Bild

Som en Saga :)


30 Juni 2008


Dålig uppdatering från mitt håll, jag vet. Kan bero på att jag inte varit hemma något sen på fredagen på morgonen :) Blev iallafall Boden Alive på fredagen som var ganska tråkigt, men kvällen hade vissa höjdpunkter ;D hehe. Sen var det problem med skjuts hem men så klart "löste det sig" och vi kom hem till Conny vid tre och de var gode skönt att somna direkt eftersom jag skulle upp klockan 9. Resten av helgen har jag varit i stugan med släkt, familj osv, riktigt trevligt har det varit :) Fick träffa en söt Saga igen som hade blivit så stor och kunde tillochmed krypa. Hur har det kommit sig att jag pratar om bebisar, det gör jag aldrig?

Egentligen ska jag jobba idag men har inte sovit något alls inatt och har lite feber nu, hyffsat skönt ändå att få sova ut på en veckodag, men jag har bara två veckor kvar på sommarjobbet, det ska jag nog klara av :)

Nån bild från i fredags;

                               

                                

                               

 

Låt


Ytterligare en favoritlåt för stunden, första gången jag riktigt fastna för den var på Havana Club då den spelades om och om igen, det är grejer det :) Akon - Dangerous,  lyssna och njut!


En varm, underbar kväll i Norra hamn



Detta väder gör mig deprimerad fast på något vis är jag ändå glad att det är dåligt väder medans jag jobbar eftersom jag jobbar mest inomhus. Hm, idag har jag och Martina flyttstädat en lägenhet på Björx, väldigt finskött så det var inte så farligt. Imorgon ska jag göra samma sak fast på Porsön, har en känsla att det kommer vara mer att städa imorgon ;) Sen tycker jag det är lite coolt att Martina har gjort om Sugarbabes låtar på Youtube som självaste Sugarbabes sett och har även skrivit och pratat om henne väldigt mycket! Grymt :b


Saknar en kväll ute i Norrahamn och bara mysa, ge mig           

Midsommar helgen,

Har varit ett litet uppehåll sen i onsdag pga att jag inte varit hemma, detta är till er, era nyfikna människor som så gärna vill få en inblick i mitt extremt intressanta liv. :)

Torsdag;
Slutade jobba klockan två och då var det snabbt hem och duscha, packa och allt det där för att sedan äta middag hos Connys farmor, så söt hon var. For sedan till byn (Jag Conny, Johanna och Dennis)  för att plocka upp Carro och Sebbe och sen bar det äntligen av till Piteå, kom först iväg kvart i sju :b Väl framme så for vi och handlade all mat vi skulle ha och sedan fortsatte vi till Havsbadet för in checkning. Kvällen var hur mysig som helst, kvällsol, umgås med underbara vänner, och ännu mer och inte nog med det så badade även jag Carro och Sebbe och det var faktiskt inte kallt :) Blev väl att gå i säng kring halv två trorja, tireed people heeeyyy!
Fredag; Var nästan uppe med tuppen kändes det som, eller ja 10.15 var klockan men det är ju tidigt. Ranta runt i Piteå på förmiddagen på midsommaren och sökte pokerset men ingenstans fanns det, blev att fynda annat istället :) Regna lite på dagen men det stoppa inte oss från att åka karusell, sjukt kul! =) Senare gjorde vi middag och då sprack solen fram och var kvar hela kvällen. Börja dricka hyffsat tidigt också så man höll ju på ett tag. Gick in på puben/krogen(?) också, såg fobollen, lyssna på live musik osv, trevligt! Kvällen var underbar :b 
Lördag/Söndag; For med bussen vid ett från Piteå havsbadet, dock var den väldigt seg så jag trodde jag hade kollat fel eller att den inte gick på midsommardagen, men efter mycke tvekande kom bussen där och jag sken upp av lättnad, drog nog på mig något när jag badade eftersom jag var så trött hela lördagen så att jag somnade redan åtta på kvällen och sov i 13 timmar, gode skönt! Utvilad som sjutton var man igår. På kvällen igår for jag bara till Conny och såg fotbollen. Dock blev det att se fotbollen själv eftersom han somnade precis när matchen började,.. (bilder från helgen kommer senare när Carro lagt upp eftersom jag inte hade med mig någon kamera)

21/6 2008 <3 :)
 

En header

Satt och laborera igår och kolla hur jag ville göra om min blogg, så jag tankade ett program och började trixa lite på en header, vilket blev en väldigt enkel en, är somsagt inte så bra på det här. Frågan är nu bara hur jag får den dit jag vill?


