En sommarkväll

Gårdagen börjades i stugan och vaknade väldigt tidigt så jag valde att ta bussen hem redan halv elva, vilket var skönt för hade ganska mycket att göra, men dock gjorde jag inte det jag skulle :) Lämnade in min mobil, så nu har jag ingen frän mobil nåmer utan ett rackel som jag inte vet hur man skriver sms på, nästan.. Linn kom hit vid tre någongång innan vi började våran cykeltur mot Porsön för grillning med några tjejer i klassen. Stannade på Stadium ett tag innan och pratade med Sofia :) Kvällen bjöds på grillning, mycke prat och ta igen, kubb och promenad osv, mysigt! Sen kändes det lite tungt att cykla tillbaka när man började bli lite trött, men jag tog mig in till stan :)

Nu sitter jag och väntar på att Lollo ska komma hit och äta lunch, ska övertala henne om att färga mitt hår, nu har det faktiskt gått för länge känner jag :b Får se vad som sker idag, har inga planer och det är gode skönt :)

 


Bilder

Kommer några bilder från i fredags :)

 
Pong, jag och Conny chillar                                          Bacardi breeeezer..

 
Dubbelrök                                                 Daniel och Joanna

 
Bob Marley Elleeey                                         Turturduvorna

Snart godnatt,

L k n ä s t a h e l g, d e t k o m m e r n o g b l i t r e v l i g t : )

Enda tråkiga att Sara missar det, vi hade det som kul vi tre på lördagen.


Klubbviken for life


Åh vilken härlig dag detta har varit, spenderats på klubbviken ända fram tills nu. Skulle åka med Stella marin klockan elva men vi kom inte med eftersom vi var inte dom enda som skulle till klubbviken denna vackra dag:b Så då köade jag, Lovisa och Alex i en och en halv timma och Conny och co gled som in på ett bananskal när dom ställde sig med oss, nästan längst fram i kön =) Stekt hela dagen men badade gjorde jag faktiskt inte, men har ju redan tagit årets dopp så. Conny m.fler har hyrt stuga så där har vi suttit och glassat i solen, mys. Förhoppningsvis ser man reslutat på kroppen, att lite färg har man nog fått sig :)

Igår på kvällen så grillade jag hos Sebbe med några styckna, det var riktigt trevligt fast det tog som slut så fort. Vi hann med kubb också flera matcher, röka vattenpipa och umgås. Tog senare nattbussen hem med Skoog för att jag vart trött, dryga timmen senare kom Conny hit och sov. Nu; jag har inget planerat vad som händer nu, ska nog ta mig en cykeltur eller liknande. Have a nice evening :)

Fyndigt.

En halv dum grej jag stört mig på ett tag, på Tv4´s hemsida brukar jag kolla vad det är för väder lite överallt, och nu när jag kollade på Alanya så står detr 32 grader, känns som 36. Hur fasiken menar dom då, då borde det väl ändå stå att det är 36 grader om det känns som det? I-landsproblemet hejjj, nämen tyckte bara det var kul att påpeka det =)


                

På andra sidan klotet...

....trodde jag. Imorse klockan sex tog Sara planet från Kallax till Arlanda för att sedan börja sin resa till San Diego, USA. Tänkte precis skriva detta inlägg när jag fick ett samtal från Sara och sa att hennes plan var inställt och allt var lite av kalabalik eftersom hennes morgon inte hade varit rolig. Dom fick iallafall boka om deras resa så dom flyger halv fem ikväll, ha det underbart nu gumsssi <3 Den 14de är du min :)


                

Torsdag, snart helg..


Dålig uppdate från mig, har varit i stugan och sen bara umgåtts :) Har inte suttit vid datorn något förutom på morgona och då är man inte så pigg på att blogga eftersom ingenting har hänt under dagen, right? Förmiddagen har spenderats på min balkong och stekt i solen, men jag måste gå in då och då för det blåser ingenting annars blir man en bränd räka, vilket jag ändå kommer bli om tre veckor :b hehee.

