Back in buisness duuudes


Då är man tillbaka till dom varmare regionerna, höhö. Dock har vi haft bra väder. Men jag tar och berättar vad som hänt. Jag och Sara hoppade på tåget i Luleå vid tolv på söndagen. På tåget var det en jävla massa små barn som sprang runt och skrek precis där vi satt men trots det så är dom ju världens gulligaste?! nåja, förutom det så gick resan väldigt fort och var i abisko vid halv sex. Min snygga entré där var nog snäppet värre än ungarna på tåget. Inte nog med att det kryllade med barn överallt där också men jag trampar en på foten (och jag hade inte nå lätta skor på mig). Charmig som man är. Måndagen blev det inte så mycke åkning för att björkliden sög och vi var svin arga, gick iaf ooch mötte Luluu som kom med morgontåget. Måndagen chillade vi mest, gick till hotellt en sväng. Och dom där killarna måste ju trott att jag var IQ befriad eller något..
Tisdag började dagen med (nästan) skinande sol och vi var redo för backen :) Grymt härligt väder. Till lunch blev det polarmackor med korv, varma koppen och pommes som jag köpte i snöbaren. Kul det var där då, vi kände att det började lukta bränt hår men tänkte inte nå mer på det. Sen har Luluu eldat sitt hår i stearin ljuset bakom henne. Svart i håret var hon. haha På kvällne drog vi till riksgränsen och bada och härja, tog lite undervattensbilder som kommer upp senare osvv, kvällen var grym ;) (btw förvånar det någon att Lollo glömde sin bikini och handuk i riksgränsen? =D
Onsdag var vi enormt trötta och vi tog oss en sovmorgon till halv nio nästan. Då var det dags att städa ur rummet vi bodde i (som förövrigt var väldigt fint). Satt och åt frukost till halv tolv innan vi var påväg till Björkliden. Denna dag åkte vi dock inget i backen men vi åkte pulka. Kan säga att jag har fortfarande ont i rumpan sen crashen på dom där feta isklimparna, men det hör ju till. For till Abisko och lagade middag osv när jag sa till lollo - "Vad hade du tänkt göra så att vi missar tåget nu?" på skämt. Men självklart, när vi är påväg till affären och köpte lite snarra till tåget vem tror ni inte gör en Stig Helmer om inte Lollo? För er som inte vet vad det är så är det när man ställer ex. sina skidor på en vägg och sen så faller dom mot alla andra skidor som står mot väggen. Så tillslut ligger alla på backen. HAHa  Vi missade ju inte tåget då men det skulle inte ha förvånat mig om vi hade gjort det pga det.

Orkade inte berätta allt vi gjort i detalj, det viktigaste kom upp typ. Nu tänkte jag visa lite bilder. Roligt att träffa nya människor :) Kul som fan!
    
     
    
image197

Lite stressad måste jag säga att jag är


Jo, berättar kortfattat var som hänt idag. Två basket matcher och båda förlorade vi. Dock sista kändes som en vinst :) Varit på willys och handlat inför morgondagen och dagarna därpå så vi överlever bland renar och shit. Hm, det kommer bli grreeeat och jag har inte varit på världens bästa humör idag, fortfarande! Ja, håll ställningarna i Luleåå så hör ni av mig på torsdag igen
;)

Gonatt


Dagen har varit bra. Började med skolan som var inte jobbig alls. Vi har projekt hela fredagarna så man gör inte allt för mycket kan man väl säga. Sen gickjag på mat och prat med Sanna, Linn och Sara :) mysigt! Klockan kvart över fyra var det att inta arcus för att se giffarna möta alvik. Såg dock inte klart hela matchen men första halvlek var det faktiskt Gammelstan som hade greppet. Men man måste ju hålla ut hela matchen thats it!

