tjorv med bloggen


jag har tyvärr inte skrivit något i bloggen på snart en vecka eftersom bloggen har tjorvat och jag har inte kunnat komma in. Men nu ska jag försöka skriva så ofta jag kan igen =) Ids inte ta någon resume vad vi gjorde i turkiet för bilderna som jag har, förstår man säkert :) Nåjaa, nu är det bara en vecka kvar av skolan vilket är skönt. DOCK har jag sjukt mycket att göra denna sista vecka, mindre kul! Har precis varit och köpt min skolavslutningsklänning osv, får väl bara hoppas att det kommer vara stråålande sol hela nästa vecka. Ikväll, basket i pontus och fika senare?! will se.

Igång igen


Efter en veckas uppehåll från bloggen är jag tillbaka i Luleå igen vilket känns både skönt och tråkigt. Måste nog medge att det är mer trist än roligt att komma hem. Ville inte fara nu när jag for för det var då allt började hända. Har inte tid att skriva vad jag gjort men ja tänkte ta mig tid imorgon och skriva utförligt. En sak kan ja säga att denna resa är den bästa jag någonsin varit på, och Grekland första året såklart! 18 May 2008, forever om Chris Brown säger :)

Turkiet biiiatchesss


Har varken tid eller ork att sitta och skriva något djupgående blogginlägg idag, eftersom jag har endel skolarbeten och skicka iväg nu innan det är dags att fara mot kallax 18.15, hm har inte haft något pirr i magen ännu pga flygfärden men jag och Sara tror sten säkert på att det kommer hända något på flygturen, så isåfall blir detta mitt sista blogginlägg :O skämt och sido, lär väl underätta er vad som händer i mitt liv den närmsta veckan någon gång under semestern. Tills dess, sköt om er =)

Dan före dan :D


Somsagt, åker ju till Turkiet imorgon :) Denna vecka har gått så sjukt fort och blir nästan rädd att min underbara vecka i Turkiet kommer springa iväg, väldigt orolig! Nåja, har varit och växlat mina pengar, inte för att det var så mycket men somsagt det löser sig, jag har ju börsen med mig, fett nice!

Varit på praktien idag, vilket var jobbigare än igår för att jag inte sovit nå bra alls och med råga på allt så somna jag med fönstret öppet, sminket kvar så nu har mitt huvud skallebang och snorig. (inte pga sminket) Meeeen, det kan inte stoppa mig. Igår var jag ute och cykla och satte mig på mitt favorit ställe och myste, sen for jag till Conny och såg filmen Deal. Har hört Carro pratat om den så mycket, så det kändes som ett måste. Bra var den, men man måste gilla poker om man ska tycka om den :D Nu ska jag köpa lite gottesaker på ICA. Hinner nog med ett inlägg imorgon innan jag smiter landet :)


Tre favorit låtar som aldrig blir dåliga. Dom följer lätt med till Turkiet.
Chris Brown - Forever
Leona Lewis - Better in Time
Creedance - Have you ever seen the rain?

Helgens bravader + praktik


Inte för att helgen hade några större bravader. Fredagen var jag med Sara, det var strålande sol på dagen så vi gick ner till södra och köpte glass och skulle mysa i solen men dirr efter vi köpt glass for solen i moln och börja blåsa, grrrrreat! På kvällen for jag till Lundström och fika bulla osv :) Sen bestämde vi oss för att cykla till Sunderbyn och hälsa på folk men det slutade sen kvällen hos Sara med té och skvaller, väldigt skönt! Lördag for jag till farmor och stugan, skulle fixa lite saker osv. Tog bussen hem på lördagkväll och då hände det inte allt för mycket ;b Söndag var en pluggdag och knappt värd att nämnas, joo föresten fick till Tom en sväng i spöregnet och sen mötte jag upp Conny och prata lite oså =) Idag har det varit min första praktik dag på mammasjobb, förvånandsvärt kul. Får se vad kvällen har för trevligheter, goood day!

shu bi du pi du pi ye ye :)


