Lördag

Då var praktiken över och det känns jätte jobbigt. Vilket innebär att vara i skolan nu varje dag till påsklovet. Nog för att  det bara är 2  veckor dit, men hade gärna stannat kvar på praktiken längre eftersom det var så himla kul. Förhoppningsvis får jag komma tillbaka dit någongång och jobba :)

Igår hade jag bara en lektion, vilket var ett nk prov. Hade inte pluggat nå till det (men det är ju inge ovanligt) men tror ändå att jag kommer klara det med nöd och näppe. Direkt efter jag skrivit klart provet fick jag sms av Conny där han hade gjort våfflor till lunch till mig :) Du är så gullig. sen traskade jag bara på stan med Erica och inhandlade ett par chinos. Får väl se om jag kommer ha kvar dom i slutändan.

Kvällen spenderades i Sunderbyn med att spela basket och slamsa i Hemäng, sedan begav vi oss till Carro för att se finalen av Let´s dance. Laila´s sista dans var så underbart vacker, blev nästan så det kom en tår. hehee, Men Grattis till Magnus och Annika. Tyckte det var på tiden att Annika fick vinna, tror inte hon vunnit någongång? Nåjaa..


Grattis Grattis Grattis! :)

Idag är det inte vilken dag som helst, utan det är Lundströms födelsedag. Grattis stumpan på 18 årsdagen :D



Rubriklöst inlägg


Måndag igen, veckorna bara springer iväg och snart är det påsklov också. Grymt konstigt väder det är ute. Ena stunden lyser solen och den andra stunden så kommer det snö, och såå där har det hållt på nu hela dagen typ, skumt.

Har egentligen inte så mycket på hjärtat nu egentligen förutom att jag längtar jätte mycket tills jag och Conny åker ner till min bror i Skövde och bara har det kul :) Det kommer bli så kul. Och skönt att komma bort och göra något på påsklovet och inte bara vara kvar i Luleå hela lovet, det hade inte varit okej!


                       

Lördagskvällen


Tidigare i veckan har jag, Conny, Carro och Sebbe pratat om att fara och spela basket någon dag, mest på skoj då men bara för att ha något roligt att göra. Så igår var vi ett gäng på 7-8 personer som for till hemängsskolans sal och hade det hur kul som helst. Vi spelade 21, basketmatch, killerball och alla sånna där roliga barn lekar man brukade göra förut. Efter 2 timmars lattjande beslutade vi oss för att åka, vi var väl ändå lite lagomt skrajja att larmet skulle gå, eller iallafall jag. Blev att fara till min älskling och spela lite poker som jag förövrigt vann :) Kom precis hem ifrån Conny för att ha en låååång städning framför mig, det ser jag framemot :O

Conny dissade mig nyss, jag frågade han om han ville följa på stan en sväng men istället ska han vara med en man vid namn Jim "Pong" Parvin. Dålig stil att dissa flickan för en kille, man börjar ju undra, sockerconny ;)

                    

Typiskt,


Såklart. Bara för att jag skrev det där förbannade inlägget om hur fint väder det har varit idag, och att jag inte hoppas att det blir en snöstorm. Oj hej bara, tittade ut genom fönstret och vad fick jag syn på då om inte snö? Det är ingen idé att vela något eftersom gud ändå pissar en i ögat ;P

Solig lördag,

Idag vaknade jag upp vid tio, åt en riktigt god frukost/lunch där vi halv tolv nånting. Jag och mamma bestämde oss för att ta en promenad och vipps så har två timmar sprungit iväg. Iofs var vi ju också och fikade på Åhlens och det satt som smäck i magen måste jag säga :) Riktigt skönt väder och jag hoppas verkligen inte att det ska bli kallt och snöoväder igen, det hade förstört humöret man har nu :)

Igår firade vi Linn som fyllde 19 år i torsdags. Vi började kvällen med att äta buffé på Olivers med alla gamlingar, hehee. Maten var hur god som helst fast den var ju inte heller gratis. Sedan fortsatte vi mot Jenkan och hade det lite trevligt innan vi skulle ut på Cleo. Jag hade ett par skor som jag aldrig använt, och dom var hur smala som helst. Sara, Lollo och jag måste ha sett hur roliga som helst när vi gick ut från Cleo, ingen av oss kunde gå. Ja, hade det varit sommar har vi inte tvekat att ta av oss skorna, men vi behöll dem på. Det var en bra kväll, och slösade betydligt mindre pengar denna gång:)

                                                      Jag och Sara hos Jenkan..
                 

Rysningar..

Har lagt in det här klippet förut, men gör det igen. För det är så otroligt bra! 
     