I helgen är det årliga Piteå dansar och ler som jag varit på nu 3-4 år tillbaka tror jag? Iallafall men iår blir det inte det för mig, dels måste jag spara pengar till Turkiet och sen kände jag mig inte sugen på Piteås festival iår, eller festivaler överhuvudtaget. Många av mina kompisar ska inte dit så vi ska grilla, dricka lite och bara umgås hos någon istället, det blir nog lika nice om inte bättre, för att stå och trängas med fulla människor på ett minimalt område är inte så lockande, tro det eller ej.

Igår var det första gången jag träffa Lh sen 6 veckor tillbaka, miss you girl. Så vi hade ju endel att ta ikapp. Jag, Emelie och Lh gick och fikade på Roasters och sedan fortsatte vi ner till Norra hamn en sväng innan kvällen slutades hos mig, riktigt bra kväll :) Fortsatte sedan till Conny för att sova, mys.

              

Grattis bror

 Grattis Andreas (bror) på 19-års dagen :)


Gårdagen

Ja kom på nu en sak; att jag alltid bloggar dagen efter och berättar "igår" gjorde jag si och så. Lite dåligt enligt mig, men igår vart det en sen kväll, men ack så trevlig :) Började dagen hos Lundström för att äntligen få träffa deras hundvalp Hemi, vilken söt hund. Färgade även hennes hår och lite sådant, for sedan hem för att vi skulle dra och fiska men det blev inget. Middagen hos mig spenderades med Sara och Conny och spagetti och köpttfärsås stog på menyn, alltid lika gott :) Kvällen for vi och spelade fotboll på sundis, for till Elin och Jens och spelade poker, åt på max och sen var vi i sunderbyn och sådär. Kom väl hem precis innan tre och då slog vi på One three hill men hann inte se så mycket innan vi slockna :) Inte så många timmars sömn inatt inte, men man lever bara en gång :b

Nu; på ett tag ska jag fara på bilbingo i Måttsund, hehe.. Pensionärsvarning här :)


                     
                                          Lundström och Tobbe´s söta hund Hemi :)

Mitt kära Sunderbyn


Spenderat hela kvällen i Sunderbyn, som är vackert på sitt sätt. Sen är det aldrig fel när det kommer lite europér till lilla byn och invarderar stället. Nä, men det är ju kul! Jag och Sara tog en nostalgi tripp till kläppenskolan för att se hur mycket som förändrats, en hel del kan jag säga. Satt i lekställningen och tänkte tillbaka på gamla minnen därifrån. :) Sen knallade vi över till Lollo där Alex också var, lirade lite GH innan vi slog över till Kanal 5 för att se Saw ll. Sen kom Conny och Dennis och hämta mig, är sjukt trött så ska bege mig mot sängen som är några få cm från mig :b lyyyyx!


                     
                    
                                           Ibland är det kul att vara barn :)

                                       

Storhandling på Storheden,

Imorse var jag uppe med tuppen kändes det som, efter att man sovit till elva-tolv senaste dagarna och fått många timmars sömn var det en börda att stiga upp nio. Nåja, väl där var vi när alla affärer öppnade och hittade en massa roligt på Rusta,Jysk, Coop, Lindex och sen åt vi lunch på Max :) Så efter två och en halvtimma på Storheden kände jag mig lite less, så då började vi fara hemåt med ett snabbt stopp på Soumi soffa. Nu; just hemkommen från stan, har varit och köpte lite underkläder, shorts, linne och sånt på rea, det gillar vi :) Nog för att jag knappt har nå pengar men det är bra när börsen är med ;) Glömde kolla på skor som var anledningen att jag skulle gå ut, minnet är som en guldfisk ibland. Ikväll ska jag till Sara och troligtvis färga mitt hår, om vi orkar. det ser ut som fan men det kanske får bli ett senare projekt, får se. Annars har det varit en fin dag i Luleååå :)


                 

Borta bra men hemma bäst,


Varit ifrån mitt hem nu i fyra dagar nästan precis och det känns litegrann faktiskt :) Hemkära Elli. For till i stugan och var där med m och p till tisdag. Under dom dagarna hann jag med mycke, övningsköra till farmor, klippa hennes gräs, måla osv. Väldigt fridfyllt att jobba men ändå ta det lugnt, kan säga att det behövs. Fast än en gång så klagar jag på vädret, när kommer den riktiga värmen hit egentligen?! Iochför sig har vädret varit hyffsat men det duger inte..

