Torsdagen, segis.


Berättar om gårdagen senare ikväll eller imorgon för har ingen ork att berätta i detalj vad dom skedde igår, nog för att det var mycket! :) Måste säga att Luluus vurpa är årets iaf, ni skulle skådat det kan jag lova.

Nå nu till denna dag, sov ovanligt länge, till elva. Mamma ringde då och frågade om jag var knäpp i skallen eftersom jag hade gått hem i ballerina skor i stormen. haha, hur det kan gå :) ja, sen har jag chillat i sängen till två. Tog mig en välbehövd promenad på isen osånt där, mycket bra! Camilla och jag pratade igår om mitt såkallande beroende, men efter det insåg jag att jag ska nog sluta! Om det är någon som kunde säga det så jag skulle börja tänka så är det du Camilla, creds to you! :) Kvällen är oviss iaf, det låter lockande ;) Lev och må


ekar i huvudet..

..och allt som vi gjorde som stunderna vill jag göra om.
Bra man med bra låttexter :)

Nåja, har varit vaken sen före fan och tagit mig en sjukt lång promenad som var gode skönt :) Idag står det stan på schemat, ska kirra lite kläder som jag la undan igår och sen blire lite fix och trix och sen party all night long ;) Nå, det är min dag. Lev och må kalas! =)

retard


Råkade visst somna på fel ställe inatt, lite humoristiskt var det när jag vakna och insåg vart det var jag låg. hehe.. hm, sen idag har jag legat isängen hela dagen till klockan två då Fia ringde och sa att hon och hennes pappa var påväg hit, dom hade mött min mamma och pappa på isen. Så då fick ja panik och klä på mig osv, dom fika här och lite sådant. Nu har jag varit ute med min hojj i en timma drygt och poppat Tomas Ledin, riktigt sorglåtar må jag säga. Sån tur att det finns vänner som du, väldigt glad! Nu ska jag snart till Gammelstan och hälsa på lite värdigt folk! ......På återseende

im home again


Hemkommen från dom kallare regionerna nämligen Gällivare, dundret. Har varit en trevlig påsk-weekend med min familj. Åkt i backarna på dagarna och sen chillat osv på kvällarna. En trött tjej (jag) somnade väldigt tidigt varje dag, men man behöver återhämta sig också för slalomåkning tar på krafterna, tro det eller ej.

Nu ikväll blev det att spela poker i byn, dock vann jag inte idag heller men kul ändå :) Spelade lite bluffpoker också medans jag väntade på min buss. Och Sebbe den jäveln fuskade. Det var altså bevisat att jag och Carro inte var så dåliga i det som vi trodde :) Sen blev mitt humör på lågvarv och sjukt irriterad. Du gör mig arg men det är ju på något sätt mitt fel varför jag ens bryr mig.
Varför raderar jag inte allt, om någon hittar delete knappen så säg det gärna till mig! Tack på förhand!

Sen ska jag tillägna detta blogginlägg till Lundström som faktiskt fyller år idag! :D Grattis stumpan, hoppas din dag blir sjukt bra <3 365 dagar till livet börjar, right? ;)
image204

Onsdag och snart påsklov


Påsklov imorgon, går egentligen heldag men jag ska befinna mig i dundret hela helgen så jag ska bara gå halv dag :) Fast dagen tills dess suger, matte nk prov och sen ska projektet in :O Ja, men det mesta är väl ändå klart nu så det känns ändå som att det blev bra. Suttit och stirrat i en och samma dator i över 3 timmar så är inte så motiverad att sitta här nu. Måste plugga som fan också, och sen ska jag nog förbi Linn också och fika :) Bara  vi kan äta någongång?! Så, då vet ni vart jag befinner mig tills söndag :) ciaaaaaaaaao


GRATTIS LINN :D :D Äntligen 18 ;)
image202

Order ifrån staterna


Ja då är det bara att börja blogga här altså. Fått order från självaste Sara som är i Usa att jag måste, och är man så eftertraktad så äre bara att göra som hon säger ;) haha Nämen, i lördags var det ju lite kalas här, det var jätte trevligt hela kvällen förutom där i slutet när jag vart less :) men men, var endel att städa på söndagsnatten men det gick ann. Hade ju Emelie och Lh som mina hjälpredor så det löste sig till det bättre. Söndag var en deg dag utan dess like, gode skönt! :)

Idag har det varit full rulle på skolan eftersom projektet ska in på torsdag och vi har inte börjat med lay outen ännu. Den kommer. Nu är det marknad i Luleå stad också men det var mest skit så gick snabbt förbi. Inhandlade nya solbrillor i lördags också, väldigt lika dom jag haft tidigare men det skadar inte med två :) Hm, sitter nu och nöter lite dator, måste ju passa på när bror inte är hemma. Sitter även och ska beställa lite kläder med Emelie från stylebystars :) Läckra brudar till sommarn, Emelie?! ;) Nog skämtat.

