Kyligt värre


När det är plus grader och slask så klagar man och säger att heldre att det är mycket minus, men är det väl kommer till kritan och är massa minus blir jag bara less och vill ha plus grader med slask. Man blir nog aldrig riktigt nöjd dethär när det gäller vädret.
Fick veta att vi har frivillig träning idag men den ska jag skippa för Lovisa ringde nyss och sa att vi skulle gå och dra och kolla på basketskor och sen bege oss mot byn :) Blir att tillbringa kvällen där med henne och Sara. Myysigt! Imorgon är det fredag och får se vad som står på schemat då, spännande! :b

Foe shoe


 

Vad har hänt med mig? Jag börjar tycka Csi är väldigt intressant. Jag som hatat det förut men vindarna vänder :)
Johoo, sovmorgon imorgon till tio, ska då skriva en nk uppgift med Linn, Emma och Sara. Halv elva ska jag till skolsköterskan på en hälsokoll, whaa! Har aldrig riktigt gillat det där, men det är ju Matildas mamma så ;) Det löser sig! Efter det har jag egentligen idrott men eftersom vi har prov och jag inte pluggat till det ska jag inte gå dit. Så jag har ingen "riktig" lektion imorgon men inte fan klagar jag :)

Sen på kvällen ska jag umgås med mina sööötaste <3
(det finns fler som är lika söta som dom, så känn er inte glömda mlii och co:b)


image134


Wednesday


Mycke riktigt så orkade jag inte vara kvar på den där drogföreläsningen idag. Började klokan nio och sen fick vi lunch från halv elva till tolv. Då drog vi ett stort fett chick gang till sub (efter mycke om och men) och åt :) Smaskens. Och toppen på kakan så gick vi och köpte godis efteråt. Väl inne på smedjan blir två killar tagna av vakterna, precis framför mina ögon. Det slutade iallafall med att dom brotta ner en av killarna där utanför och jag var somsagt tvungen att följa efter dom och se hur det där skulle sluta. Igår var det rån och idag hände det där, vad händer med Luleå? :b Det är en fråga många ställer sig tror jag.

Har nu legat och pressat godis och dricka samtidigt som jag sett Gossip girl. Tydligen var det det sista som kommit ut i USA pga strejken. Jag tror jag blir tokig, varför ska strejken straffa oss?! Bliuubb. Nåväl, känns som att en sten har lättat från mig just i detta nu. Gjorde något nyss som jag borde gjort för sisådär 2 veckor sen. Tog mitt förnuft till fånga nu men bättre sent än aldrig.
IM SO HAPPY!
Bara för att jag sitter på min brors dator ska jag visa några gamla bilder :)
image122
Pdol för något år sen. Luluu, sara och jag :)
image125
Gpthia cup 05, erica och jag i karusellen ;)
image127
Gamla fotbollslaget. Klart man saknar!
image129
Tensta, basketcup 06
image130
Piteå summer games 05 måste det ha varit?
image131
Teeeam
image132
Jag och brorsan badar hos mormor :)
image133
Middag på ex gården i Sunderbyn. Måste säga att jag saknar sommar middagarna vi åt ute
i trädgården och lite annat. Meeeeeeeen, livet går vidare..

Sleeeeeepy


Har jag fått ut något av denna dag? Neeej, inte det. Skolan var bara extremt trist och längtade tills den var slut. Gick till hälsans för att jag visste att Sara och co hade idrott så tänkte hälsa på lite :) Sen gick vi till hennes bild och jag traskade hem, fick höra om rånet på nordea då också och i samband med det ser jag polishelikoptern. Jag lovar och svär nästan på att det var en alkis som gjorde rånet. Ja menar hur välplanerat var det?

Hade planer på att fräga mitt hår idag men eftersom jag däckade här hemma kvart över fem och inte gick upp förräns en timma sen har jag liksom inte haft tid. Skulle även och sola (hör och häpna!) och ut och promenera med Lovisa men jag orkade inte helt enkelt! Pågrund av att jag sovit som fan idag/ikväll lär jag inte sova inatt så det blir nog mer inlägg här innan natten är slut..

