Party at Skoooog´s house tonight ^^

Idag är det somsagt valborg och solen lyser. Hade väl inte klaga om det hade varit några grader varmare, men det funkar såhär med. Nu håller jag på att fixa till mig, eller har precis duschat och stoppat inpackning i håret. Ska bege mig mot den bombsprängda garderoben i hopp om att hitta något att ha på sig till ikväll. Annars så finns ju Sara garderob ganska nära till hands ;) Har väl inte sådär jätte mycket att säga, ha en trevlig valborg. Vi ses i dimman :) 
 
                                            Tänk att du varit en raggare Lovisa;)

                    

Nationella Engelska B


Idag hade vi nationella i engelska b, som ni kanske såg på min rubrik redan. Rubriken för provet var Jämlikhet mellan kvinnor och män. Ganska intressant ämne där man fick välja att skriva ett tal eller en artikel som minst skulle vara 300 ord. Jag valde att skriva ett tal och hamnade på 366 ord, tänk att jag räknade varje ord. Nu undrar ni säkert hur jag hade tid att räkna det, eftersom folk tycker att 100 minuter var för lite att skriva på, men jag var klart efter femtio minuter och hade hur mycket tid som helst på mig att rätta till min text.

Resterande dagen har jag varit på stan med Sara. Inte så kul att gå på stan när man inte är alltför tät, men jag får spara alla mina pengar nu när jag far till London med mamma om 28 dagar :) Det kommer bli grymmt. Nu sitter jag här i min ensamhet och funderar på livet. Nä skämt och sido, mina päron är i Skövde och varit det sen i Lördags och jag har varit själv här hemma, eller ja, Conny har varit en stöttande fågel och hållt mig sälskap.

                

Och imorgon är det Valborg, och jag hoppas på lika bra väder som det var förra året då man kunde sitta ute i klänning utan problem till 9 på kvällen, det är inte allt för ofta sådär på vårkanten. Pratade med mamma idag och dom satt och glassade i 25 graders sol med en glass i handen. Det dröjer väl till Augusti innan vi kan ha den värmen och den glassen. I och för sig fick jag en försmak av det när jag var i Skövde. Saknar den där lilla staden med underbara prickar. Och måste medge som slutkläm på detta inlägg att jag saknar mina päron litegrann.

                

Congratulations


Idag är ingen vanlig dag, utan det är Lovisas födelsedag. 18 år gumman ;D


Skövde i bilder




Goa grabbar steker i staden Skövde

Min bror och Kay var pågång :)

....Och blommorna hade till och med slagit ut, fuusk!

En underbar helg, och imorgon är det redan en vecka sen....

Hello from Skövde ^,


Snart har man varit i Skövde ett dygn och det har inte varit annat än härligt, inte bara vädret utan att komma bort från gråa Luleå några dagar. Jag och Conny sprang runt i Stockholm stad igår på dagen innan klockan blev sju då vi satte oss på X2000 mot Skövde. När vi kommit fram så tog vi oss en promenad till min brors lägga som låg en bit bort. Chillade på resten av kvällen innan det var dags att natta kudden.

                     

Idag tog vi oss upp tidigt, i varje fall jag, närmare betämt 07.30. Kunde inte sova längre bla. att jag hade solen rakt i ögonen, men vad passar då bättre än att sitta på balkongen och njuta av morgonsolen? Åt frulle därefter innan vi tog oss till brorsans jobb MediaMarkt. Gick och spana på alla fräna grejer där och tillslut hamnade vi på Max där det blev dagens lunch. Stället där Mediamarkt ligger kallas för stallsiken (Ja vet, trodde det stog stallskiten först) och ser ungefär  ut som Storheden hemma.

Resterade av dagen har vi traskat runt i Skövde Centrum för att kolla shoppingutbudet, blev lite småsaker men är ändå nöjd. Dagens skönaste/bästa var när vi satt på ett Café och tog oss en öl/cider i go vädret, och då menar jag verkligen GOOO VÄDRET! Nu vill jag absolut inte tillbaka till Luleå, blommorna är ju tillochmed framme här.

Killarna håller på att bygga ihop ett tvbord och jag hjälper till med att sitta här och inte va i vägen. För att underlätta för grabbarna ska jag nu gå till Kvantum (100 meter bort) och köpa våran middag, tacos. Efter det börjar partyt!

Ha´re göttans!

Tekniken utvecklas


Nu har jag och Conny checkat in oss på flyget som går imorgon via internet. Jag tycker det är ganska coolt hur allting utvecklas hela tiden. Nu är det ju nästan onödigt för dom som står i diskarna på flygplatserna, eftersom man gör hela jobbet själv. Och det är ju inte så bra eftersom då blir dom arbetslösa = mer arbetslöshet i Sverige = att ungdomar får svårare sommarjobb/jobb. Kanske lite djupgående och det stämmer inte säkert, men ville få ett ganska fyndigt inlägg, och jag tyckte jag lyckades ganska bra :)

                         

Imorgon!


