenderats i sängen, känner att helgen sitter fortfarande i kroppen, om inte minst i benen. Att knalla runt från hamn till hamn tre dagar irad sätter sina spår har jag nu märkt. Jo, senare ska jag laga mat till mig och mamma :) Förväntar er inte någon exklusiv eller något, utan rätten jag är specialist på, nämligen makaroner och korv. Sen blir det nog fika hos Connys pappa i nyhuset på Bergnäset,.... Take care y´all.

                       

Kalaset är över,


Ännu en gång så har Luleåkalaset slutat och nu känner jag verkligen att det räcker för iår med Luleås kalas. Tre dagars är inte det roligaste såhär i efterhand men nu har man istället mycke roligt att blicka tillbaka till. Gårdagskvällen vart trevlig hära, sen in på området och stog och lyssna på Lasse Wee och njöt, vilka låttexter. Kvällen var fylld med glädje och sång, precis som det ska vara. Tänkte glassa med några foton från helgen nu;

 
                                                                  Två bilder från i fredags,

 
 
 

Luleyoookalaset...


.....behöver inte säga mer än att fredagskvällen på LK var grymt bra :) No need to tell more. Kvällen ikväll blir nog inte sämre för det, rockband for life :) God afton!

RSS 2.0