Sen blev det middag från Palma, guud så gott! For förbi Johanna en sväng ikväll, det blev lite kortspel osåntdär. Nu ska jag strax natta kudden eftersom jag ska upp vid åtta imorgon, mindre kul! På söndag drar vi, fy helvete va skönt!  Kanske hittar någon lonley ren på fjället, who knows ;)

Dålig motivation

Skolgången idag har varit kort, hade andra delen av nationellaprov i matte idag. Läraren tyckte jag var den enda som luktade parfym så jag fick sitta som en enstöring i ett gruppsjälv. Känds som att det gick bättre idag än vad det gjorde i måndags, only time will tell. Hade idrott också och sen slutade vi :) Så vi drog ett gäng och åt på max, det satt riktigt bra i magen kan jag lova. Varit förbi arbetsförmedligen också för att hämta sommarjobbs papper men vi valde fel dag helt klart! Har skrivit labbrapporten idag som skulle vara inlämnad idag men jag somnade igår vilket inte är ovanligt. Idag efter middagen sov jag i 2 timmar. Grymt skönt! Haft träning nu ikväll, veti nte vad det är med mig men känner att jag inte har någon motivation att röra mig. Tro inte att jag är slö eller så men det är aldrig många på träningarna ( inte för att jag alltid är där) och så är det aldrig riktigt bra tempo. Nu snackar jag för mig själv. Och på lördag har vi dubbelmatch, suck. Vilken människa orkar spela två matcher på raken?!

Gonatt! :)

Ny kod!


Yes, nu har dom äntligen bytt kod på porten där nere. Så nu kan man känna lugnet inom sig och inte bli rädd att det är någon fylletratt där nere, eller ja man kan ju alltid hoppas :) nu vet man iaf när det kommer besök så det inte kommer någon oväntad ;b Hm, jobbat med projektet på eftermiddagen idag, hade lite trögt att komma igång men nu blev det ändå lite bättre. Har en fucking labbrapport och skriva om också till imorgon.. Snart ska jag gå och hämta ut tågbiljetterna till björkliden :) woosch! Snart säger jag sooo long suckers ;)

Out for a walk


Egentligen vet jag inte varför jag skriver. Var ute och promenerade nyss, grymt skönt väder. På hemvägen gick jag förbi ica och köpte paket glass så nu har jag mumsat i mig glassen och noblesse till :) Gött! Nu väntar jag förfullt på 2½men som jag inte sett på länge.
Imorgon slutar jag vid elva eller egentligen tio över tre men har ett fett hål på tre timmar, så jag orkar inte sista lektionen som är Nk. Då ska jag på stan med Tom och köpa nya kläder till han för att han fyllt år, blä! :) Sen blir det säkert skurholmen häng men inte klagar jag. Nu tänkte jag lägga upp någon bild från i fredags :) Enjoy!

    
image179

image180

Hör och häpna

Detta kanske kommer som en chock men skolan får mig att må riktigt bra. Nu menar jag inte såklart lektionerna men folket som är där :) Ni gör verkligen att man mår bra, kanske låter lite klyschigt jag vet inte men så är det iaf. Det känns så. Förövrigt har vi startat ett nytt projekt där vi ska göra ett repotage, det kan nog bli ganska intressant. Jag är sugen att festa till helgen också men ingen var på? vad är detta. Hm, får ta upp det lite närmare helgen kanske fler är på vem vet.

Ikväll är det träning men har ingen riktig motivation till det och sen har jag annat för mig som skulle vara roligare dock. Vet inte hur jag ska göra, beslutångest på hög nivå. Imorgon är det nationella prov i matte, har inte pluggat något till det eller så men det jag inte lärt mig tidigare lär jag inte kunna till imorgon. Så säger jag om allt. Men det funkar ju alltid. Skum känsla jag har, inför nationella i niav var jag livrädd men nu bryr jag mig inte? inte bra!

pussssss

Snart godnatt

Kan man säga, gode trött. Mina planer för kvällen blev lite ändrade men ändå väldigt bra. For till byn/su med skoog och lirade poker med några :) Dock vann jag inte så det var ett minus men annars så :b Har väl inte så mycket mer att säga förutom att jag längtar tills denna vecka är över, så har man helgen framför sig och sen björkliden. Vet att jag tjatar om det, men askalas kul! :) Sen är det ju sportlov och ingen klagar?!