   

På tisdagskvällen hoppa jag på bussen mot Kalix där redan Sara, Emelie och Lollo satt på :) När vi kom fram så handlade vi mat så vi skulle överleva dom kommande dagarna. Fick nog en "liten" chock när jag såg hur mycket vi handlade för, men det hör väl till stuglivet inte sant? På dessa dagar har vi iallafall hunnit med att basta (flera gånger), badat, solat, spelat kort och mycke mer. Men får framförallt inte glömma att vi mesta dels har ätit, och inte lite heller :b Var verkligen hur mysig stuga som helst, inrett i sjömanstil precis som jag tycker om det, var en strandtomt så det var bara ett stenkast till vattnet från stugan :) Enda lilla minus var att det var sjukt mycke mygg så man kunde nästan inte vistas ute på kvällarna. "Vill du dö eller? Ser du inte hur det går för dina polare?"
Denna "stugvecka" har varit nyttig och skön, nu kanske man har krafter igen att hitta på något med, vem vet :)

 

                           

               
                                               Tack för en trevlig stugvistelse :)

Allas våra egna söndag,


Gårdagen var riktigt rolig :) Började med att jag vaknade vid elva och började städa lite smått :b Ringde hit Fia och Sara på dagen så satt vi mest på balkongen och glassa i det tokfina vädret, dock hade jag velat vara på klubbviken eftersom det är inte varje dag vädret har sett ut som igår. Vid sex tiden på kvällen for jag och Conny till Dennis och Johanna och skulle grilla, och det blev som alla andra gånger man äter där, utsökt! =) Sen blandade jag och Johanna varsin Gin & Tonic och funderade ut vad vi skulle hitta på. For till Kulturens hus och myste i solen osv innan vi bestämde för att fara till Bubba som hade fest. Åkte buss till sjukan och därefter taxi till Bubba, fråga ej varför taxi. Var trevligt där och tillslut kom det iallafall 15 chickenburger och 15 cheese och alla hoppa på påsarna för att få mat. Trist för dom som jobbade på donken att börja behöva göra 30 hamburgare kvart i tolv :) hehee. For hem sedan vid halv två och då somnade jag och Conny ganska fort.

Nu har jag precis kommit hem, ska packa lite saker och sen bege mig till stugan och kanske jag ska prova fiska? Nåja, är hemma på torsdagkväll mest troligt för far från stugan på tisdag och därefter ska jag till Emelie´s stuga med hon och Sara :) Bara mysa och ta det lugnt, känns som att det behövs. Har väl inte så mycket mer att säga, har lite brottom faktiskt. Ha en fortsatt trevlig söndag! =)

Födelsedagsbarn

Grattis tremänningen Maria på 18-års dagen :) Hoppas du får en fin dag/kväll,


Fredag 11/7

Denna dag har betytt mycke för mig på olika sätt;
1.  Har slutat jobba; Vilket är otroligt skönt, eftersom att jag städat trappuppgångar i fyra veckor och efter ett tag blir det mindre roligt altså. Härliga känslan jag hade igår när jag gjorde min sista trappuppgång för iår, föralltid? vem vet. På något sätt kommer jag ändå sakna lite, men nu får jag äntligen upptäcka världen utanför HSB. :)
2. Min namnsdag; Finns väl inte så mycket att säga om den, själva namnet avslöjar ju allt. Min morbror ringde klockan åtta och gratta mig och sa; "jag ville bara ringa och väcka dig, därför jag ringer tidigt". Men icket, Elli har ju somsagt varit vaken sen kvart i sex imorse, st arkt!
3. Turkiet igen; Klart och betalt! Efter mycket tjorv med våran utlandsresa blev det tillslut en, och det sker detn 15 Augusti med Linn,Sanna,Josse och Ida. Det kommer bli greeeejt!