Nå, vad säger ni ska jag fortsätta vara brunett eller bli mer blondiieee?
image118    image120

Bitttersweet


Ja idag har man varit deppig.. what more can i say?

Ska kanske färga mitt hår idag, blonda slingor men dom kommer bli gula så det är därför jag halft velar. Sen har det varit ett bankrån på Nordea nyss, faktiskt lite spännande att det händer något i luleå :) Nåniiin..

One year tomorrow

image115

image116

Dedicated to you my friend :)


Jag vet inte riktigt hur jag ska börja, but here it goes.
Idag var det då sista dagen för Conny i Luleå innan han vidgar sina vyer i fjällen/björkliden. Visst har vi haft våra dåliga dagar men jag är grymt glad att vi har blivit vänner efter allt. Du kommer alltid finnas där som en vän för mig, otroligt glad över det! Vad mer kan man säga, kan ju inte himla om att jag trodde jag tyckte det skulle bli skönt när du åkte (du vet varför) men det är fanken tvärtom, speciellt i detta nu. Men jag tror du kommer ha det bra där och leva loppan så ses vi någongång framåt i livet. Precis som du sa,"det är inte så att jag ska bort till Irak och kriga, jag kommer ju hem." Men just nu känns det lite långt bort bara! Ha det grymt bra där vännen..

Någongång i somras :)
image114

Grattis Carro :)

Idag fyller Carro 18 år. Det är väl det vi alla längtar till, sen kan tiden stå still.
Vi firade henne igår med middag, alkohol, biljard och trevligt folk :) Min bror kom och hämta mig vid två någonting och i helvete heller gick det att sova när jag kom hem så här låg man vaken till kvart över fyra typ. Bittert!

Spelat match idag halv elva (inte taggad) men vi vann med 22p :) Äntligen har turen vänt, eller ja en match är ju inte alla men vi är iaf n bit påvägen. Har övningskört till Persön idag, sjukt kul det är! Min nya hobby helt seriöst.

image112
Bjuder på denna eftersom den är frääääääääään :)

image113
Födelsedagsbarnet och jag :) (Dock äckligt ful bild på mig)

The road is not safe anymore


Idag har jag tagit tag i mitt övningskörande :) Grymt kul! Kände idag i skolan att jag verkligen ville ut och testa eftersom sist jag körde var i somras. Det gick faktiskt bra, men jag var mest på coop arenas parkering, men det funkade också! =) Nästa gång blir nog i helgen, så jävla kul det är! :b Hm, jag har pluggat lite också, eller jag har en berättelse och skriva till på fredag som ska handla om en slags "kris". Antingen en som hänt eller en påhittad men eftersom jag har en väldigt bra grej att skriva om blir det att skriva om det!

På fredag ska jag Emelie och Lh ut och äta middag :) Mysigt! Antar att det blir film och flott senare på kvällen om jag känner oss rätt ;) myyys! Och lördag har Carro sin 18-års fest så det blir att käka middag där först och sen äre parrrrty:) Känns som att det kommer bli riktigt bra, måste bara hitta något fint att ha på mig! :)  DET LÖSER SIG!

Nåjaa, kan bara säga att ni borde akta er från vägarna hädanefter om ni inte vill ha eran bil krockad ;) nä, skoja!

Grattis i förskott Carro! :) Snart blir du stooor
image111

Mycke saker för lite pengar


Wooosch, någon som har shoppat idag, eller iaf lite men jag är nöjd eftersom jag bara la ut 350 kronor :) Fick mig ett par jeans (mörkblåa, förövrigt svin snygga), ballerinaskor, en börs, hårspray och en mascara :D Tjejen som är nöjd talar! Fundar på att köpa ett par gråa jeans imorgon för samma pris som dom andra. Hm, idag hände det något fruktansvärt roligt, inte för att du/ni kommer tycka det men iaf, vi hade lektion och Linn var inte så engagerad. Mitt i en konversation säger hon "Den eeer braa" med en finsk brytning. Tror fan jag aldrig garvat så mycket på länge, ( vissa fattar, andra inte).

