Höstlov


Det är dag 4 på mitt höstlov vilket innebär att skolan drar igång igen väldigt snart. Men imorgon är det Halloween och det kommer nog bli grejt! Har inte så mycket att säga utan tänkte mest visa en bild på en fågel som flög rakt in i Saras fönster och som sedan kolappsade och dog, sorligt. En liten taljoxe (tror jag det är)

                

2 lektioner


Det är två lektioner tills jag har höstlov, som alla andra som går i skolan. Måste nog säga att jag har aldrig känt såhär stort behov för att få lov som nu, dom senaste veckorna har jag haft plugg upp över öronen och nu är allt avklarat, förutom nk prov som är imorgon :O Men har ett fett hål imorgon på drygt 4 timmar, så det blir att kolla igenom då =)

Och om en vecka och en dag så är det Halloween och jag hoppas det blir så bra som jag vill att det ska bli, men det tror jag :) Åh, ge mig lov nu! :)

              

Plugg..

Sitter i skolan och jobbar med projektet som ska in imorgon. Känner inte så stor stress ändå, vilket är skönt. Har nog hunnit det mesta, men det går alltid att finslipa :) Om en timme drygt ska vi gå några från klassen ut och äta innan vi ska på en teater ikväll som heter "Kärlekens pris". Vet inte så mycket om den men det blir spännande.


Lyssnar på  webbradio när denna söta låt kom
 


21 oktober


Har bara haft en lektion idag 08.15 på morgonen. Kändes hyffsat onödigt att gå på den lektionen när vi bara skulle skriva en saga, men jag tog mig till skolan och är ändå glad för det, har ju somsagt lov på tre dagar :) Resten av dagen har jag varit ledig så jag gick hem och väckte Conny och for vi till byn och våldgästa. SYselsatt oss med dagen att vara på Statoils Kaffejakt (även igår) köpt massa mat och ätit oss feta och spelar monopol. Det var längesen, så kul att bli lite nostalgisk ibland sådär.

Så, ikväll stog Plannja på schemat där dom tog emot Norrköping Dolphins. Tyvärr blev det förslut för Plannjas delar, men laget funkade inte riktigt idag. Dom "gamla", om jag nu får kalla dom det, visade inte upp sina kvaliteér ikväll utan de var dem unga som visade att dom också kan. Tycker det är grymt av Mattias (Plannjas coach) att låta dem yngre spela, även fast det är en mycket jämn match. Pricken över i:et var nog ändå Forever låten som kom upp där mitt i en timeout. Mötte Sara och Lollos iskalla blick mot mig, bara för att dom ville se min reaktion :) Det var kul!

Med detta tänkte Elli avsluta inlägget och säga godnatt folket!
                 

                 

Ledig dag

Vaknade upp hos Conny imorse vid halv tio. Gick ut och fota lite påvägen hem till mig. Smällde i mig lite mat innan jag for till Sara & Emelies skola för att umgås där ;b Skön miljö att vara i helt klart! Dom satt och planerade deras projekt och jag satt snällt och lyssna på dem, inte för dom var så aktiva, hehe. Nu efter tre har min tid bestått av att plugga till mitt projekt. Anledningen att jag var ledig var att vi skulle jobba hemma, så kände mig illa tvungen att göra det. Nu ska Elli duscha och får se vad som händer ikväll, Desperate Housewife iaf!

Om en och en halv vecka är det äntligen höstlov och Halloween och vad passar in bättre än just en Halloween fest med utstyrsel och allt som hör till? Det hoppas jag på att det blir. 31 Oktober, höjdpunkten på höstens roligheter, helt klart!  :)

 

         

         


Mördarveckan avklarad!

Check!
Två inlämmningar, förberedelse för en redovisnin, två prov och startat upp ett "mini" projekt. Så man kan ju tro att min vecka har enbart handlat om pluggning, men nej nej. Jag har låtit pluggandet vänta till sent in på natten och haft roligt med vänner på kvällarna :) Finns så mycket att roligt att göra än att sitta hemma med skolböckerna. Är ändå sjukt nöjd över mina resultat på allt, har dock inte fått reda på proven men båda känns helt ok. Och med råga på allt så hade vi orientering igår, sjukt nöjd över min tid också, 48 minuter, 15 kontroller på en halv mil. Något att sätta in i världshistorieboken nästan.

Nu ikväll blir det att fara och se Plannja (spöa) 08 Sthlm med Sara. Därefter blir det en tripp till byn och umgås med alla möjliga där, jag satsar på en trevligkväll :) Lollo ska även få en rad i detta inlägg eftersom hon åker till Turkiet ikväll och ska må underbart där, det känns lite sådär halv fusk faktiskt. Men iofs var jag där för 1.5 månad sen, men det känns som en evighet. Ha det bra hjärtat!


                                                           Saras hunk till höger ;)
                  

<3

Always and forever

Fartfylld helg,

Har varit runt lite i Norrlands inland eller hur jag nu ska uttrycka mig. Efter att ha kört 90 mil på drygt två dygn har vi (Vråken) hunnit spela tre matcher och alla blev vinster med ganska höga summor. Fredagen övernattade vi i A-jaur för att sedan spela en grymt tidig match som vi vann med ungefär 30 p. For vidare mot Gällivare med ett stopp i Jokkmokk för att äta på China resturangen. Spenderade kvällen på Dundret med kortspel, snack och en hel del annat. Två matcher på söndagen, ena mot Dundret basket och det sista stoppet på våran resa blev Ötå/Kuivakangas där dem blev ganska utspelade av ett ganska taggat Vråken. Denna säsong kommer nog bli grejt, vi är pågång! :)

                    

SYTYCD

Aboslut bästa programmet. Önskar att en dag ska jag kunna dansa som dessa underbara dansare som är med där. Oj, det är tråkigt att det är sista programmet och final idag. Har lite svårt att bestämma mig vem som ska vinna, alla är värda! Här kommer en dans av Twitch & Comfort när dom dansade hip hop till låten Forever med Chris Brown, kan inte sluta tycka om det :) Njut!
RSS 2.0