Kvällen är fortfarande lite oviss, vet iallafall att jag ska till Maria eftersom det är partajj på gång :) Lev och må gott, det ska jag göra dom sex veckorna jag är ledig nu, Gött!

                                     
                                             Flygrädslan kommer krypande....

Låt

Örongodis mina damer och herrar;

Hard work work..

Känner mig helt slut i kroppen för allt jobb, ska bli så otroligt sköt med ledigt om tre dagar :) Aldrig mer på hela sommarlovet stiga upp sex för att börja jobba sju, gudomligt! =) Idag kom Conny efter jobbet till mig så stekte vi chicken och hamburgare, gott! Somnade i min säng till sju innan v for till honom där vi är nu. Känner att det blir en tidig kväll idag om jag ska orka upp imorgon, så nu säger jag Godnatt allesammans :)

Var föresten första gången jag smakade den omtalade glassen Ben & Jerrys och jag måste medge att den var subergod, kunde nästan inte sluta äta :) Då vet ni,


Bilder

Några få snodda bilder från Elins 19 års kalas :)








Fisketjej?


Gårdagskvällen var trevlig hos Elin :) Vi kom dit vid sju och då var det bara jag Carro Conny och Elin, efter lite incidenter kom senare folk titt som tätt, höjdpunkten på kvällen måste nog varit när jag Carro och Elin gick ut på våra egna äventyr i lekparken :) Längesen jag skrattade så mycket som jag gjorde då. Summan av kardemumman var det en bra kväll :)

Idag, ska jag tydligen och fiska, eller jag ska bara sitta fint på en sten och kolla på för fiska är inte riktigt min grej. Men det blir nog mysigt ändå, vädret hade faktiskt kunna vara lite bättre men det regnar inte så jag är nöjd! =) Nu; Tacooooos! =)

GRATTIS ELIN! :D

Elin Sundqvist fyller 19 år idag så stort grattis till henne :) Blir att fira henne ikväll också, det kommer bli hur bra som helst tror jag :b


19 år, åldersnoja? ;)


"Dagens onödiga vetande"


Dagens väder kan man inte klaga på, hur underbart som helst. Det enda minus med dagen var att jag somsagt jobbar, men snart är det slut med det och bara glassning på g;D mee like. Kvällen har spenderats med Fia inne i stan, började med att sitta på floras i det vackra vädret. Sedan förflyttade vi oss neråt till Östermalm och satt och myste vid vattnet och tillslut så hamnade vi i Norra hamn med Conny och Dennis :) Dagen var grymt skön och nu såhär halv elva ungefär på kvällen är det fortfarande så man kan gå i klänning utan att frysa, det kallar jag sommar på hög nivå :) Får hoppas att vi får ha kvar den här värmen här ett tag till, :)

Sommarplaner (?)


 

Som ni kanske vet var jag i Turkiet i Maj och det var så otroligt bra med allt, sol bad och allt där till. Så efter jag kom hem har vi pratat några om att fara, men i sista sekund blev det inget, snoopet. Men hur som haver ska jag fara tillbaka om jag så ska fara själv :b .. Nämen, nog ska jag väl få med mig någon. Någon som har ett intresse?! =)




 

Hur kan man tacka nej till detta?


1 Juli 2008

Känns skrämmande att det redan är Juli, skolan börja ju snart. Ähh, ett tag är det kvar iaf :) Hm, dagens höjdpunk har väl varit när jag satt och stekte med Fia på floras, riktigt mys och sen middagen på dagge, den satt som smäck! Allt för idag, laateeer.


Du         &         Jag


RSS 2.0