Vart tog mina 15 plus grader vägen?


På vädret igår sa dom att det skulle bli 15 grader varmt här i Luleå, men än så länge har jag inte sett något som liknar det. Eller, vid ett så kom solen fram lite, vilket gjorde att det blev aningen varmare. Men jag önskar att mina plus grader kommer lägligt till imorgon när det ska grillas osv. Mysigt värre! Tycker inte ni att valborg är en sån där dag när man ska vara jätte många vänner och bara ha det trevligt? Iofs så kommer jag ha det, helt säker på det men jag menar alla flyr ju stan nu på valborg, lite snopet :/ .

Från en sak till en annan så far jag till Turkiet om 15 dagar, min nedräkning har hållit på ganska länge vilket gör att dagarna känns onädliga. Jag vill ju bara sola och bli brun :) men snaaart, snaart så! Finns två saker jag oroar mig över; 1. Jag kommer ta med mig för mycket kläder som jag inte ens kommer använda och de gör så att jag inte får plats med några av mina nya kläder som jag (eventuellt) ska köpa. 2. Ju äldre jag blir, desto mer flygrädd blir jag och nojig tex. som att planet kommer krascha/ bli kapat eller liknande. Jag tror Sara har haft ett litet inflytande på mig där, no offense! Meeeen, jag överlever nog, och om inte vem skulle då vilja driva min framgångsrika blogg? ;) haha. Var inte blyga nu! :)

my thoughts written in words..


Vet inte om jag klarade att skriva den där rubriken felfri, tvivlar på det för min engelska är inte så bra som den kunde varit. Hm, jag vet inte har som inte så mycket och säga. Egentligen borde jag ha mycket och säga om man tänker på rubriken, men somsagt jag tänker inte dela mina innersta känslor och tankar med er tattare som läser min blogg, helt ointressant :D höhö.. Det jag kan dela med mig är att jag längtar grymt mycket till valborg som är på onsdag för er som är lite ute och cyklar i dagarna. Grilla, festa och bara umgås det finns nog ingenting som kan bli bättre? Hoppas på fint väder bara :) 

Skaburbian Collective


Jag kan inte påstå att jag är deras störta fan för då skulle jag ljuga hårt, men gode bra är dom. Jag skulle vilja ha deras nya skiva, vet att dom säljts förut på diverse affärer runt om i stan men undra om dom fortfarande gör det? Jag måste undersöka denna sak :) Nåja, hade inte så mycket på hjärtat nu, tänkte bara nämna att gårdagen var riktigt trevligt förutom mitt tråkiga sälskap i slutet av kvällen, men jag tror jag är förlåten :)

att tiden går fort, nästan skrämmande


Nu undrar alla säkert med spänning vad min rubrik vill säga. Det är nämligen så att 24 April 2007 var jag i Björkliden med frilufts (elevens val). Groth skickade ett sms och sa att han var påväg till fjällen nu och det var därav jag kom på att "fan, det var ju nu vi var där förra året". Just denna dag, denna tid satt jag uppe på Låkkta efter en sjuhelvetisk väg dit upp, mitt livs värsta grej jag någonsin har gjort, helt klart! Men sen att komma ner till stugan, ta en varm dusch och mötas av underbara människorna i stugan som redan kommit ner (innan jag, Sara och Simon) hann ens komma upp. VI var grymt sega, men alla av oss hade något handikapp, Saras skidor hade inge glid, mina skidor hade för bra glid så jag for bakåt varje gång jag skulle upp i en backe och Simons skida var helt paj.. But hey, we made it! Den veckan vi var där var så grymt rolig och jag minns det som igår, skulle nog göra vad som helst för att dra det där gänget igen dit upp meen det får nog vara min dröm istället!


image212                 image214
Fin bild på lapporten :)                                        En arg Elli påväg mot Låkkta

image215        image216
Gullisar på toppen, typ.                  Lh och Simon i stugan =)

Sommaren är påväg


 

..tänkte skriva med stormsteg men isåfall tog jag i lite väl mycket. Vi har pratat om skolavslutningen idag i skolan, vi har ju som ingen riktigt alls vilket är synd. Men min klass ska göra en egen med middag och mys på udden troligtvis, tror det kommer bli greaaat! :)