Som säkert flera andra gick inte nationella riktigt som planerat. Rena mottsatsen egentligen, trodde inte alls att det skulle vara så svårt som det var. För er som inte har gjort det, och ska göra det, plugga som fan. Fast jag vet inte om det hjälper? Har inte provat det iaf. hehee Sen har jag och Tom varit och lekt med dagisbarnen i Sunderbyn, det var också en upplevelse men riktigt kul. Man börjar liksom sakna tiden då man själv gick där, innan allt med skolan kom in i bilden. Jag vill inte växa upp, jag vill vara 15 år och stanna där, då allt man gör är busigt och har inga direkta förväntningar på något. Hm, sen har jag legat i min säng till middagen och nött OC. Nu har jag varit i byn och lirat lite poker, spelar bara för att det är kul. Hade nog varit roligare att vinna men det har aldrig hänt så :)
En dag kvar i skolan sen prao och utomlands, ge mig!! :)

Bitter sweeet

Hyffsat arg på mig själv att jag inte pluggat något till provet imorgon, but hey, oftast brukar det där lösa sig för mig så varför skulle det inte göra det nu? Nåja, söker bara lite empati och att ni ska hålla tummarna för mig imorgon.

Nu är min bror påväg i planet, direkt jag kom hem sa mamma "Hans plan for iväg i tid, vi stog i fönstret och kollade". Såå typiskt mina föräldrar, ni som känner dom vet hur dom är:) Gnatt biiiatches..


7 Maj 2008

Imorse var det inte kul att vakna upp, hade ont överallt och mitt huvud var inte på topp, snarare tvärtom. Men pallra mig ändå till skolan pga mitt nationellaprov i matte b imorgon, kände jag mig illa tvungen att gå på lektionen idag. Nu är jag iallafall hemma och har bjudit mig själv på lunch från Dagobert! :) Alltid lika uppskattat! Fast hade egentligen kunnat stanna i skolan för nu är det lite bättre, men inte klagar jag att vara hemma. Ska nog ta e uppfriskande cykeltur här i stan så min huvudvärk  förhoppningsvis försvinner innan jag ska ta tag i plugget. Wish me luck!

Idag, 7 Maj far min bror till Turkiet, suttit och kollat vädret nyss och det ska bli bra väder men jag hoppas att det blir ännu bättre på en vecka ;) Åhh, vad jag längtar! Så om en vecka denna tid har jag nog många fjärilar i magen och nervös för flygningen, som jag nämt i tidigare inlägg att jag är nojjig att vi ska krascha. Btw, det var ingen som var särsilt intresserad att ta över min blogg. Jag trodde fel! hehehe :D

5..

Vilket härligt lov, och det är inte slut än.


Ojoj, kortfattat vad jag sysslat med dom två senaste dagarna, ska försöka vara kortfattad. I torsdags for jag till byn och där lirade vi basket, var planer på fotboll först men alla planer var upptagna.. For sedan med till conny och kolla tv innan jag somna (vilket jag alltid gör vid typ elva 8-) ). Sen igår var jag till stugan för vi skulle fixa lite saker som tex en ny soffa osv. Skönt det var att vara där, det var som ett tag sen :) På kvällen blev det byn igen fast denna gång blev det fotbollspel på Sunids. Riktigt kul och det spelades i några timmar.
Idag; Skulle cykla till kvantum imorse och när ja kommer ut så står Conny där med hans bil och tänkte precis ringa till mig, och vice versa. haha, så det kan gå. Käkat lunch från dagobert på balkongen hans och bara chillat i goo vädret :) Ikväll kommer några hit, och vem vet det kanske blir piteå för våran del också? Jag känner mig faktiskt sugen på det :)

Nu saknar jag också lite kvalitets tid med min andra vänner som har varit borta hela lovet, misss yoou :)

Äntligen :)

Idag har jag haft ett konstant leende på läpparna vilket inte är konstigt när vädret är som det ska vara :) Var ute med mamma och kollade motorcyklarna imorse och sen så satte vi oss på storgatan och myste med varsin pigelin. Detta är livet. Sen har jag varit på en cykeltur i ballerina skor, första gången dom används iår, om man bortser när jag strutta runt i dom i snöstormen på påsklovet, klipsk brud! Hoppas att man fått lite färg också, gillar inte att vara blek..

..sååå valborg igår var ju inte någon besvikelse, tvärtom. Helt klart den bästa valborg för min del trorja, grillning hos Carro samt, fest kortspel och trevligt folk :b Något att minnas. Det kommer komma upp nå bilder sen, jag tog dock inga egna så det blir snottade bilder av Carro och Elin :)


RSS 2.0