Skön dag på jobbet, dag 3


dagen i all ära har varit lika slö som gårdagen vilket jag inte klagar på. Var och åt lunch på Ban thai, det var gott men inte vet jag om det var värt 75 kronor? Nåja, var ju bara att le glatt och betala honom. Eftersom vi har haft lite att göra idag har vi istället busat med personalen på arbetet eftersom vissa kan faktiskt vara äckliga, därför är det pay back time på hög nivå. hehe Sen hela eftermiddagen har vi suttit mest och väntat på Rikard som skulle hämta alla grejer, knackat på hos folk bla hos Fia och frågat hur fan dom rengör balkonger som är inglasade. Säg mig, hur gör man? Fast egentligen kan jag väl säga att jag inte är så intresserad, men ändå kul att veta.

Ikväll; blir det att se Sverige matchen som avgör allt hos Conny, chiiiiill =)
Imorgon; Packa till Piteå och stugan så jag lär inte uppdatera förrän söndag, imorgon hinner jag då knappast eftersom jag slutar fyra och vi ska sedan börja bege oss klockan fem, oduschad brud i bilen. Det får ni stå ut med ;)


Mitt framtida yrke?

Ohej ohå bara tisdag,


Har somsagt börjat jobba nu, fast det är inte så jobbigt som jag trodde det skulle vara, tvärtom :) dagarna har gått hyffsat fort och varit runt med trevligt folk. Får väl se om min uppfattning ändras efter jag varit mer än två dagar? vi får se. Den enda som jag har problem med är att jag börjar klockan sju och måste stiga upp sex, som i sin tur gör att jag måste gå och lägga mig tidigt för att orka jobba. Nå, idag iallafall har jag Martina och Carina städat upp en lägenhet på Björngatan som ska säljas. Vi har mest lallat på eftersom vi har imorgon på oss att göra det och vi är inprincip klara redan :b

Har tagit en powernap efterjobbet men det var inte så mycket power i den sömnen kan jag säga, jag blev nog bara tröttare. Jag längtar till den 11 Juli då jag slutar jobba och har sex härliga veckor framför mig + att då har man pengar :)

Jo, och midsommar löste sig också. Blir att fara till Piteå Havsbad för att vi hyrt en Bungalow där, kan nog bli riktigt kul och mycke folk hoppas vi på =)  Firar midsommar där och sedan på lördag ska jag ta mig på något roligt sätt till stugan för att umgås med familj + Sara och Lollo :) Blir nog en kanon helg med mycke trevligheter.

Nu; slutet av vänner. Gnatt! =)

Bilder

Två bilder från i lördags :)


Vi är Svenska fans allihopa!!


Julia, Conny och Emil steker :*)


en månad sen,

 
Mamma i bussen mot Alanya                  Första lunchen som har en historia bakom sig =)

Låt

     
                                       Sjukt skön låt måste jag säga :)




den sista lediga veckodagen på en månad,


Ja den var igår det, kalla mig slö om ni vill eftersom jag tycker det kommer bli jobbigt att jobba i 4 veckor. Hade ju inte skadat om man hade fått vara ledig exakt hela sommaren och ändå tjäna cash, in my dreams. Dagen igår började iallafall att jag for till Lundström och vi nötte Sex and the city boxen, slinga hennes hår och allt därtill. For sedan hem vid tre för att övninsköra som gick riktigt bra igår, jag är nöjd :)

På kvällen for jag och Conny till Dennis och Johanna för att grilla middag, ångrar nu såhär på efterhand att jag inte åt också (jag åt lasagne hemma) för det såg och var så sjukt gott. Kolla lite fotboll också, Rumänien-Italien. Det är skönt att EM är nu, för då finns det alltid något att kolla på tvn om man har fruktansvärt tråkigt. Såå, till efterrätt bjöds det på jordgubbar,grädde och soocker.