Har bara haft två lektioner idag, båda i ios. Hade en lite smått redovisning också om barnets motorik utveckling. Nu tänker ni säkert, who gives a shit? Så tänkte jag också när vi skulle jobba om det, men ju mer jag läste desto intressantare blev det och jag är inte den som tycker plugg är kul. Nä, för att säga lite så är Ledarskapsprogrammet väldigt bra. Och om jag har några yngre läsare i min blogg så kan jag rekomendera det:) Inte för att jag tror det finns någon som tycker min blogg är speciellt rolig, lugn jag förstår :)

För att säga vad jag ska göra ikväll blir det plannja basket för hela slanten, jag tror till och med att dom tar hem segern ikväll för vem vill se en förlust liksom? Go Plannja förfan, gör inte mig och andra fans besvikna. Tack på förhand!

underbaaaaaar dag :)


 

Redan tisdag igen :) Har haft så tur i veckan med att mina lärare är sjuka. Både min IOS lärare och matte är sjuka vilket resulterar mina damer och herrar att vi har extremt lite lektioner :b Själv njuter jag när dom är sjuka, men jag tänker på er också jag lovar (A) Var och åt lunch på max idag med några i klassen, gode gott var det :) Nu sitter jag och lyssnar på "it must have been love" som var med i Pretty Woman, jag tror inte en enda själ missa den vackra filmen i söndags. Ojoj, jag tror nog det är tidernas kärlekfilm. Varför jag älskar den kan ju ha och göra med att jag älskar romantiska komedi filmer. Och Richard G är så grymt snygg i filmen, observera filmen för nu är han en gammal gubbe, hehe.

Måste bara nämna om bråket som var i gymnasiebyn igår var totalt onödigt enligt mitt tycke. I och för sig vet jag inte vad som startade allt men tror verkligen folk att man löser något med bråk? Snarare tvärtom kan jag säga som är en sån "erfaren" bråkstake, hähä. Nä skämt och sido är det bara för att skaffa rubriker folk bråkas eller? Ett ord: ONÖDIGT!

It must have been L-O-V-E



Äckligt bra låt :)

Money spending again


Åhh, hittat världens finaste klänning (för stunden, innan jag hittar någon ny) och vill verkligen ha den. Har velat sen igår om jag ska köpa den eller ej, men nu är det bestämt att jag ska ha den. Om det nu var intressant att veta d.v.s.

Igår åt jag gooo middag, tacos :) Sen skulle jag fara och hålla Conny sälskap när han åt och sedan fara till Carro, men eftersom dom är segast i stan (ta inte illa upp) så blev det lite längre än så. Dom kom och hämta mig vid halv tio typ, och då for vi till byn en sväng och nörda. Satt sju stycken i sebbes bil så det var gode trångt där bak men kul var det. For in till stan och lite sådant. Kom iaf hem tio i ett drygt och ögonen klockna dirrr :b

Bild på klänningen kommer inom kort!

Solen skiner, vad gör jag inne?


Frågan har jag ställt mig själv. Bäst väder och jag sitter här, skum brud. Men jag har suttit på bakongen från drygt ett till två. Helt vindstilla men det är ganska trist att bara sitta stilla så jag har bestämt att jag ska ta en promenad nu innan middagen :) Om man står i solen och kollar upp på himlen så känns det precis som en sommar dag, snön på backen förstör aningen men det smälter snart. Igår gick jag i tröja klockan sju på kvällen och det gudomligt skönt. Det var som en sommarkväll, meee like! =)

Luleå gör framsteg.


...och då menar jag såklart vädret. Är det inte underbart? Bra värme och snön smälter, dock ganska sakta men jag ska inte klaga. Nu känns det verkligen som att våren är här/påväg, me like alot! Igår hade jag min vinterjacka och när jag gick hem från skolan kändes det som att jag var utomlands med den jackan, inte mums.  Så idag var jag smart (inte ofta nuförtiden) och tog min nya vår jacka :) Där blev ni en erfarenhet rikare, om ni lär er av mina misstag.

Jag tog en promenad med Sara i det vackra vädret där vid två någongång, vilket var skönt! Idag ska jag egentligen plugga men jag tar det imorgon istället för jag ska njuta av solen på balkongen, vet några saker som skulle gjort min dag perfekt när man satt där. Ojoj, efter middagen ska jag och övningsköra lite och sen ska jag bättra på min fusk bränna. Erhm, vilken bränna?!

Do you remember me,
Like i remember you?


Måndag igen!


