lazy sunday


Nu är det söndag igen, men den goda nyheten är att vi är lediga från skolan imorgon och i veckan. Dock ska jag upp och jobba klockan tio, men jobba är roligare och man tjänar på det.

Efter helgens bravader så ligger jag nu i min säng och har tänkt att göra det hela kvällen. Det har varit en mycket mysig helg på berget. Igår när vi skulle till förfesten inne i stan så kändes det som att det var en evighet sen jag varit inne i stan, och att jag varit inlåst i Bloms hus på berget. Men så var det ju inte, hade ju faktiskt varit i staden kvällen innan.


mitt i kaoset

Fyra tjejer på samma ställe som håller på att fixa sig är inte att leka med. Maten står redo men dem som ska äta är inte riktigt klara. Jag säger bara tur att man är snabb att fixa sig, då får man mycke tid över till annat. Men just nu börjar jag på att bli lite rastlös. Nåja, partyt är igång!

Bjuder på en bild från vårat kepsparty i oktober 2009. Blom, Elli, Jennifer och Erica.

                  


Uppdate från berget del. 1


Känns underbart att få skriva att man är ledig, hallelujah moment. Och det är somsagt första helgen sen i november (?) som jag är ledig hela helgen, så det ska även firas.

Första natten hos Blom är gjord. Jag och Erica tog över hennes pärons säng och Jennifer tog gästrummet. Nu håller vi på att fixa oss för att göra stan. Eller jag ska hem och fixa lite saker inför kvällen osv. Planerna för kvällen är lite oviss men det kan man ju tycka är halva tjusningen. Vi får helt enkelt se vart vi hamnar.

Igår chillade vi med flott och film. Tog även bilen och cruisa runt i Luleå stad, plockade även upp Rebecca som så gärna ville följa med, hähää. Nä, nu ska vi nog börja gliiiiida mot stan.

                              


Packar mina väskor


GRATTIS BLOMMIEE TILL KÖRKORTET! <3

Ja, nu är äntligen sista skoldagen innan sportlovet över och båda mina prov är avklarade också. Bättre än förväntat. Det är hemskt att det ALLTID löser sig och går bra på proven utan att man ansträngt sig allför mycket innan med att plugga till det, det gillas!

Har suttit på mat&prat och firat att vi är lediga. Dock så är ju skolan så underbar att man får 1000 saker att göra under lovet, men jag känner att det får jag ta senare för nu ska jag njuuuuuuuuuuta. Ska packa ner mina kläder och ja, typ hela mitt liv, för ska nämligen flytta in och bo hos blom hela helgen nu. Hörde nå rykten också om att det vankas fest, kan inte bli så mycke bättre. Eller jo, det får gärna bli några grader varmare så man kan vara ute i detta kalla IKEA land.

Over and out

En bra onsdag


Åh är helt överlycklig just nu eftersom min chef ringde och sa att min lön hade kommit in idag istället för imorgon. Det gillar vi! Så var förbi och köpte mina kläder som var just för stunden mina must-have kläder. Och har äntligen fyllt på min mobil också som har varit pengalös för länge.

Ska iväg och jobba klockan ett också, hade tänkt att gå till helex och träna efter det, men kom just på att det vore en idé att plugga till religionsprovet som jag har imorgon. Eftersom jag fattar noll om kristendomen osv, så skippar jag helex även idag.

Och imorgon eller på fredag så flyttar jag in på berget hela helgen, awesomee :')

91 dagar kvar till turkiet, got to love


Maj 2008, Turkiet med mamma


Augusti 2008, Trukiet med Linn, Sanna , Josse och Ida


Augusti 2009, Turkiet med Blom, Erica och Sandra!

GE MIG VÄRME NU!!!!!!!!

23 februari


Skippade friluftsdagen idag eftersom det var fruktansvärt kallt. Eller hade inga som helst planer på att ens kanske gå upp. Dock ringde Blom tjugo över nio med ett glatt besked, congratz honey <3

Hon kom hit strax efter det och då käkade vi frukost. I brist på annat tog vi bilen till storheden för att strosa runt eftersom ingen av oss hade pengar typ så inhandlades det inget. For tillbaka till stan, närmare bestämt till mat&prat för en latte, dit även jennifer kom och höll sälskap. Har varit och kikat in på arbetsförmedlingen också, kan ju va bra.

