Godnatt folket,

Gårdagen var verkligen kul & trevlig enligt mitt tycke :) Tänkte visa några bilder som är tagna av Carro :)










Grattis älskling :)

Grattis till min älskling som fyller 20 år idag :)



" Det var som högsta vinsten
i ett gratis lotteri
när jag fick möta dig
och du och jag blev "vi".

Av alla dessa människor
är du just den jag vill ha.
Du ger mig ljus och glädje
du får mig att må bra..

Ja, för allt min kärlek rymmer
finns inte nog med ord.
För att älska och att älskas
är det största på vår jord.

Och allt du är för mig
vill jag för dig få vara...
för kärleken i mig
finns till för att bevara. "

det är utsidan som ger insidan en chans

Smått less för att jag har basketträning och missar Idol ikväll, har som nästan blivit lite halv besatt av det där programmet. Först är det kul och se Auditions för att se alla som är kassa, men nu sjunger alla så vackert att man får gåshud hela tiden. Magiskt! Fast inget fel att träna heller men pappa ska få äran att spela in det åt mig :) Bagge är ju för härlig!

På tal om bananer så fyller älskling år på lördag :) Grattis i förskott, sitter och pysslar med presenten nu. Ser framemot helgen med all tårta, gomat och allt därtill ;) lycklig tjej!

Dagobertslunch


Sovit hos Conny inatt så behövde inte gå allt för långt till företagsekonomin idag vilket var skönt. Nästa lektion jag har är 15.10 vilket är sjukt irriterande, tycker inte om det här och såhär kommer det se ut hela året. Efter det så trava jag runt lite med Lundström innan den kalla vandringen hem. Nyss ätit dagoberts allra bästa, kyckling-mackan, gött!

Imrogon sticker jag, Conny, Carro och Sebbe till IKEA (Ingvar Kamrad Emtaryd Agunnaryd) för att fixa saker till Conny´s lägenhet m.m Det kommer bli grejt, ska även förbi min favorit butik i Haparanda nämligen Skopunken, och säkert blir det förbi Candyworld också, som var en besvikelse för mig, trodde det skulle vara mer godis än så. Nu ska Elli vara husmor.

Ha en trevlig helg,

18 september


 

Grattis Johanna Blom som fyller 17 år idag,
bättre sent än aldrig ;) ..

Enda dagen jag har sovmorgon på veckorna var just idag så den tog jag vara på rejält. Sovmorgonen är bara till kvart i tio men man måste ta vara på den tiden man har. Har suttit i skolan till fem och sista lektionen var samhälls där vi hade en politik debatt. Var väl inte sådär jätte förbered men jag tror jag lyckades ändå. Funderar på att ta tag i ios läxan (?) nä nu blev det mycke prat om skolan..

För att hoppa till något helt annat så är det min första basketträning sen i hm.... mars kanske? Det ska iallafall bli kul att börja igen och att inte känna sig så slö eftersom jag inte rört mig särsilt mycket senaste halvåret. vad har hänt, förut var jag hurtbullen själv men nu? Jag tror jag blev uttråkad och såg att det fanns ett liv förutom sport, hehe. Nu ska jag gå och invänta att klockan ska slå halv nio då träningen är igång, great!

Söndag


Helgerna går för fort. När man slutar halv fem på fredagar är man död när man kommer hem och det känns som en börda att ens försöka göra något. Och då återstår det bara två dagar varav en dag (söndag) man inte gör något, typ. Nå har iallafall fixat mitt internet, samtidigt som jag ser på Bridget Jones dagbok 2 :) Reneé är som rolig i filmerna.

Igår var vi ett helt gäng och bowlade på Tuna, det var längesen men mycket roligt. Sen for vi till Anton och spenderade kvällen där med singstar och lite därtill. Skjutsade hem Pong till Sunderbyn också och var väl hemma hos Conny vid halv två. Nu idag har jag mest suttit inne och bara tagit det lugnt med Ben & Jerry´s. Hörde av någon, tror det var Sara att någon hade stoppat den glassen på ute-listan. Sen när köper man glass för att det ligger på "inne-listan" ? Wierd.

Idol 08


Har fortfarande inget internet hemma så jag snålar av Connys för tillfället, måste verkligen ta och fixa det där någon dag. Sist jag var utan internet tog det mig 3 månader att fixa, men inte dog jag av det :) Dagen blev kortare än väntat, när jag egentligen skulle slutat 17 blev det klockan ett istället. Men satt ändå kvar på skolan med Johanna och fiffla med våra affischer. Sen blev man bjuden på gomiddag på Bergnäset och nu krasch landat här. Om en timma är det Idol från Luleå som jag suttit och väntat på länge :) Nånin, nu blire något annat.

2 years

Lite krångel med internet igår kom jag inte in på vissa saker, så nu kommer det upp det som tänktes komma igår. Bättre sent är aldrig, right?

(bild saknas för blogge bråkar alltid med mig)

1 / 9 - 2006                    Conny, jag älskar dig! :)

RSS 2.0