Försök säga det här snabbt;
sex laxar i en vaxad lax ask
sju sjösjuka sjömän sköttes av sju sköna sjuksköterskor
kvast fritt kvast skaft (tror den var så)

Thank you


Thank you for all that you done for me,
i know what real love is supposed to be.
Can´t waist my time so goodbye my baby,
baby baby..      Thank you.

Kan då helhjärtat säga att jag inte gillat Amy Diamonds låtar förut men
denna som hon sjöng i melodifestivalen är fan sjukt skön. Och texten
är väldigt passande också. Enjoyy!
(tänkte stoppa in youtube-sak men
såklart så funkar det inte när jag vill det)

Pokerlördag :)


Kortfattad dag, for till Sunderbyn vi tre och hämta ut mina pengar som jag tjänat så 110 kronor rikare var man för stunden. För sedan spelade jag bort dom i poker på kvällen när vi var några styckna hos Skoog :) Men vafan, en trevlig kväll med skönt folk då är det fan okej och slösa lite cash. Jag kom dit vid halv åtta och spelade från dess till klockan tre, fan vilka nötter vi är altså :) Killarna for och körde lite folk så medans passade vi andra på att äta pizza och snacka som aldrig förr, sjukt skönt! =) Vi kunde ju konstatera endel saker också som jag tyvärr inte kan nämna i denna blogg, sorry guys! :)

Dunderklumpar och raketer


Vilken härlig fredag, inte nog med att det är helg utan att jag blir ensam i helgen. Jajemän ni hörde rätt :) nä, skämt och sido.. Enda lilla minuset är att jag glömde min nk bok i skolan och ska hålla ett föredrag för klassen på tio minuter på måndag, good luck Elli! Får väl "försova" mig eller något liknande. Nu, byn :)

TC
:)

Firrre the Fiiish


Fiskarna (19/2-20/3)

Årets tema: Populär

Din charm kan ta dig långt iår, om du bara bestämmer dig för att det är värt mödan. Att försöka leva upp till andras förväntningar och krav är tufft för vem som helst.

Kärlek:
Influenser från Mars bjuder in passionen i ditt liv men det är inte säkert att du tackar ja. Kanske du bestämmer dig för att vänta på något bättre!

Pengar: Jupiter i bra läge kan utlösa perioder av tur och dina tillgångar ökar. Även inom tips och spel är dina chanser kraftigt förhöjda! 

Se upp för: Att vara passiv.



Snodde den från Skoog :) Tyckte ändå att den stämde in ganska bra, kanske borde ta och börja spela på lotto, vad säger ni? ;)

Vimmelbild

Här bjuder jag nu på en vimmelbild från i måndags när jag gick på stan med Sara och Johanna. Dessvärre ville inte Sara vara med men vi två ställde iallafall upp  för laget. Varsågod! :)

image210


Igår klippte jag även mig, rak lugg
och klippte upp det ganska rejält.
Jag är faktiskt nöjd, men får väl se
hur ofta jag kommer ha nere min
lugg :)

                                                                                     image211


SCOOOOORE!


Hörde för ett tag sen att Arsenal gjort 0-1 mot Liverpool vilket är väldigt uppskattat i vårat hus. Hoppas resultatet håller sig för jag vill verkligen att Arsenal ska gå vidare. Jag ska lita på min instinkt och säga att det blir 1-2 i matchen :) hoppas hoppas. Nog snackat om fotboll eftersom det inte är en sån stor passion till mig nå mer, jag undrar egentligen hur jag kunde tröttna bara sådär? Antar att du hade något att göra med det, but heey im still alive :)

Eftersom jag tycker att det är extremt tråkigt att läsa andras bloggar när dom skrivit om skolan så tänkte jag faktiskt inte göra det i det här, hör och häpna! Jag tänkte faktiskt bladdra på lite om mitt nya förfvärv ditt garderoben idag, en "fodral" klänning från Gina i rosa. Jag blev så häpen hur snygg chock rosa egentligen är :) Därmed kunde jag konstatera att den klänningen, ballerina skor och lite andra accesoarer kan man ju lika gärna regera Luleå? ;) HAHAHa, Det där var ett grovt skämt allihopa! Nä, nu ska jag återgå till något annat roligare. Adioos

Bilden från onsdagen på påsklovet :) Me and my lovely girl Luluuu..
image209

Måndag IGEN


Kan inte göra annat än garva :) Hahaha
Nåja, har ingen motivation eller ork till att skriva ett intressant inlägg här, för jag har lite brottom
på annat håll ;) Tänkte slänga in en bild på mig från i somras, har typ nu så blont hår som på den
bilden :) weeeei!