9 tiden for jag till Lundström för att umgås med henne och Lollo, lite senare kom också skoog dit. drack te och snackade skit som vanligt, hehe myyys! =) Nåja, kom iallafall hem två och då var det godnatt för min del.

Sex and the city

Nu har jag varit riktigt hurtig, prata med Lollo tidigare om bla våran utlandsresa som förhoppningsvis blir av till hösten. Skulle vara perfekt som avslutning på sommarlovet innan skolan börjar igen. Det känns långt bort på nå vis, men det är bara 10 veckor. Nå iallafall, hon skulle ut och springa och jag kände att jag inte kunde vara sämre så jag har precis kommit in från min joggingtur blandat med power walk. Måste erkänna att min kondis finns inte kvar längre, men det är ju som alla säger, det är ju en färskvara. En färskvara som inte tränats på hur länge som helst. Men ska iallafall försöka springa minst en gång i veckan, större mål orkar jag inte sätta upp för det är stor risk att dom inte hålls.


Jag vill se denna film, alla säsonger är ju superb och jag tror filmen är det likaså. Att vara på förhandsvisning hade ju inte varit fel, men jag får väl vänta som alla andra (dom flesta) tills riktiga premiären är, vilket dock är snart :)


Stugan + måleri = helt ok!


Steg upp jävligt tidigt imorse för att fara med bror och måla en sovstuga i stugan, vet inte vad det är med mig, men nu precis innan jag ska börja jobba så har jag blivit så sjukt trött, ingen aning om hur jag ska ta mig upp 06.00 på måndag morgon. Men det är ett tag kvar dit så jag får njuta av dessa tre dagar nu innan jag blir isolerad från världen i en månad. Det värsta kommer vara att det kommer bli stråålande sol dom veckorna. Varför kunde det inte ha varit det den här veckan när man ändå varit ledig? Ett mysterium. Nåja, det gick väldigt fort för oss och måla, men det kanske är för att jag tycker om att måla? Vissa tycker det är svin tråkigt men jag tycker faktiskt det är kul, skumt nog..

Nyss har jag varit och införskaffat mig en Svergie tröja till lördag och kommande matcher =) I tisdags kände jag mig inte alls som något Sverige fans så jag var tvungen. Sjukt snygg var det i mitt tycke, men sen när har jag börjat handla barnstorlekar? Ojoj, Ska nog kika förbi Linn ikväll också, det var ju som ett tag sen :) En vecka är lång tid när man brukar se en person varje dag :)



GO SVERIGE


Kvällen igår vart riktigt trevlig :) For och lirade poker hos Carro, men precis innan matchen skulle dom iväg så vi drog fort som fasen till Dennis för att se fotbollen :) Charmigt nog vann Sverige med 2-0, vid 1-0 målet var jag tvungen att ringa Amad och kolla hur hyper killen var, somsagt det var ju Imbrahimovic som gjorde det! =) Han är och kommer alltid vara Sveriges gud.



Tisdag 10/6


Eftersom jag sov bort hela gårdagen tänkte jag inte göra samma misstag idag så därför klev jag upp kvart över nio och tog mitt fordon (cykeln) och handla åt mamma på kvantum :) Att cykla på morgonen måste nog vara det bästa för att göra en pigg, iallfall det funkar på mig,. Sen unnade jag mig en dagobertsmacka och den satt som smäck. Har iallfall kommit fram till att när man träffar människor som tex står och väntar på samma sak ( i mitt fall, hissen), det samtalsämnet som alltid funkar är vädret. För det ena leder till det andra. Jag har förut hört människor som sagt att det funkar alltid men nu fick jag själv uppleva det, haha lite kul är det. Dagen spenderades med Lundström på stan och sedan hos Conny med han, Johanna och Wäppling :) Nu, byn och spela poker och se Sverige-Greece. Visa nu vad ni kan SVERIGE!