Helg igen,


Veckorna bara springer iväg och nästa vecka är det redan påsklov? Vart tar dagarna vägen egentligen. Bara för att påpeka en sak så drar jag till Turkiet om exakt två månader, underbart! =)

Hade projekt idag, min kompanjon var sjuk så fick ta tag i det själv. Men det gick bra ändå. For hem tidigare för att jag skulle säga hejdå till Sara som än en gång lämnar oss här i kalla Luleå för att besöka staterna. Dock är hon inte borta lika länge som tidigare och det tackar vi gudarna för! Vi hade vårt eget lilla i-landsproblem idag nämligen i låten Youre beautiful med James Blunt. I texten sjunger han "fucking high" men jag och Sara var övertygade om att dom sa "flying high". Så vi lyssnade om och om igen på den där meningen på olika videos och det roliga var ju att dom sa olika i båda. Kan konstatera därmed att både jag och Sara hade rätt och hennes amerikanska vän. Nå, nog om detta. Tog farväl av henne, fällde en tår. nä, skämt och sido.

Varit på plannja ikväll också, och idag så vann dom tilloch med :) När man sitter med en hysterisk Luluu så kan det ju inte bli tråkigt på plannja, en sak som är säker. Nå, nu ska jag inte blogga nåmer för jag har sprängande huvudvärk och min hals är inge vidare. Måste ju som vara frisk imorgon, säger som mitt motto - "Det löser sig"

Poker night


Dagen började sämst, mitt humör som var så bra sjönk väldigt fort. Att vakna med en sprängande huvudvärk och värk i magen av guds nåde är inte att rekomendera alls. Så låg på soffan i vardagsrummet och poppade skivor i en timma me ndet ville inte gå över. Gick mot förmodan till skolan iallafall och hade nk. Dock orkade jag inge mer efter det så jag och Johanna satte oss ute i det "vackra" vädret och blossa. höhö, nämen det var skönt! Satt sedan med fia på teatern för att invänta hennes lektion och nu har jag bara degat i soffan.

På en timma drygt ska jag till byn och det blir att spela poker :) Jag är taggad fast jag vet ju hur det slutar. Ska bättra mig på att fota också, men eftersom min dator krashat och jag sitter på min brors så orkar jag helt enkelt inte. han som förövrigt kommer hem idag :) yeeeee,

Summan av kardemumman


Dagen har varit aboslut helt galet bra! :) Har haft ett ständigt leende på läpparna hela dagen. Måste tacka till alla som har grattat mig på sms, vi verkligheten, bloggar osv. Ni är guld värda! :) Tror bestämt på att jag kommer skina mer nu än vad jag gjort dom senaste månaderna även fast jag inte varit som en burk sill tidigare men jag känner mig sjukt lycklig :b Och på lördag blir det grejer, satan så kul jag kommer ha! Party all the time ;)

Nåja, hade fika för Sara, Emelie Luluu Conny och Tom ikväll :) Tårtorna vart nästan uppätna men jag ska göra en ny tills på lördag :) var mysigt och allt var toppen. Sara, ditt kort var urgulligt även felstavningen ;) hahaa. Nu är min dag över och den vart fan oslagbar. Tror det kommer dröja innan dagen kommer bli såhär. Lycklig brud skriver!! :D

Jag fyller år :)


Jo Grattis grattis till mig då :) hehe. Nämen dagen har varit helt underbar hittills. Jag älskar verkligen att fylla år för man blir så uppvaktad, det är lite annorlunda :) Sen har jag träffat en brud som är våran praktikant som också fyllde år idag. Har inte träffat någon som fyllt år samma dag som jag, men now i have found her ;) Folk undrar säkert vad jag fått, så jag tänkte att jag kan skriva det här så slipper ni fråga mig personligen, iofs så har jag fått det mesta tidigare :) 2 styckna tröjor från hm, shorts, klänning, smycken, muggar med Marilyn Monroe, pengar, skidresa och så lite smått och gott :) yeye, så snart kommer det några från klassen som ska fika mina tårtor, jag hoppas dom smakar annars får dom le och ljuga och säga det är gott! :) Och ikväll kommer det mer gäster, va roligt!

11 Mars 2008


Dan före doppare dagen, haha nämen. Imorgon är det min dag och jag hoppas det kommer bli roligt :) Ser framemot det, känns verkligen som att jag är ett litet barn och att man har svårt och somna på natten för man vet att dom ska komma och gratta en på morgonen. Kanske inte riktigt så nu men lite pirr finns det allt! haha, nog om barnslighet.