image207

Lägg ner duuude


Varit och gjort vägarna osäkra idag, körde nämligen i stan och lite sådant. Första gången i trafikljus, alot of them. Fick bara ett kärringstopp som det heter på hela trippen, vilket gjorde mig mer taggad att fara och köra. Håller på att få abstinens besvär, mitt godissug är inte och leka med. Dirr efter middagen blir kioskpiraten :) Filmkväll här blire iaf, trevligt trevligt. Har som inte så mycket mer och säga förutom att helgen har varit bra ;)

Looking to your heart and you will find love


Gårdagen vart trevlig även fast det inte blev att dricka. Var med Sara på kulturenshus och kolla på dansuppvisningar, bra ni var bruuds :) Tog bussen till sunderbyn kvart över åtta och gick till Elin där några var. Spelade lite ordrazzel som förövrigt var svin kul men jag var inte av dom bästa iaf. Vid halv elva for vi till Sebbe och gulla med hans söta vovvsingar och lirade poker. Dock gick det inge bra för mig, men det var ändå roligt. Sedan for vi in till staden och då lämnade dom av mig, väl hemma kvart i två slog jag på Ensamma hemma 3 och såg den, somnade altså kring halv fyra.

Idag blir det middag hos kusinerna som jag inte sett på ett tag, så det blir kul! Sedan blir det nog party om jag känner för det, var sugen igår men nu vet jag inte nå mer. Will see:) Får se vart kvällen leder en, dagen imorgon ser jag inte framemot, måste plugga, rensa garderoben, städa osvvv. MINDRE KUL! 

Congrats :)

Måste bara hylla Sanna i detta inlägg som officielt är 18 nu och får gå på krogen, som om det stoppat henne tidigare? ;) höhö. Hoppas du får en fortsatt bra dag honey, det är du värd! :)Ska inte glömma Johahanna som fyller 17 år idag, 365 dagar kvar somsagt dom dagarna kommer gå fort! :) Me loooove <3

Hade ingen bild på Johanna, men
linslusen Sanna finns det tusen bilder att välja mellan! GRATTIS!!! :D
image206

what goes around comes around


Varm kopp te gör susen när man känner sig aningen frysen. Eller jag fryser bara om händerna, eftersom jag är så dum att inte ta vantar till skolan. Nåja, i veckan så ringde Hanna och fråga om jag ville vara "hårmodell" igen, och blev genast orolig för hur mycket dom skulle klippa nu men dom ville bara locka det, sminka mig osv. Så imorgon klockan nio ska dom slinga mitt hår eftersom min utväxt är inte och leka med :) Glad är jag, hade ändå planer på att slinga det inom en snar framtid.

Har tänkt på att min blogg måste vara boooring att läsa eftersom jag inte skriver om något roligt, varje gång jag skriver så kommer jag inte ihåg vad jag skulle skriva från början.. too little, too late. Och om 6 veckor/42 dagar far jag till Turkiet och solar och badar, käkar gott och massa mer, bruden längtar. Men måste väl hålla med om att Turkiet i mitten på maj hade inte suttit fel?

Jag i poolen, Turkiet 2005
image205

Slut på det roliga


Ioch för sig så tog det redan slut i söndags, skolan har börjat för er som inte visste. Sjukt mycket att göra denna vecka men jag tar alltid nöjet före så plugget blir liggandes, like usual! Har inte bloggat så mycket på lovet, för jag har knappt suttit vid den. Så mycket annat roligt att göra. Ska bara nämna Linn och Sannas 18-års fest var grymt bra, våran lagfest också :) Det har varit även mycket därtill men orkar inte dra en stor story runt dom ;) Jojo, så har ju Sara kommit hem nu, riktigt skönt. Fick mig en present som var en ballonklänning, verrry niice :) Hon hade även med sig fruit roll ups som jag sitter och gnager på nu. Ikväll ska jag och tjocka på max, kändes allt för länge sen errrhm.. en vecka sen :b Och sen blir det Plannja och hålla ett öga på den där killen, iaf saras ögon ;) rooouuufff.

Nu ska jag bli lika hysterisk som alla är i Björn Gustavsson, men han är fan kung i detta klipp. Han kanske är den framtida Magnus Betnér?

RSS 2.0