vilken dag,


Ojoj vad jag har fått mycke saker uträttade idag, eerrrhm not. Har legat inprincip hela dagen i sängen förutom en snabb visit på Dagobert för lunch och ner i tvättstugan ett antal gånger. Så har inte så mycket att berätta om min dag faktiskt. dagen igåår vart iallafall överskattad, vilket jag inte trodde alls. Men man ska inte ha för höga förväntningar för då blir man oftast missnöjd, that life. Måste även gratulera alla som tagit studenten nu, GRATTIS till er alla! =) Ikväll blir det chillin här med Linn och Sanna, blir nog en fet godis påse och sådant. Kanske far och säger hej till folk också, får se :) Nåväl, ha en trevlig fredagskväll såhär efter skolavslutningen och det hela.


Sommarlov för alla oss unga,


Åh, vilken härlig dag det har varit hittils och jag tror inte kvällen sviker mig heller =) Blir att fara och Lovisa och grilla m.m med samma gäng som förra året + några till :) ypperligt bra! Har varit och sett alla som tagit studenten och det bara ryser i min kropp när jag ser alla och alla flak, jag vill också. Men dessvärre som min bror säger bara 730 dagar kvar ;) . Vilket i och för sig är sant, too long too long.. but, man ska vara ung så länge man kan och det har jag tänkt vara också. Vuxen är man nog länge ändå så :)

Igår; Min bror skulle gå på balen så då blev det självklart att dra dit (som alla andra dagar) och kolla. Han och hans dejt Emilia var jätte snygga och fina som par. Därefter drog vi till udden hela våran klass + några andra som haka på. Där satt vi hur länge som helst, några badade till och med men jag chickade. En annan gång, sen drog jag och umgicks med Jonny Robert och Johan :) Ringde dit lite fler folk osådär. For till statoil och köpte korv, välbehövligt kan jag lova. Äääh, nu har jag inte tid med detta, släkten kommer snart :)

Summeeer

Nu idag har det varit riktigt fint väder om man bortser från regnet som kom inatt osv, men då sov jag ju så tekniskt sett räknas det inte till min dag inte. hehe Idag har jag varit och kollat på balen med Emelie :) Många fina klänningar, frisyrer och transportmedel MEN det finns somsagt några som man bara vill skratta åt! =) Nåja, sen satt vi och glassa i solen medans vi vänta på hennes buss på alkisplatsen. Där solen skiner finner ni oss ;) skämt och sido, kände sen att jag var tvungen att bättra på min bränna som typ försvunnit så nyss hemkommen från solariumet, bortsett från en snabbdusch som jag precis klev ur ifrån. Gode skönt, nu hade jag tänkt chilla i sängen ett tag och senare komma in och blogga en gång till, dagen höjdpunkt. Nämen, blogga är ingenting för mig har jag insett nu. Gör det mest för att själv se senare vad jag gjort :)

Torsdag blir nog kalaskul, man får hoppas på det bästa ;)

Smart tjej


Jag har ju somsagt haft "tjorv" med bloggen men, det var bara jag som inte var teknisk nog att fixa. Har dock kommit in nu, bättre sent än aldrig ;) Har blivit lite smått irriterad när inte bloggen funka, måste jag medge. Detta är mitt liv :O

Igår var jag och jobba med Lollo på kronan. Hennes systrar plus en till har gjort en show och den var faktiskt riktigt rolig :) Och att tjäna extra pengar klagar ingen på. Sen for vi ut på den berömda cruisingen med Jonny och co. Och ja, Lollo var på cruisingen alla! =) "intresseklubben antecknar". Jo, så nu ska jag städa innan mina päron kommer hem, har som lovat dom det.


Bild från i torsdags i Norra Hamn, underbart! =)

RSS 2.0