Lussebullebak


1 Advent idag och det har resulterat än så länge med bakning närmare bestämt lussebullar. Är egentligen inte så stort fan av dem, men närm an själv har gjort dom går dom att äta. Dom blev klara för ett tag sen, men var tvungen att smaka en direkt för att godkänna.

Nu är det riktigt mysigt väder ute, perfekt snö fast ändå kanske lite för mycket. Har varit ute på en promenad också men jag tror faktiskt jag skippar julskyltningen idag faktiskt. Det är så att jag har fastnat vid tv och Stjärnor på is eftersom jag missade det igår. Markus är kvar till finalen och jag hoppas att han vinner, han är ju trots allt norrlänning.


                            Mina lussebullar ser ganska goda ut, inte sant?
          

December snart?!


Vart tog hela sommaren vägen, och hösten? Nu är de riktigt med vinter här, snö upp till öronen, minus grader och December snart. Tiden går ju så fort att man inte ens hinner stanna upp och tänka. Men samtidigt är det väldigt skönt. Storgatan i Luleå är så fin med alla lampor och sånt som lyser och julkänslan kommer och smyger sig på. Men för varje dag som går så närmar sig min 18års dag med stormsteg, vilket jag längtar till enormt.

Idag har jag julpyntat lägenheten litegrann. Vi har betydligt mindre pynt nu än när vi bodde i hus, men det blir nog så att man blir lite bekvämare i det. Men för mig spelar det inte så stor roll, för det finns så mycket annat som kommer göra mitt jullov till något bra. Sen blir nog inte min julafton allt för tråkig heller eftersom att min bror kommer hem och firar med oss, stort tack! :)

Nu tänkte jag mest visa bilder från sommaren eftersom jag är ofta väldigt nostalgisk och ska kolla på gamla bilder. Nu har vi ungefär 6 tuffa månader framför oss innan vi får se marken. Eller kommer snön att försvinna? Det återstår att se.

     

 

 

 

23 Januari


19.30 i Stockholm på hovet den 23 Januari. Då vet ni var jag
befinner mig :) Can´t wait.




21 November

  

Mitt inlägg blev idag bara bilder eftersom jag inte har något vettigt att skriva i min blogg därav bloggtorkan. Kanske kommer på fötter igen, kanske inte. Men jag vet att ni saknar mig så, så någongång kommer ett roligt inlägg ;)

Utmanad

Nu har jag blivit utmanad på flera olika håll att göra en utmaning. Får väl ta mig i kragen och göra det helt enkelt så att alla blir helt nöjda.

Reglerna är följande:
- Berätta kortfattat 5 saker om dig själv, både alldagliga och knäppa.
- Utmana sedan 5 personer genom att skriva dem längst ner i inlägget.

1. Jag hatar fötter, speciellt andras.
2. När jag skrattar så får jag ofta ett "krax" ljud, vilka alla tycker är jätte kul
3. Varje söndag på senare tid har jag tillbringat mig framför tvn med Bingolotto
4.  Jag har en hemsk utväxt som jag haft väldigt länge men inte orkat göra något åt det.
5. Tycker att The Hills är ett totalt värdelöst program! (Sorry Sandra) hehe

Dumlekaka


Nu har jag varit riktig duktig och gjort dumlekakor som jag sitter och mumsar på nu. Inga kalorier alls, nej nej. hehe Men sen när har jag brytt mig vad jag äter? Ikväll ska jag fara till Conny och tjocka och se film, så som en söndag ska se ut.

Nu strax far min bror och jobbar i Skövde, är borta en månad. Sen kommer han hem en vecka för att sedan fara till Sälen och vara där ex. antal månader. Det kommer kännas skumt att han inte är hemma nå mer, men det är väl endel av utveckligen?

                  

RSS 2.0