Mötte sedan upp Sara och Lollo för att än en gång ta en fika för att snacka lite skit. mAaah starfriends ;) Hähä. Blev en hel del surr innan vi alla skiljdes åt olika håll. Ikväll blir det religionsplugg at Linn´s place, men tvivlar på att vi kommer få så mycket gjort.


22 Feb

För någon dag sen när spotify inte funkade trodde jag helt ärligt att mitt liv var påväg att gå under, men sen så dagen efter så var det som vanligt igen, trodde jag. Men nu, så ska det tydligen vara för mycke virus som attackerar min dator så den stänger av spotify. Dagens ilandsproblem som jag vet inte bara var mitt. Därför kom jag på en smart idé och det var att jag har tagit över min brors dator nu när han ändå är i Thai och skaffar han lite virus till hans dator. Visst är man en snäll lillasyster (Y)

Och idag så har jag avverkat två lektioner, vilket betyder att jag har två kvar på torsdag innan det efterlängtade sportlovet kommer. Är även ledig imorgon och på onsdag men ska till arbetsförmedlingen båda dagarna inför jobb mot sommaren/hösten angående bland annat utlandsjobb.

Sen så längtar jag otroligt mycke till när blomman kommer och väcker mig imorgon då jag ska bjuda henne på en romantisk frulle. Skämt och sido, börjar bli lite trött då jag sovit väldigt skumt inatt så tror att dessa rader får avsluta denna kväll! :') På återseende!

Jag och min bror 2008

Söndagar is the shit!


Då var det söndag igen men tycker inte illa om dem. Man har aboslut inga måsten och det är helt ok att ligga hemma en hel dag utan att få ångest. Hade varit underbart skönt att göra just det idag när termometern ligger över 20 minus. Men nej, jag ska till helex på lite mindre än en timma för att köra ett indoor pass.

Igår började vi med att flotta hos mig och så såg vi på melodifestivalen, eller vi sågade typ alla som var med. Senare skulle Erica skjutsa lite folk så jag och Blomman for till Lukas och hängde där. Och eftersom att jag och Blom inte är helt hundra i skallen så ska vi självklart hitta på buuus med hans handlingslista, nåja det var kul!

Kvällen avslutades på hertsön hos Jenko innan jag begav mig hem för att sova kring ett. Tog dock ett tag för mig att somna in eftersom det är OS. Jag som hade fått för mig att jag inte tyckte om det (?) men damn, det är ju svinkul! (förlåt blom) haha.


awesome :')


Kvällen igår blev ju inte som man förväntat sig, men när blir det liksom? Allstar levererade som i vanlig ordning. Kände mig lite bakis/trött/illamående när jag vaknade men gick över som tur var innan jag började jobba. Sjukt med folk det varit på jobbet idag, but cash is king!

Ikväll blir det är flotta med vänner, kan bli gooooooos.

Jump on it var klockrent igår! Awesome :')


Det är dags för fredagsmys

Äntligen helg igen, och jag som sa i måndags att denna vecka skulle gå så fort så. Idag tog jag helg lite tidigare och skippade historian, än en gång. Men är jag en gång i veckan så är det lugnt har jag räknat ut. Har ingen motivation att vara där överhuvudtaget, men snart är det slut på detta lidande.

Nu har jag verkligen kommit igång att söka jobb, tror jag sökt tre jobb redan denna vecka. Vem vet, jag kanske rentutsagt hamnar på IKEA i Haparanda i sommar. Skulle väl inte vara helt fy skam? ;) Äh, bättre att söka än att inte söka alls, har jag märkt.


Förövrigt jävligt grym låt! <3
/>

Sömntuta


Ledig idag vilket är helt underbart. Jag gick och la mig strax innan elva igår, somnade direkt, och har sovit till nu. Känner mig sjukt utvilad för en gångs skull.