                 

Igår var jag med dessa tösar. Vi gjorde ungefär det vi alltid brukar göra, prata på och dricka thé. Fast det är inte alltid jag dricker det och båda blir alltid förvånade varje gång jag säger; okej. Mysig dag med bäst flickorna =)

Idag är det onsdag och imorgon åker jag och Conny till Stockholm och Skövde för att hälsa på min bror :) Jag har dock hur mycket som helst att göra idag. Om 45 minuter drygt har jag körlektion, sen ska jag sitta där och plugga lite terori hade jag tänkt, sen måste jag förbi stan och köpa hårfärg, hämta ut biljetter, lämna igen en tröja och köpa en annan. Och därefter blir det att packa eftersom jag inte gjort det ännu. Jag som alltid brukar packa långt i förväg. Nu kom jag på anledningen till att jag slog på datorn, det var att jag skulle kolla vädret nere i Södra Sverige dom närmsta dagarna.

Ha´re gött!

Annandag påsk,


                   
                                        Nu saknar vi en sån här vacker sommarkväll..

Härlig dag det varit. förstår inte hur vädret bara kunde ändra sig sådär snabbt då det regnade hela natten. Men jag klagar inte, för nu är snön påväg bort ännu ett år, tacka gudarna för det. Imorse kunde jag inte sitta inne så då tog jag mig en cykeltur runt här i stan, vilket var typ jätte skönt. Kunde tillochmed slopa vinterjackan för en lite tunnare och skönare jacka.

Påskdagen

Långfredagen blev riktigt mysig. For ut till Connys stuga vid två, även fast vädret inte var med oss denna dag. Men efter bara någon timma blev det bättre så då for vi och åkte skoter för första gången iår. Resten av kvällen spenderades med pimpling, tre rätters middag, prat och alkohol. Han släkt är något extra kan man säga :)

Påskaftonen for jag till min stuga över dagen med mamma och pappa, men vädret var inge roligt alls så vi åkte hem efter några timmar. På kvällen  blev det lugnt och jag och Conny somnade halv ett kanske. Imorse har vi bytt däck och det var första gången någåin för mig, det var lärorikt må jag säga.


BJUDER PÅ DENNA


Jag hälsar till alla som känner sig det minsta bakis idag :D
Vilket nog dom flesta gör idag kan jag tänka mig.


Långfredag

Igår var det Skärtorsdag och då blev det utgång, däremot var det också en dag då vi fick lov. Och det känns underbart med stort U, nästan. Det var en trevlig kväll med många kända ansikten. Landade i sängen kring halv fyra och idag är mina ben ungefär 5 ton tunga.

Idag ska jag fara till Connys stuga och äta påskmiddag med hans släkt osv. Var tänkt att  vi skulle vara påväg nu, men om man blir blöt dirr man går ut så känns det inte så lockande att vara ute en hel dag. Det blir även att sova över där och imorgon så åker jag till min stuga med mamma och pappa över dagen och förhoppningsvis myser i solen. Glad Påsk!

memories

                 
PARTY med denna qvinna ikväll + en massa andra! GREEEJT!
    

One day left,


Imorgon kommer det efterlängtade lovet. Ska bli så grymt skönt igen med lov, dock känns det som att vi nyss hade sportlov? Kan ju ha och göra med att jag haft praktik 3 av 5 veckor mellan loven. Ska försöka koppla bort skolan helt, vilket kommer vara svårt eftersom jag har några uppgifter som sitter mig runt halsen, meeen det är ett senare projekt. Om en vecka imorgon far jag och Conny somsagt till min bror i Skövde, eller ska jag säga sommaren? =) Härligt!

Ikväll har jag varit med mamma på bio och sett Män som hatar kvinnor. Den var riktigt bra, känner dock att jag måste läsa böckerna också för mamma sa att det är mer detaljer i boken. No shit?! Sen kommer ju fortsättningen på filmen ut i September så jag har ju några månader att ta mig igenom boken/böckerna. Dom som känner mig vet väl att jag typ läst 5 böcker i hela mitt liv, dvs att jag läst ut dom. Jag är ett hopplöst fall när det gäller att läsa böcker.

Födelsedagsfirande,

Eftersom Johanna "Jozzi" Hansson blev myndig igår så blev det ju att festa. Det var en jätte rolig kväll med mycke skratt. For ut på Cleo där det inte var så mycket folk i början men sen så kom det och det blev ett bra drag. Vi önskade två låtar igår och när låtarna spelades så var vi ute, typiskt. Landa i Connys säng efter tre någongång och då var jag gode trött.

Idag har det inte hänt allt för mycket, varit och handlat för middagen ikväll och tagit mig en promenad för att piggna till. Förlåt om ni såg något konstigt där ute på vägarna och blev rädda, det var bara jag. Så efter en dusch känner man sig om en människa igen. På tal om bananer, 4 skoldagar kvar innan påsklov, fast det är inga glamorösa 4 dagar utan det är 124 inlämningar, och det är 31 läxor per kväll, vem tror på mig?

RSS 2.0