Shiny sunday


 

Vädret idag går det fan inte och klaga på. Det känns som att våren redan är här, både positivt och negativt. Ja menar jag har inte hunnit premiär åket i slalomskidorna, får väl se när det blir :) Säkert när vi far till Björkliden, och det är om en vecka va?! Mycket bra. Eftersom vädret är bra mår jag också bra förutom vissa personer som försöker bryta ner mig till max, det hade funkat förut men jag är starkare än så nu vill jag hoppas. Kvällen blir lika underbar som vädret var idag, no more no less.

Grattis Tom :)

Vi bugar och bockar för Tom som fyller år idag.
Gårdagen var trevlig (förutom några komplikationer som det alltid blir). Kom iaf vid sex och då trodde jag grabbarna hade börjat med maten eftersom alla var svin hungriga. Men inte det, startade upp det lite och gick och mötte Sanna och Linn. Det rullade in folk lite då och då, spelade slasken också och den var inte bra för mig altså. Hela kvällen försvann i musik, prat, utepauser och inte minst dans. Vet inte hur längesen det var jag dansade men förjävligt roligt. Sara hade tydligen spelat in när jag hade dansat vilket jag inte vill se helst. Under kvällens gång så "tappa" jag bort min jacka och väska eller jag tappade inte bort utan jag glömde vart jag hade lagt dem. Är man charmig eller vad? Fick iallafall med mig jackan hem men väskan var ett olöst mysterium. Under nattens gång när man kommit hem så har min ängel Tom hittat den:) någon som blev lycklig, eftersom jag hade mitt smink, klänning osv osv där i. Sen på något skumt vis så hade Luluu min kamera? äääh, jag får sluta sprida mina grejer över hela sunderbyn känner jag. Nåniin, bilder kommer väl upp när jag fått min kamera. Fast hoppas inte för mycket för jag har fortfarande inte lagt in bilderna från nyår. Skickligt!


Björkliden nästa då?

Kanske blir så, eller ja det blir björkliden på sportlovet :) Blev plötsligt sjukt taggad också. Mumss! Btw, för er som inte visste så är det bara en vecka kvar nu till sportlovet. Ikväll är det iaf party hos casa broooh, yes! Hoppas man blir på bättre humör för detta tär på en.
image173

Alla hjärtans dag

Får väl inte var allt för tråkig utan måste hälsa alla par som har någon att dela dagen med får ha en underbar dag :) Minns bara själv hur mysigt det var last year. Även fast jag tycker dagen är onödig. Hm, idag så tog jag en extra lång sovmorgon, eller jag sov inte utan ja duschade, gjort hårinpackning, plocka upp i mitt rum och lagade mig gröt:) Min första lektion började 11.15 och det var idrott och volleyboll som stog på schemat. Dock roligare idag än vad det var förra. Ett +.

Har nu varit och köpt en ros till mamma och pappa :) Fick en present av dom i morse så kände mig tvungen. Fatiskt så är det roligt att ge bort saker när dom verkligen uppskattar dom. Sen har jag ett problem, min dator laggade ihop igår och jag trodde jag klarade mig bra utan dator men nej nej. Så pappa har varit ner med den på HV data så nu befinner den sig där. Undra hur länge jag blir utan? Sitter på min brors datorn nu för dem som undrar och funderar. Nä, nu ska jag inte ta och skriva en rad till här för har bättre för mig, exempelvis att prata med niice folk på msn :) Vilken nörd man är. Good luck have fun :)