Två födelsedagsbarn

Ja om mindre än två timmar har jag två fina vänner som fyller år. 18 respektive 19 år, och man kan ju knappast tro att Linn blir 19. hehee. Hoppas eran dag blir underbar, gratulations kramar från Elli. Ja tyck om ä´

                
                                                              ANNA 18 ÅR! :D
                
                                            LINN aka limpan limpitsch 19 år :)

Skövde Calling

Om 28 dagar sätter jag mig på flyg och sen på ett tåg X2000 för att ta mig till Skövde där min bror så fint bor nu. Ska bli kul att få vidga sina vyer inom Sveriges ramar :)

                             

födelsedagshelgen i ord + bilder

Torsdagen vart som sagt mysig. Några av mina vänner kom förbi och fikade tårta och lite annat smått och gott. Fick present av Sebbe, Carro och Elin också, och det tackar jag för :) Det kändes lite konstigt att fylla 18, då jag liksom nu tar hand om mig själv. hahaa, nåja, Nu när det har gått några dagar så har det vält smält in :) 

               

Fredagen spenderades i skolan och det var kul igen att träffa alla i skolan, även fast jag bara inte sett dom på tre dagar. Hur ska det gå på sommarlovet?! hehe, skämt och sido. Och som alla andra fredagar så slutar jag halv fem. Fick min födelsedags middag då och farmor var även i Luleå på en snabbvisit. Så go middag blev det, och hade tänkt att bara ta det lugnt på kvällen men Linn ringde och erbjöd gratis inträde till Cleo så jag bestämde miig för att följa. Kan då inte påstå att kvällen blev gratis fast vi ine betalade inträde. Men en riktigt lyckad kväll med brudarna. 

           
                        Bjuder på denna bild, även fast jag inte gillar den.

Lördag var det fest hos mig, aningen trött från dagen innan undrade jag hur jag skulle orka, men efter första cidern så var man igång igen. Tycker att kvällen vart okej, eller ltie bättre än okej. Men det som var så roligt att jag hade nästan alla mina nära och kära på samma plats, samma kväll så det kändes bra. Blev en ganska tidig kväll om man bortser att jag städade i x antal minuter.. Nåja, nu är det söndag och ikväll blir det att se film och bara ta det lungt.

             

            
                        Med den sista bilden tackar jag alla för presenter! <3
            


Min födelsedag <:o)

Äntligeeen är man 18 år, vilken känsla, så här nöjd har jag inte varit på ett bra tag iaf, haha.. Fast jag är egentligen född 11.37 på dagen så än så länge tekniskt sett är jag bara 17, but screew it! Idag kommer mina läppar att le hela dagen, så kom och handla idag på Team Sportia. Nä, skämt och sido, mitt första stopp påvägen dit blir kvantum ;) Det blir en uppdatering ikväll också skulle jag tro! :)


                  

Praktik dag 1


Nu är jag vaken, enormt skönt att jag faktiskt har sovmorgon när jag har praktik, det är väl det jag saknar när jag är i skolan. Sitter och kollar på Vakna med The Voice och dricker en kopp the. Har blivit krasslig i halsen och det tänker jag inte tillåta eftersom jag fyller år imorgon,.. Kan inte fatta att man blir 18 imorgon, oj vilket ansvar jag måste börja ta nu.. hehee.

Ne, nu ska jag ta en dusch och sen äta en god frukost med rostemackor och löjrom, yuummieee. (Y)

                

Back to school

Idag var det måndag och innebär skola igen. Dock har vi praktik tirsdag onsdag och torsdag i tre veckor framåt så det blir itne att vara i skolan så mycket, däremot 2456 läxor att göra i alla olika ämnerna som vi missar. Men imorgon ska jag göra halkbanan i Piteå och jag är ganska nervös, undra hur mycket sömn det blir för mig inatt ? tur att jag har sovmorgon iallafall :)

Torsdag är jag inte något litet barn nå mer, utan då blir man myndig :) Längtar till lördaaag:D
                     


Sportlovs onsdag,

Nu har halva sportlovet gått och det har väl inte hänt sådär allt för mycket. Hade mer än gärna spenderat någon/några dagar i backen eftersom jag inte har premiär åkt för iår. Undra när premiären egentligen kommer att äga rum?

Men idag har jag inte varit hemma nå alls typ. Började dagen med att jag var sjukligt trött imorse när jag skulle till min körlektion, kände verkligen att vad som helst skulle kunna hända på vägen eftersom mina ögonlock ständes då och då. Skämt och sido, det blev faktiskt mycket bättre.

Därefter mötte jag upp Blom där vi gick på stan och sen luncha vi på Sub&co, vilket satt som en smäck i magen alltså. Eftersom det var så fint väder idag så bestämde jag och Conny att fara och hälsa på Elin ute i Sandnäset och mysa i solen. Det var riktigt skönt och Diva fick springa av sig också :)

                   
                   

2 år älskling :)

Skippade den där klänningen som jag visade i förra inlägget, för att jag blev helt förälskad i en klänning som redan fanns här i stan så det kändes lättare. Dom kostade ändå lika mycket nästan så det kändes hugget och stugget. Jag längtar till jag ska använda den! =) heeh

Och idag är det inte vilken dag som helst, utan det är min och Conny 2 års dag :) 

                                                             Jag älskar dig! <3
               

RSS 2.0