19 år :)

Grattis Carro som fyller 19 år idag!
Hoppas din dag varit bra och kommer fortsätta i samma spår.

Conny och Carro på Luleåkalaset 2008.

Stockholmsresan i ord;


Ja det var ju ungefär två dagar sen jag kom hem från fina huvudstaden. Jag har alltid varit lite skeptisk mot Stockholm där allt går i ett så mycket fortare tempo än här, men man kommer in i tempot så fort så tillslut så sprang vi ju också till tunnelbanorna för att hinna med just det tåget, även fast vi visste att nästa tåg kommer inom 3 minuter. När det just gäller tempot så ligger vi i Luleå ganska mycket i lä.

Tågresan var ju en klass för sig och vi hade det jätte mysigt i våran lilla kupé hela kvällen. VI gick och la oss hyffsat tidigt eftersom en hel dag på stan väntade oss. När vi skulle hitta till vandrarhemmet tog det ett jävla bra tag eftersom vi gick åt fel håll, totalt! Så tillslut blev vi less så vi ringde taxi för det var inte så lockande att gå i slask samtidigt som man har en väska fullproppat med kläder osv. Tillslut hittade vi och det var väl inte det lyxigaste direkt men man får vad man betalar för.  Och om man tänker så så blev det ett bra boende, förutom några minus där i kanten.

Den efterlängtade fredagen var här och jag var så laddad för att se den där Chris. Vi blev lite efter i vårat tidschema (som aldrig håller) och därför kände jag stressen inom mig komma krypandes fram. Vi tog mat på donken som förövrigt var vårat andra hem innan vi begav oss till Hovet för att stå och köa. Var där vi ett och dom började släppa in först halv sju, så tänk er att vi tog där i nästan sju timmar, kalla som fan, regnskurar kom och vi fick dricka varmchoklad för att vi skulle överhuvudtaget överleva. hehe.. Jag, Sandra och Jozzi hade stå platser och kan väl säga att vi nästan stog längst fram, det som var våran tanke från förrsta början.

Konserten var nog bland det bästa jag varit med om, att få se självaste Chris Brown stå där och sjunga, och inte min aboslut favorit Forever. Jag blev så rörd när han äntligen spelade den låten och det kndes helt klart att han sjöng den till mig, man kan väl drömma ;) Nä, skämt och sido. Att få ont i ryggen, löka som ett svin, vara hes i rösten och inte höra vad någon säger efteråt kan man väl säga var ganska värt nu när man ser det i efterhand. Hade lätt kunnat göra det igen. Fett med nice!

Kan fortfarande inte släppa att jag sett honom och kommer han någon mer gång till Sverige kommer jag befinna mig där och kan stå och köa precis lika länge om det behövs. Tjejer, Beyonce nästa?

Lördag och söndag spenderade jag och min bror hos min kusin (m. make och lilla Saga). Kändes verkligen kul att träffa dom eftersom jag inte sett dom sen i somras. Och min bror såg jag i julas, alltid lika trevligt. Sen planeras det förhoppningsvis en resa ner till Skövde inom en snar framtid då man blivit 18, då blire att gå på galejj! ;>

Aldeles för långt inlägg detta, bjuder på några bilder från Stockholm.

 

 

 

Behöver man säga mer?

UNDERBART! Forever :)

Helg,


Jag tycker helgen kommer lika fort som den är borta. Kanske för att jag slutar halv fem varje fredag och då känsn helgen kort. I och för sig så har vi aldrig gått till halv fem någongång utan alltid slutat innan fyra, men inte längre, nej nej nu har vi fått en ny lärare som inte mer än gärna är i skolan till halv fem på fredagar..