Var med min mamma på stan efter middagen och sen gick jag ut på en promenix, sågick jag förbi Conny och prata lite osådär. Trevligt! Nu är det Sex and the city som gäller och sen ska jag träna, jag längtar till den. Wierd! Nåjaaa,

Cheap monday är märket på dessa men det var den bästa bilden jag hade att visa. Princip sak!
image110
                                                                                                        GOOOODBYEEEEE!

Tjockt!


Idag var det bowling som stog på schemat! :) Det var vår såkallade lagkväll men såvitt jag vet var det väl ändå på dagen? Iaf, jag vann första och i den andra rundan så sluta vi spela efter halva pga att motivationen till bowling fanns inte nå mer. Jag tycker bowling är kul men somsagt jag blev less vilket jag aldrig blivit förut så, skumt! Kom hem vid sju sen dess har jag nött lundströms sex and the city box som jag förövrigt ser för andra gången. Måste mååååste hitta en ny serie som jag kan nöta fruktansvärt mycket :b

Pratade även på bowlingen eller när vi åt om att det inte blir någon utlandsresa men istället så ska vi fara på en weekend i sthlm under våren :) Min vår kommer bli oslagbart bra tror jag med en massa resor och äventyr. Nåväl, sitter och har lite beslutsånget om jag ska gå och lägga mig tidigt, dvs typ om en timma eller om jag ska ta mig ut i kylan en sväng? Det tåls att tänka på ett tag, har ju somsagt 53 minuter på mig att bestämma ;) Allt för idag!

Fast eftersom jag är en person som älskar sommaren kommer det att komma bilder därifrån idag också :)
     

image107

image108

image109

Long way hoooooome


Idag har jag varit i Övertorneå och spelat match. Bussen for från pontus hallen halv åtta imorse, ingen pigg brud var det iaf. Men det var vissa som hade haft det värre ;) Vi förlorade, tycker det har blivit för mycket av den varan på sista tiden. Måste ändras genast! Sov både dit och på hemresan så det var skönt men är ändå totalt sliten nu och träsmak i röven också. Det är illa! HAHA, Nu ska jag iaf gå ut och sådära och sen blire nog sängen för min del :)

Imorgon, Bowling 15:00 på Tuna :) Caaaaaaaaaaan´t wait biiiiatchesss

Allting kan gå itu, ett hjärta kan gå i tusen bitar

Skön skoldag idag även fast vi började kvart över åtta. Idag var altså den stora dagen för mig, jag skulle välja kurser, och inte så lite heller utan det blev totalt 11 eller 12 olika kurser:) kan rabbla upp några för de som är intresserade, Nkb, livskuskap, psykologi, turism, företagsekonomi, småföretagande osvv. Hyffsade saker iaf, skönt att man får välja själv vad man vill :) Har både sina för och nack delar.

På lpl passet såg vi "Alla älskar Alice", filmen är ju så bra och sen när Persbrant är med också, raaaauuur.. Vi skulle kolla dom olika försvarsmekanismerna i filmen. Mycket bra film, blev faktiskt positivt överasskad! Slutade iaf kvart i tre och därefter har jag bara traskat hem och här hamnade jag. Hörde också Björn alfzelius låt Tusen bitar och blev kär i den igen som jag alltid blir när jag hör den. Löjligt jotack, ja vet!

Förtydliga

Jag måste få förtydliga en sak. Om det var någon som tog åt sig av det jag skrev igår så var det inte menat alls åt den personen. Utan det var riktat bara mot mig och inte mot någon annan! så ta det på rätt sätt. För det jag menade var hur jag är och har reagerat på vissa saker, vissa dåliga och vissa ännu dåligare!

