Kom just på en sak

Jag har ju inte uppdaterat något under julhelgen så tänkte dra en snabb resumé. Min bror kom hem på tisdagskvällen och det var jätte kul att träffa han igen i några dagar. Spelade även bingo med Conny, Sebbe och Carro och vann ntligen mina efterlängtande 500 kronor, k a n s ä g a a t t j a g  v a r g a n s k a  l y c k l i g . Julaftonen var bara min familj här och umgicks och myste på, att Ante kom hem var ett kärt återseende. Senare på kvällen kom Conny hit och dela ut hans julklappar, min har jag ju redan fått :)

Dom resterande dagarna har spenderats på Sandnäset, stan, fikat på Roya, varit en soffpotatis, fotat det fina vädret som var på juldagen, sett på Kevin, Alice och Robin samt. Danny och ätit fruktansvärt god mat & själklart umgåtts med familj och vänner och pojkvän, underbart! :)

            
                    25 Dec gick vi ut på isen och promenerade, underbart väder!
           
                                      Älskling får en blöt puss av Diva :)
          
                                                         Elin och Jens gran :)
         
                    Bilden blev inte så bra, Idolerna hade svårt att sitta still :P

Sista dagen på året,


Ja, vad ska man säga. Kan ju bara instämma med fler att året har gått hur fort som helst men det är väl så det kommer kännas framöver. Poff, så är man 45 år och redan upplevt alla ungdomsår. Kvällen blir nog bra förutom att det är storm ute så man kommer nog mest troligt att blåsa bort, men jag ska ha fötterna på jorden så ingen behöver vara orolig :)

HAPPY NEW YEAR, 2009!

Julstress och twilight


Har för ett tag sen kommit in från stan där man har brottats med alla andra människor som är ute i sista minuten och hitta julklappar. Eller, det mesta har jag köpt för drygt en månad sen men det var lite saker som jag var tvungen att kompletera vilket känns grymt skönt nu när jag har alla klara. Har suttit och slagit julklapparna nu, men har några kvar. Tur att man inte har lika stor hysteri som många andra människor nu kring juletid, vill inte veta hur stressad jag hade varit.

Ett halvår igår, 21/6 2008  <3

Och igår fick jag äntligen se Twilight som alla pratar om är så bra, så jag kände att jag var tvungen att se filmen eftersom den har fått så bra kritik. Kan ju säga att jag är en av dom som är kär i filmen. Sånna där filmer passar mig perfekt, kärleken och att han gör allt som krävs för att rädda henne. How lovely. När dvdn kommer ut ska den bli min direkt.

                                                  Sådär mystisk snygg också,.
                 

Jullov

Nu har jag, som alla andra som går i skolan jullov och det känns underbart! det som är mindre kul är att jag har två arbeten att göra under lovet. Vem sätter saker att göra under ett lov när dom har haft en hel termin på att ge uppgiften? Nåja, blir väl att göra dem i slutet av lovet för nu hade jag mest tänkt att njuta för fullt! :)

Laater duudes and dudrettes :)

Färgade linser

Ett erbjudande du inte får missa helt enkelt. På www.fargadelinser.com får du färgade linser helt gratis och det enda du behöver göra är att skriva ett blogginlägg om det. För mer info gå in på deras hemsida (se ovanför) så att just du kan göra precis samma sak :) Har alltid velat se hur jag ser ut i bruna ögon, och nu kanske jag får chansen.

Söndagsmys

Just i detta nu sitter jag och Conny och smaskar i oss chokldbollar med muljust (julmust). Dom smakar underbart och helt klart värt att äta, men nu börjar dessa chokladbollar lida mot sitt slut dvs. dom börjar ta slut. Vi sitter också och ser på tv, just nu sporten. Ha en fortsatt trevlig Söndag!

                       


3 Advent

Idag är det tredje advent och julafton smyger sig på..

Ser desvärre bara två tända ljus därför att det ena var så litet.


RSS 2.0