Igårkväll blev det att gå på plannja med Conny. Jag kände inom mig att dom skulle få pisk ganska hårt, men icket. Dom tog hem segern tillslut och det var väldigt skönt. For sedan förbi Sebbe och Carro för att se det sista av Let´s Dance. Kvällen blev dock inte långvarig då jag och Conny däckade i soffan innan tolvslaget. Hur ska jag orka ikväll? =)

Somsagt, ikväll blir det fest hos Linn. Jag känner mig sjukt taggad och det kommer nog bli riktigt bra. Kanske att det blir lite macarena, holy dolly song när vi turkiet-gänget är samlad? Bara dem som är där lär ju få se hur kvällen uratar sig. Nu blire fix och trix innan jag ska bege mig på en middag at Connys där det bjuds på fläskfilé och potatisgratäng, mums! :)

              

Kings of Leon - Use somebody

                                

Kings of Leon - Use somebody

                                

Sjuk, heejjja!

Så har man blivit sjuk nu då. Finns både positiva och negativa saker med att vara sjuk just nu. Hade jag varit sjuk om drygt en vecka hade jag riskerat stockholm resan vilket hade varit en grym besvikelse så därför är jag heldre sjuk nu men och andra sidan så missade jag att vara på brandstationen idag som jag längtade till också. Nåja, det kommer väl fler gånger.

Det roliga med min sjuka är att jag inte riktigt vet vad det är, jag har ovanligt mycket "morgonsömn" i ögonen hela dagen (men värst på natten) + att mina ögon är minimala och ögonlocken är aningen svullna, huvudvärk och förkyld. Känner mig ändå helt pigg i övriga kroppen, men vad kan det vara för sjuka? Äh, det är nog snart över.

Så min dag har bestått av att ligga i sängen och kollat på tv-program och olika filmer. Det är nästan så att jag har liggsår för att jag legat så mycket i sängen idag, misstolka ej. Så har mamma varit snäll och varit och köpt gräddfil och dipp till mig så nu har jag party för mig själv med chips, morätter, gurka, dipp och saft. Det är nog inte så tråkigt att vara sjuk ändå, ja menar man blir ju ompysslad och man äter vad man vill, och föräldrarna gör inte mer än gärna tjänster åt en. Ett tack till älsklings Conny som insisterade att köra mig till kioskpiraten för att hyra film. Alla som vet vart jag bor, vet att det inte är långt men han ville, min gulleplutt! =)

                 
                                     En bild på oss från i somras på Elin´s 19 års kalas


Sista dagen på lovet..


Ja, nu börjar skolan igen då. Efter 3 veckors ledighet ska man tillbaka och plågas i 8-9 veckor till innan nästa lov är. När jag kollar tillbaka under dessa tre veckor och funderar på vad jag har gjort märker jag att jag mest har tagit det lugnt. Men, det är ju det loven är till för, att vila upp sig inför skolan igen.. En av det roligaste sakerna som hänt är väl att jag fick träffa min bror igen och att han bjöd mig ner till Skövde senare i vår, det ska bli spännande då när man är 18 och allt :)
Att ändå bara ta det lugnt har varit skönt, har blivit en så kallad soffpotatis, i like it!

Men skolan är ju inte bara pest och pina, jag får ju träffa underbara klasskamrater igen som jag inte träffat på hela lovet. Det ska bli jätte roligt att prata med alla igen, efter imorgon så kommer det kännas som om vi varit i skolan en evighet fast det bara är några få ynka timmar. Antar att det blir att prata om Stockholms resan ganska mycket också eftersom vi far om 2 veckor vilket ska bli hur roligt som helst. Shopping och Chris Brown :)

63 dagar är det bara kvar tills jag blir 18. Har haft nedräkning på datorn sen 187 dagar vilket har gått sjukt snabbt,  nu är jag ju inne på sista refrängen, hehe. Och idag tog jag tag i att anmäla mig till körskolan så att lappen kommer så snart som möjligt, det hade inte varit fel! :)

 
                            

New years eve ;>

Är lite sen med uppdateringen eftersom nyår var för en vecka sen. På något vis går tiden så fort att det känns som nyår var för några dagar sen bara. Alla nyår innan har man så stor förhoppningar på att det kommer bli årets fest, vilket ofta blir en besvikelse. I år hade jag väl inte så stora förväntningar men det blev ändå en helt okej kväll :) Riktigt trevligt.

Tog inte med mig kameran på nyår men  Elin & Carro hade sina, så varsågoda och njut! :)

 
  
 


RSS 2.0