Mysfika på roasters


Det var det verkligen :) Det var ett tag sen vårat sista fika var men det var pga att Emelie varit i thai aldeles för länge. Skönt att du kom hem helskinnad. Vi var ju som lite oroliga när hon inte hört av sig till någon på över en vecka.. Men hon mådde som en kung i det där klimatet. Fusk! Som vanligt när man är en massa tjejer som inte träffats på ett tag blir det alltid en massa skvaller :) Men ingen människa på denna jord kan säga att dom inte gillar att höra skvaller?

Aja, sen har vi ju våra planer inför våren/sommaren som kommer bli toppen! :) Ser verkligen framemot det, riksgränsen, någonstans utomlands osv. Så efter två timmar på roasters var det dags och kila hemåt och ta tag i pluggandet. Fick veta en "hjälpsak" till om man vill lära sig sin glosor på ett lite roligare sätt! Jag tycker det är helkul och sen när har plugg varit kul? Det heter iaf Vokabel och det kommer jag fortsätta använda i framtiden :D

image98
Jag och Emelie på Lk. Hade ingen bild från idag på oss som var och fika, men dom här duger!
image99
Sara och en lite lättkläddare Lh var även med! Sötnosar <3
image100
Planeras även att göra detta någon gång den närmsta tiden! Är ganska sugen faktiskt :)

image101
Killarna på bilden var inte med och fika, men kände att jag ville ha bilden med! :)


Tredje gången..


jag bloggade för dagen, när hände det sist montro?
Måste bara säga hur snygg Zlatan var ikväll på Idrottsgalan. Så charmig killen är, det är ju otroligt! Och så rätt att just han fick jerringpriset, iofs så sa jag det direkt jag fick höra kandidaterna :) Kan jag vara synsk?
 
Varför jag skriver här igen är brist på annat. eftersom jag varit hemma hela dagen har jag varit inne på alla hemsidor flera gånger om och börjar därför bli väldigt tråkigt! Det är väl anledningen till varför bloggen kom till nytta :)

Tänkte visa lite sommarbilder:
image92

image93

image94

image95

image96

image97

Jag är nog inte den enda som längtar till sommaren igen :) Känns så bra att kolla på bilder
då känns det som att sommaren är precis bakom hörnet!


Mening med ord


Kan fortfarande inte sluta tänka på det där.. Det satte sig som fastklistrat i huvudet. Egentligen vad har jag för mening med att skriva detta egentligen? Det är ju endast mina funderingar som andra läser och komenterar. Hm, en till sak att fundera på! I vissa fall skriver man saker så att folk ska bli avundsjuka, nyfikna vad man håller på med och med vem och ibland av ren jälvulskap. Vad är meningen? Ja menar, jag tror inte att man själv mår bättre av att skriva en massa plojj som en annan läser och mår dåligt!

äääh vafan, det är bara mina funderingar.. Lär väl slinka in flera innan jag är klar med ämnet antar jag. Men det känns på något sätt bättre att skriva ner det än att bara gå runt med det i skallen och knappt ventilera det med folk!

En funderare

Var hemma idag av några anledningar. En var väl för att jag är helt öm i halsen och kunde inte prata imorse, men nu är det helt fint. Sen under dagen fick jag helt plötsligt feber. Altså när man redan är sjuk tycker jag att det ALLTID kommer upp tex att man har feber också eller något annat. Det där är knäppt. Så min dag har jag tillbringat i sängen, otroligt skönt! Men måste nog till skolan imorgon, för jag oooorkar inte hamna efter i matten, sjukt jobbigt!