Igår blev det ju en tripp till Piteå, vilket som jag sa, kändes totalt värdelöst nästan. Eller ja, fick ju mycke godis, popcorn och två tandborstar, och den enda har jag pimpat. Sedan var vi och strosade runt inne i stan och vänta på att balklänningsaffären skulle öppna för Jenko skulle söka en. Hon hittade även en som var jätte fin.

Jag har alltid varit emot balen och alltid tyckt att den har kännts som onödig men nu börjar man ju bli lite sugen när alla andra har den här balhysterin. Nåja, nu tar vi en sak i taget.

Igårkväll var jag på indoor walking med Jennifer och Sanna. Sen hoppade jag och Jenko ner i poolen och sen bastu, helt ok! Nu märker jag att jag inte har nå speciellt vettigt att säga, så jag slutar här!

Hejråååååååååååå :)

Nothing is impossible

Nu är det ju snart helg, eller? Näe, men jag tycker alltid att måndagarna är sjukligt sega men efter det så springer dagarna iväg och så är det fredag igen. Idag på livskunskapen skulle jag prata inför klassen om mig själv i en kvart. Så mycke finns det inte att berätta om mig, att det tar en kvart men det gick bra ändå, jag var nog lite intressant iallafall.

Imorgon ska vi till piteå för att gå på någon mässa som alla treor ska på, sen ska vi ut och äventyra i Piteå stad. Tvivlar ju starkt på att jag orkar vara på mässan länge eftersom jag varken ska plugga vidare direkt till hösten och för det andra så brukar inte dessa slags "event" vara speciellt intressanta i mitt tycke.

Somsagt, jag lever i nuet eftersom jag får ont i magen när jag tänker vad jag vill göra sen. Nothing is impossible, i hope.

It´s my own cheeting heart that makes me cry

Bara hundra dagar till denna lycka!

Ja ä int bitter


Idag är det då dagen efter, men känner varken ångest, illamående eller liknande vilket är bra. Kvällen igår var riktigt nicee måste jag säga, på många plan. Ja, jag vet inte vad mer jag ska säga om den alltså, dom som var där dom vet.

Nu precis har jag städat läggan eftersom jag är en sådan snäll dotter. Och för det fick jag en massa chokladhjärta, mumma. Det är då årets överskattade dag idag, meen jag är bjuden på en lyxig och ack så romantisk middag ikväll ändå med nära och kära, ja ä int´ bitter!

ereee fezt elleh?


Efter en jävligt lång arbetsdag och få timmars sömn är man igång med mina partypinglor Jenko och Blom. Tänkte mest skriva detta för att visa att jag tänker ge bloggen en ärlig chans! :) Vi ses i dimman partypeeeps.

                       


Back on track

Efter mycke tjat om att återuppta denna blogg (läs Jennifer) så tänkte jag göra ett försök. Nä, skämt och sido. Har känt att det är på tiden att jag börjar anteckna mina enormt intressanta dagar så ni även kan ta del av dem, bra va?

Denna vecka har gått ruskigt fort och är stolt att jag varit på alla lektioner hela veckan förutom två stycken idag. Kände att jag var värd en sovis och att ta en tidigare dag eftersom det är fredag.

Idag blir det att träna på helex kring middagstid, kan inte tänka mig att det är en enda själ där då, vilket bara är bra. Sen ska jag med Jennifer, Blom och kanske Erica på plannja. Vad som sker efter är fortfarande ett frågetecken, men vi brukar ju lösa det iallafall. Imorgon blir det jobb hela dagen som sedan avslutas med fest på kvällen. Sååå, vi ses på Allstar imorgon.

Nu är det bara 28 dagar till min 19års dag. Vart har tiden sprungit iväg?
Och 42 dagar kvar tills mitt och Jennifers lilla äventyr..
*trumvirvel* och endast 103 till partelipartyy i kära Alanya.


Snart sitter vi igen på Queen´s garden med våra specialare i handen :)

RSS 2.0