tårfullt öga

Man kan inte göra annat än att sakna tiden som var förr. Som alla säger "det var bättre förr". Varför tar jag upp dethär? Jo, för att jag sitter just nu på min brors dator och här finns alla min gamla bilder, och inte minst bilderna från grekland. Jag blev tårögd direkt när jag såg bilderna för minnet där bortifrån kan ingen ta ifrån mig. Kan säga att det är nog i särklass bland det bästa jag har varit med om i mitt liv, so far. Man kan fråga sig vad det är jag saknar "det är ju bara en vanlig utlandsresa", men icket. För det första att fara utomlands med basketlaget där det är inkluderat mina närmsta vänner när man var så ung var enormt spännande och när man väl kommer ner dit så är det underbara människor och klimatet. Snacka om hur bäst det var :) Minns när vi först kom dit och vi fick våra jätte portioner med spagetthi och köttfärsås och vi blev helt stumma och tänkte: ska vi verkligen äta upp allt det här? Men ju längre tiden gick där ju mindre lämna man på tallrikarna för man insåg att man behövde all den där maten när man var ute i 30+ hela dagarna. Hela veckan där nere var som en dröm och vi gjorde allt som en unlandsresa ska ha plus lite därtill. Träna, sola, bada, åkte på en båt utflykt, shoppa, njöööt och levde livet. Självklart sov vi ju endel också ;) Vet inte vad mer jag ska skriva. Ni som var med vet ju helt klart vad jag talar om, no question about it! För er som inte var med kan jag visa er ett antal bilder så kanske ni förstår bättre vad tjejen framför datorn egentligen talar om.
   
   
   
   
   
   
   


here comes enBOOM


Förövrigt så är Boom låten min och ingen annans :) just so you know. Sitter här och pratar med Lhoe som jag inte pratat med på evigheter känns det som. Känns inte kul att höra att en nära vän har haft det jobbigt i över två månader och jag inte ens märkt något. Har jag varit så självupptagen att jag inte tänkt på andra? De är någon jag inte vill vara. Ne, skärpning när det gäller det.

Hade somsagt IOS prov idag, kändes att det gick hyffsat men jag är nöjd. Fick sluta aningen tidigare för att våran lärare var med 3:orna i Piteå. Efter middagen ska jag till dollarstore och fixa lite grejer inför fredag ;) Tror att det kommer bli grrrrreeat. Vad händer mer i mitt liv just nu? Not much actually.

Imorgon är det den omtalade dagen då man ska säga till sin älskade hur mycket man älskar den. Ja menar, säger man det inte annars eller? Jag blir frustrerad eftersom dagen är grymt överskattad. Kan ju bero på att man är lonley och inte har någon att dela den med. Men det finns ju delade meningar om det. Nu ska jag inte ta och skriva så mycket mer hade jag tänkt, blir kanske ett inlägg under kvällen.

Ska tillägna Lh detta blogginlägg, you rock! :)
image144

Rubriklöst inlägg


Humöret pendlas från upp och ner hela tiden. Kanske beror på att jag längtar till sommaren som faun och att jag saknar sommaren 2007 att ja skulle kunna dö. Har förhoppningar om att sommaren iår kommer bli bättre med utlandsresa och allt därtill. Får ju inte glömma Göteborg och Bruuce den 5 juli med Sara och Luluu! :) fjärilarna i magen börjar komma lite faktiskt.

Har stor ångest på mig själv för att jag aldrig tar tag i mitt plugg när jag är hemma. Jag tänker "det löser sig", iofs så gör det alltid det men man kan ju inte ta något förgivet nå mer. Nåja, slut beklagat! Ska snart fara och träna och rensa tankarna lite, ganska skönt! Sen ska jag duscha och sen blire ut på prommis och göra hyss like usual. Måste ta tag i det där också. S-P-O-R-T-L-O-V-E-T får gärna komma nu så jag kan få åka skidor, har fan inte premiär åkt än! :( sorligt men sant!


önskar att jag hade någon att prata med..
image142 image143
Varför skulle man inte sakna?

För det ekar i huvudet...


Då var det måndag igen, så hade vi våran älskade nk också. Tänkte först skippa den helt med Johanna men då tänkte jag att jag ska vara där i början och sen gå, men självklart får vi en lapprapport att göra till nästa måndag. Så mina närmsta två veckor till sportlovet ser inte roliga ut.
Vecka 7:
IOS prov om Eriksson (onsdag)
Engelska prov ( Fredag)
Vecka 8:
Labbrapport ska in (måndag)
Nationella prov i matte (tisdag & torsdag)

JAG DÖR! Vissa kanske tycker det verkar lite, men för mig är det sjukt mycket. Sen är jag inte den som gillar/kan plugga hemma för det finns så mycket annat att göra än att sitta med skolböckerna framför sig. Nej, då gör jag vad som helst för att slippa dom på min fritid. Nånin, kanske borde ta tag i IOS ?!
image141

Äntligen!