En tänkeställare jag fick mig nyss när jag läste ens blogg som jag ibland bara vill skratta åt, det var iallafall om man är vänner med sina ex. En ganska bra fråga var det (vissa vet vems blogg jag menar, andra inte) T-R-I-S-T-! Varför tävlar man om vem som går vidare snabbast? Och varför ens göra det till en tävling? Inte konstigt att man mår dåligt när det tagit slut med sin förra kille. Vad jag kan säga är att låt det ta den tid det tar, herregud det är ingen som vinner på nå hästar eller så vem som går vidare först!

Kan då lugnt påstå att jag fick mig en riktigt tankeställare för allt den här tjejen skrev om stämde så bra in på mig. Jag menar verkligen bokstavligt allt hon skrev exakt sån är jag. Det var som att hon hade tagit det ur mitt liv och bara printat ner det på bloggen, precis i denna tid som är nu. Hur skumt som helst! Men vad jag kan konstatera med att hon skrev det just nu kanske är för att det finns fler som känner som jag? inte sant?!

image91
En bild på mig från i somras hos farmor. Jag minns det som igår,


det bara pirrar och sticker i kroppen....

Jag börjar bli grymt irriterande. Jag vet inte varför det gör det..
Eller jag vet men jag vill inte att det ska vara såhär. Hur länge ska det vara såhär då?!

Jo, ser på Sex and the city och osådära. Ikväll är det våran dag, altså popcorn dagen :)
hehe.. Jag kirrar correcorrree och sen får vi se vad det andra tar med sig. Spännande!!


ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH!

Skolans start, någon som är glad över det?

Jag kan då säga att jag har små längtat till skolan. Inte så att jag läntar till att plugga men människorna man vanligvis träffar i skolan gör man ju inte på jullovet. Inte så mycket men någongång då och då. Om jag ändå sitter och babblar om skolan så har jag ändå inga läxor, eller knappt! Eller så är det så att jag inte gör dom? :O höööh, går ju att tolkas lite hur man vill :)

Iaf dagen började inte som planerat, kom till skolan för att ha Nk direkt på morgonen men när man kommer till skolan visade sig att vi inte hade någon Nk och sovmorgon till kvart i tio... Sen när säger inte lärarna till om man har sovmorgon. Så blev som halft less men vadå, jag var ju back in schoool ;) Nåväl, fick sluta klockan tolv för vi flytta upp våra andra lektioner..

Traska och åt på max osv, fick höra lite tråkiga nyheter påvägen dit. Jag säger bara en sak, alla är likdana!! Hm, vad mer har hänt? Sara kom hit och umgicks ett tag, alltid lika givande även fast hon smaskar. Onej, va dum jag är! :)

Ikväll tror jag att jag ska ta intu med min bombsprängda garderob och verkligen rensa ut kläder jag inte använder. För det behövs, jag LOVAR!! Nu ska jag fortsätta se Sex and the city, raaaaaaaaaourrrr.


Några bilder från nyår,
image87
Extremt goda förrätten som jag inte kan sluta tänka på tack vare Fia!!!;)
image88
Diggar bilden soooo much..
image89
Pose bilder kommer ju på alla fester inte sant?
image90
Sötfräkan och jag! Jag diggar dig totalt gumman :)

Here we go again..

Hm, inomhus dag har jag haft med massa choklad och sex and the city. Har haft två sånna dagar nu irad och kan säga att jag inte mår dåligt alls över att vara inne hela dagarna. Snarare skönt. När man sover till ett/två på dagarna finns det inte mycke mer att göra än på kvällarna :) Jullovet har väl varit upp och ner som med det mesta. Sovit som fan, umgåtts med vännerna, festat och gått på stan ett antal gånger utan att hitta något jag vill ha. När ska min lycka komma kan man ju fråga sig själv. Sen blev jag totalt överaskad/glad/ledsen på samma gång när en, som jag verkligen bryr mig om skrev till mig på msn.. Började såklart gråta (man är ju en lipsill) och tårarna var av lycka och av ledsamhet. Så ja fattar inte vad man kallar dessa tårar? 

RSS 2.0