Idag hade vi friluftsdag så jag och Sara bestämde för att gå rundan på isen som inte blev någon runda. Istället skulle vi gå från hälsans, runt gultza, till golfängen malmudden bergnäsbron och sen hälsans. Med motgångar och medgångar (mest motgångar) under resan tog vi oss ändå fram. Och med motgångar menar jag då somsagt slasket. Men trevligt sälskap hade jag ju, och det har man ju alltid med Sara :DFor till byn efter det och umgicks bara och senare ikväll har jag bara bakat två tårtor för det kommer ju besök imorgon och fikar :) Nog om detta,

"Gonatt inlägg"


Friluftsdag imorgon då jag ska befinna mig utanför hälsans hus klockan tio för promenad på isen mot gråsjölören. Blev inget Leos Lekland för min del eftersom alla tyckte det var för dyrt och b-banga. Men men, det blir en trevlig promenad bara regnet slutar ösa ner. Då lär man se ut som en dränkt katt än en gång. Kan säga att det är inte första gången.. Nåja, anledningen till att jag skrev var att jag skulle säga Gonatt folket för nu ska jag snart gå och lägga mig :)

Btw, Wallander - Mastermind var grymt bra. Är inget fan av Wallander men denna film överträffade mig :)


Bloggernas bloggerska


Stämmer inte riktigt in på mig den där rubriken men jag ville vara aningen fyndig :) Har lite problem ibland att hitta rätt rubrik till min text, kanske först måste skiva texten innan rubriken kommer?! haha, anyone några smarta tips?;)

Har tagit fingrarna ur arslet och äntligen fört över alla bilder från sportlovet till datorn. Efter mycket tjat Luluu fick du äntligen bilderna. Nu sitter jag här och har en nostalgitripp tillbaka till balen som snart var för ett år sen, vad mycket som har hänt sen dess. På onsdag är det min dag (och kronprinsessan som har namnsdag) men det räknas inte, tänk om det hade varit ett år framåt i tiden hade man blivit myndig som dom flesta blir men icket. Nog vet jag att talet 17 har några fördelar också, vi får helt enkelt hoppas ;) Blev förvånandsvärt lycklig nu av några anledningar.


Weeeeeeeei :)

Söndag = plugg


Lite dålig update jag vet. Har varit ute och övningskört och jag körde faktiskt lite på E4, fast sen när jag skulle svänga av i porsön fick jag motorstopp fyra gånger på raken, endast för att bilarna bakom mig stod och härja bakom, klart man blir nervös då. Nåja, men jag klarade det bra utan att kvadda bilen.

Igår hade jag match, vi spelade som vi alltid gör. Segt som fan i början, kommer igång lite senare men inget mer än så. Kämpa glöden finns inte hos någon vilket gör att jag är less på basket och har ingen lust med det nåmer. Sen köpte jag också en klänning som jag tycker är svin snygg :) Finns ju andra som inte tycker det men screw them. For till Carro på kvällen för det var fest dock höll jag mig i skinnet för jag ska vänta tills nästa helg när jag fyller år :) Det blir kaaaaaaaanon hoppas jag. For sedan hem ganska tidigt men träffa massa folk osådära så. Sen ringde en full Jesper till mig och var väldigt social, något kul var det :) Nåväl, har varit ute i stormen nu och ska snart ta tag i mitt projekt arbete lite mer seriösare än vad jag gjort tidigare. Ciao bella


DU är tamefan otrolig! Hur fan kan du få mig och gråta varje gång??!

Pizzerian och mys :)


På morgonen var jag hos tandläkaren, 08:40 närmare bestämt :) Och stolta bruden hade inga hål så jag firade det med en chokladkaka, mycket gott! Kilade till skolan senare och hade projekt hela dagen vilket resulterade i att jag inte gjorde särsilt mycket eller jag och Erica drog och intervjua en dam på ungdomsmottagningen. Och jag kan säga att jag inte gick hem därifrån tomhänt ;) haha.

Ikväll så bestämde jag, Sara och Emelie att vi skulle äta på pizzan. Det blev pasta med kyckling och curry, mummms! Satt där i två timmar och hade väldigt mysigt. Det fanns även folk som trodde vi var äldre, komplimang på g. höhö Nu ligger vi hos Emelie och ser på Björn Gustavsson som alla förövrigt börjat älska! Senare får vi se vad som sker, spännande ;) nä, skämt och sido ha en fortsatt trevlig kväll :) :)

I love rock ´n roll


I hate to feel like this!

Sitter hemma nu, har egentligen idrotts prov i träningslära men jag har inte pluggat vilket inte är ovanligt så jag gick hem och tog hem mat från dagobert. Mycke mer givande enligt mig. Imorgon är det redan helg och jag längtar, jag vill parta så jag hoppas det blir så! Och på onsdag fyller jag år, fast ser typ inte fram emot det.