Övningskört idag :) Grymt roligt, och jag börjar bli riktigt bra på det (enligt mig). Sen finns det ju andra åsikter också. Stan nästa då ;) Nåja, film kväll hos mig har det varit, riktigt mys med Sanna, Tom och Linn. Popcorn, godis och Cola stog på menyn, mmmmm läccckert! Så nu ser jag på MrDeeds och ska snart natta kudden.

:)

image139  image140

BILDER FRÅN GOOGLE

Det är vinter i våran stad!


Gårdagen var trevlig. Började med skolan fast vi slutade ett. Gick på stan med Linn och Sara ett tag tills jag vart död och gick hem och sov. Var nog det bästa jag gjort på länge för efter det fick jag världens energi :) hmm, sen blev det plannja och donken med Conny. Matchen sög och maten var inte lika gott som jag hoppades på men sälskapet var riktigt bra så det var ändå kul! Drog hem vid halv tio och såg film med mamma till halv tolv då Carro ringde och sa att dom var påväg till stan. For runt med henne Skoog och Su, sen var det ju andra folk också. Kom hem vid två och var gooode trött.

Idag sov jag till tolv men chillade i sängen till kvart över ett. Luluu drog ut mig på stan fast jag knappt orka stå upp. nåja, har inte så mycket mer och säga om dagen eftersom jag knappt varit vaken. LESSS!

Snart helg, mee like alot!

Skolan fick väldigt fort idag tyckte jag. På idrotten hade vi volleyboll och det är så kul, men vi övade mest slag och sånt idag vilket resulterade i att min motivation sjönk eftersom jag ville ju spela :) heh. Tog bussen in tillstan för jag var slö men skulle ändå tillbaka och hälsa på Conny lite, och sen hemåt och åt min älskade kassler. Mums!

Måste berätta också vad jag gjorde igår, blev en heldag på stan efter skolan och max till middag, ja menar kan det bli bättre än så?=) Var på pontus och kolla någon slags fotbolls cup hela kvällen. Var innanför dörren efter elva någongång och då var mina fötter gode döda. Så det var grymt skönt att hoppa i säng men somnade inte förräns CSI var slut.  Det har blivit mitt nya beroende. Sen känner jag att jag måste fara ut och övningsköra i helgen, det är ju två veckor sen sist snart :O ajaj. Måste klämma in här också att nu är man officielt blondie igen, vet inte riktigt om jag gillar det så mycket, vill nog vara brunett. Meeeen, ett senare projekt! :)

Imorgon på schemat; Skola, stan och möta sara för att se hennes nyklippta hår som är säkert hur läckert som helst, sen på kvällen blir det plannja och sen? Kvällen är oviss ;)



two months ago already.
image138
En bild från kråk när vi lirade volleyboll men det ser mest ut som att jag är rädd eller nå ;) 


Casa de la brooooh


Tritt till coop och intaget av socker/kalorier är på max. Fet som fan kommer jag att bli när jag nu ska besöka självaste max! HÖHÖ. Snart kommer Linus som är svettig och jävlig, myyyyyyysfaktor som fan! Visa ett roligt sms för Toms pappa och han garvar fortfarande. Det är så högt att man inte kan tänka klart, därför kan jag ej skriva mer eftersom jag missar tangenterna av vibrationerna från skrattet. Det är OBESKRIVLIGT!!!!!:D

Nyduschad och faktiskt nöjd.


Yeees, nyduschad och nöjd är jag pga att vi vann matchen idag :) Överlag spelade vi betydligt bättre än tidigare men vill fortfarande se lite fight och jävlar anamma! :b Lugn Elli, det kommer det kommer! Im counting the days

Nu blire att invänta Seinfeld som börjar på 20 minuter, sen CSI som är så jävla bra :) Och om jag orkar blir det Jaaaaaay Leno.. Kul att vi ska runt och plaska snö i stadsparken imorgon som om vi vore dagisbarn. Nähörru Marianne, skärp dig! :)

image137
B I L D :  GOOGLE

Finally


Fick sluta ett idag pga att Amie var sjuk, men kan ju inte säga att jag är ledsen. Skulle på studiebesök på Kuriren på hennes lektion, men vilken människa har inte varit på kuriren eller NSD? Det börjar bli tjatigt. Fick även en färgnings tid imorgon klockan två, och jag är nöjd! Har  varit till byn en sväng om umgåtts med Sara och hämtat mina match kläder eftersom jag har match ikväll, pepp? Nej! Nu blire prova kläderna från Hm som jag fick idag :)

These words are my own,


Tröst äter gillar jag att göra. Nu har jag kommit till den där punkten där jag lovade mig själv att aldrig befinna mig nåmera. Varför kommer det tillbaka nu när det börjar bli bra? Ett stort fett frågetecken..

den personen som jag bryr mig mest om bryr sig inte..

Orangetott..


Sjukt missnöjd är jag. Skulle färga mitt hår med ljusa slingor idag eftersom jag vill bli blond igen, men näääe inte alls det bblev orange istället. Nog för att jag egentligen visste att det skulle bli orange men inte såhär mycket. Var helt inställd på att köpa brun hårfärg och färga det brunt men mamsen stoppa mig och sa att jag skulle gå till en frisör istället och kirra det, så det är prio ett imorgon :) Något ljus i mörkret.

Hm, gårdagen var myyyys. Började med att traska till bastun som låg en bit bort från bowlingen. Sara och Emma väntade på deras mat men våran/deras förrätt var choklad, yummie! Maten kom och dom frossade riktigt rejält, precis som det ska vara. Jag och Linn gick ut en sväng för att inte bli allt för sugna på deras mat ;) Värmde upp bastun i samma veva så då var det dags att hoppa in, i dit tog vi med oss våra glas och chokladen. När vi sen hade bastat klart och skulle duscha så fanns det inge vatten, HAHA.. Finns en sjukt rolig incident som hände men orkar inte skriva upp den här. Så för er som är nyfikna får kontakta mig personligen :) Drog in till stan sen och upp till Jenny och hennes boyyyys, riktigkt trevligt! Sen avslutades kvällen på max, men vilken kväll gör inte det i mitt liv? :)

Känner mig dyster..

We own the night, ohyes we do!



Måste säga att filmen var riktigt bra trots att det kom krokodil tårar två gånger under den. Är man känslig som är man :) Men innan det var jag ju på plannja, kan fortfarande inte släppa det när Fred Drains skjuter från halva plan och sätter den precis innan paus vila, something to remember. Kom hem halv två inatt och påvägen hem hjälpte jag en stackare som var hyffsat full och inte kunde stå på benen. Med råga på allt skulle han försöka röka också, lyckad grabb! Nåväl, kände att jag gjorde en tjänst för samhället eller nåja, för honom iaf :)

Ikväll blir det bastu med Linn, Sara, Emma och Sanna kanske? =) hursomhelst kommer det bli hur trevligt som helst tror jag, vet inte ännu vart vi ska sen men hörde att det var fest på skurholmen? Aja, lär väl underätta er under morgondagen vart vindarna drog iväg med oss :) he-he. Nu sitter jag och ser på polisskolan ( dom är grymt bra) och väntar sjukt mycket till middagen. Så, har ni lite och göra ikväll äre bara att ringa ;)


image136


Lycklig tjej skriver


Just precis vad jag är, lycklig :) Av att ett prov kan göra att man min så lycklig att man går till taket. Fast det var ju inte vilket prov somhelst utan en "kris" berättelse som handlade om mitt eget liv. Jag sa innan "får jag g eller mindre så blir jag jävligt besviken." Men MVG stog på pappret =) nööööjd!

Nu har jag precis käkat goo middag osådär :) Ska på plannja senare ikväll, och banne mig nu ska dom fan vinna. Och efter det blir det bio och se we won the night :) Vet inte så mycket om filmen men hörde att den var bra! Ha en trevlig helg allesammans!

RSS 2.0