Igår när jag skulle sova eller jag var och borsta tänderna och det så började det göra svin ont i mitt hjärta och det slutade inte heller. Så jag fick sova som en köttbulle hela natten för att det inte skulle göra ont. På morgonen vart det lite bättre men nu har jag fått tillbaka det, måste medge att jag är ganska rädd! :S

Återigen i skolan


Det var ett välbehövt lov men nu ä rman tillbaka igen. Känns inte så roligt och längtar sjukt mycke till påsk. Men å andra sidan kanske jag inte är ledig på påsk för nej, då ska Elli jobba, eller göra min apu för att jag far bort en vecka utomlands. Sjukt deprimerad är jag, och jag tänker inte göra det på mitt påsklov. Never gonna happend.

Idag är det jag som ska laga middag, makaroner och korv =) det är väl typ det enda jag kan göra, men det smakar alltid bra! Sen är jag sugen på att fara och sola så jag tror jag ska unna mig lite cancer :) Tjooooo

Någon bild från i fredags...

...bättre sent än aldrig :)
image198

image199

image200

image201


Weeeeeeei


Dagen började tidigt som förväntat. Vaknade av mitt larm vid nio och jag var fortfarande trött. Det har nog inte hänt på hela lovet tror jag. Gick på stan med Sara till kvart över tolv bussen gick mot gammelstan, hann springa in på roasters oc kirra latte också :) Lundstrumpans ochtobbes lägenhet var sjukt fin och väldigt stor för att vara en etta. Sara lyckades vara klantig och förstörde ett glas så Kisse nästan hoppa ur pälsen :) höhö

Imorgon blir det inflyttningsmiddag där, får väl se var kvällen bjuder på för trevligheter ;) Smält choklad och vindruvor, yummiieee!

Baby can i hold you tonight (?)


Lite deprimerande rubrik kanske men låten är oslagbart bra så :) Min kväll har sett ut på följande sett: data, tv, popcorn, dusch och en promenad. Hur skönt som helst! Jusdet, tog en tupplur där vid sex också så får se hur bra det kommer att gå och sova sen då, återstår att se.
 
Imorgon har jag planerat att gå upp klockan nio för att ta en lång promenad. Tro inte att jag är knas nu och går upp tidigt för att vi har lov men man måste ju faktiskt utnyttja hela lovet till fullo, inte sant?

Har väl inte så mycket mer att skriva idag eftersom det varit en ganska lugn dag utan några större händelser,

Har svårt att förstå mig på dig.

Ovanligt bra söndag..


..därför att vi är lediga imorgon och på tisdag :) Sköönt! Gårdagen blev som jag förutspått, poker och att Sebbe vann den också förvånar ingen alls. Sen for vi ut med bilen ett tag osådär, for till stan vid tolv och då for jag hem :) Ringt en kille under natten fyra gånger, såg det först imorse :O wierd.

Fick mig en komplimang att jag påminde om Peyton i One Three Hill, vet inte riktigt hur vi är lika (?) Men man bugar och bockar. Tog mig en promenix idag  också, skönt vare. Ikväll blir det troligvis bara chilli´n hemma at casa mig :b Men livet är ju som en berg-och-dal bana så man vet aldrig, planerna kan ändras mycket fort! Nåja,

Man mår som man förtjänar dvs. BRA :)


Gårdagen då, vaknade vid åtta av någon konstig anledning. Har gjort det dom senaste dagarna nu så jag börjar bli van nu kan man säga. Gick till Kvantum för att vara den-snälla-dottern-som-gör-saker-till-sin-mamma, det var en grrymt skön promenad iaf :) På dagen var jag på stan med mamma och inhandlade en vårjacka som förövrigt är sjukt snygg i mina ögon sett. Sen chillade jag till sex någongång då jag for till Sanna, senare kom Linn och Ida :) Vi starta upp kvällen ganska lugnt men det vart härligt sen. Jga och sanna drog våra mooves. For vidare till bredviken där simon hade fest! Mycke folk var det och jag fick mig en liten uppläxning kan man väl säga :) Ett gott skratt förlänger livet. Tog taxi därifrån in till stan för att vara moraliskt stöd till Tom gubben, feel sorry for u. Satt på max hur länge som helst, blev lite hängigt. Vi halv två nånting så kom Carro och co in så då blev det att sitta kvar där lite längre. Innan jag gick hem tog jag mig en lång promenad all by myself, det var underbart skönt men det var lite läskigt faktiskt, men jag lever ju så :) Bilder kommer sen

Ikväll blir det nog poker i byn, iofs så vet jag ju hur det kommer att gå :)

RSS 2.0