IMORGON!!!!


OBS!
Imorgon är det Magnus Betnér och jag längtar nog ihjäl mig. Känner riktigt för att skratta så att käkarna får ont, och magen med. Det behövs. Hm, jag Sara Conny Viggo och Simon blev det. Hörde att Simon inte mådde nå bra, fast det var dock bättre nu så han ska med. Krya på dig! =) Nu ska jag fortsätta se Seinfeld. Ha en fortsatt trevlig kväll, efter det ska jag iaf sova så godnatt!

Dagen är strax slut

Och jag har v e r k l  i g e n ingenting att tillägga. Förutom att engelska lektionen var intressant. Därför att Kate från Usa var och prata och man fick reda på lite hur high school och det var där. Intressant! Resten låter jag stå tomt för det är så jag känner mig....

H a t e   i t !

Pic

Sara, Emelie & jag på ENP klassfest på bergnäset i lördags! :)

image85

Glädje spridning i Coop Arena

L u l e å H o c k e y
Jag säger då det. Djurgården släng er i väggen för idag var Luleå klart det bästa laget. Min första elitserie match på plats i Coop Arena och glädjen fanns där. Riktigt enormt. Hade nog bland dom bästa sitt platserna enligt mig (och Conny), nära plan och precis bakom plexi glaset (akta stavningen) ;) 5-2 blev matchen till Luleå och efter varje mål blev det en rysning för min del. Det här behövde jag kände jag verkligen. Efter första perioden gick vi till V.I.P rummet eftersom Connys pappa har så bra platser och även V.I.P kort haha. Jag tog mig en bulla och te, vilket jag inte hade behövt ta för det var närmare 30 grader där inne, kändes det som. Conny drog på stort och köpte Falcon öl för 60 spänn. Är man tät så är man ;D Det blir då garanterat fler matcher för mig, men jag måste hitta min hockey kompis för min kompis som jag var med nu dissar mig ;) bu-hu. Hade kunnat stannat kvar och se en till Luleå match om dom hade ställt upp och spelat. Det får bli en annan gång:)

D e n n a  k v ä l l  k o m m e r  j a g  l e v a  l ä n g e  p å .


Tisdag 27/11 2007

Det var en kort dag för mig. Började 09:45 och hade data på schemat, nu har vi börjat med excel också. Var ändå ganska intressant för att inte låta allt för pluggis. he-he Sen var jag så hungrig och trodde vi hade lunch klockan elva men icket. Vi skulle ju ha matte också innan det. Till lunch var det korvstorganoff som är min favvo nu :) Gick ut med Erica ensväng också innan jag började traska hemåt. Hade egeentligen ett till pass med matte men jag orkade verkligen inte sitta där. Isåfall hade jag slutat nu.

Ikväll ska jag iallafall på Luleå med Conny :) Har velat gå hur länge som helst men det känns så ovärt att betala om dom ändå förlorar. Men idag vet jag att dom klarar matchen mot Djurgården ;) My wish.

Det vr allt jag hade att säga nu för tillfället. Det är trist att blogga, mycket roliare att läsa andras;)


Allt var löst



trodde jag... :/

Allt och ingenting

Jo, ännu en dag avklarad i skolan. Jobbat med projektet nu på eftermiddagen och känner mig stressad. Rapporten ska vara inne på fredag och vi är långt ifrån klara. Och det känns som att ingen orkar ta tag i att göra klart den heller så jag blir irriterad! Det löser sig, är nog mitt motto nuförtiden. hä hä. Nu sitter jag spänd och väntar på ännu ett avsnitt av oth, iofs har jag redan sett programmen men det är så bra :)

Ikväll är det Sverige - Lettland på tv tablån, ska se det med Conny. Blir nog säkert en massa flott eftersom så ser min vardag ut nuförtiden :) Bara för att det är Sverige och dom måste ta poäng kommer dom klanta sig och missa hela EM. Vad ska man då kolla på i sommar om inte Sverige spelar? ääh, nog vet jag att det löser sig. :)

image83

image84

GLÄÄÄÄÄDJE! Se till att vinna nu förfan :D

11 Dagar kvar

Om 11 dagar är det dags för Magnus Betnér. När vi beställde biljetterna var det två - tre månader och snaaart snart är det dags:) Jag längtar. Efter vad man  hört av Sara så kan man ju inte riktigt hålla sig :)


image82
Om någon är intresserad av att se så tror jag det finns biljetter kvar till 30 November i kulturenshus.


Tillbaka


Nu tänkte jag dra ett kort inlägg här, har dom tappat nästan allt mitt intresse att ha en blogg. Däremot klagar jag inte på er som skriver, för det är svin kul att läsa. "So keep up with the good work" :) Har varit ute och ätit med mamma på Thai Thai nyss, eller iaf nyligt. Jag tog wookade grönsaker/kyckling osv med ris, hur mumma som helst:) Mamma vart sugen och testa sushi så hon gjorde det. Men jag säger så det, det dröjer innan jag stoppar det där i min mun om det ens kommer att hända :) he he. Fick mig ett par leggings av mama också, snäll hon är:b Tidigare idag har jag varit hos Conny, mys;) Nu........väntar jag på att Johanna & companiet ska höra av sig, men det gör hon nog snart ska vi se :) Jo, vad mer kan jag berätta hm, det händer inte så mycket just nu i mitt liv så ni får va glada med det ni fick höra nu,. Nu hörde jag av från Johanna :)
cyyaaaaa

STREJK!

Min blogg har tagit ledigt ett tag därför jag har inget viktigt att skriva.
Det kan man väl kanske tolka på olika sätt. Gör hur ni vill!


Exakt lika tråkig söndag

Förväntade jag mig nå annat?

Efter allt som hänt i veckan är söndagen likförbannat tråkig som varje annan söndag. Men vad ska man göra? Det är bara att acceptera sin vardag. Egentligen vet ingen vad jag pratar om, förutom två men jag låter det också vara osagt för annars börjar alla snacka och det är ju inte ovanligt.

Senare blir det att gå ut och promenera som blivit en hobby för mig. Två saker i en ;) Groth ska även följa med mig, längesen man träffa killen och pratade med han. Annars har det mest varit ett "hej" när man setts. Sen tror jag bestämt att det har slutat regna också, för en fågel viska det i mina öron :) Give mee snoooow.

Föressten har jag varit och köpt pjuckor till slalom säsongen idag. Ville bestämt ha svarta pjäxor men det blev raka motsatsen :) Men rååå snygga och fick dom för ett riktigt bra pris. Var och kollade Luleå Hockey - Brooklyn Tigers med Conny. Brooklyn förlorade med nöd och näppe Attans!


Ett år sen redan


Ja, har varit i skolan idag från 10-12. Eftersom Ledarskapsprogrammet är lite spec så skulle tvåorna håller lektioner för oss ettor. Men det var roligt, fick göra lite problemlösningar och leka lekar. Det känns verkligen som att man nyss själv var där och kolla alla program, och funderade på vad man själv skulle gå. Att det redan gått ett år sen dess, och här hamna jag, på ledarskapsprogrammet 1b. Men jag har en väldigt härlig klass så det har varit en bra termin, eller ja dom veckorna som gått!

Sen har jag traskat runt på stan med Johanna först, inhandlade en mössa :) Den jag ville ha var slut, så det blev en annan men det var också fin. Sen mötte vi upp Emil och Alex och gick til max för tjockisarna skulle eeeeta :) Sen kom Stina och Sandra också och nu är jag här, framför datorn.. Ojoj.

Ikväll ska jag till Johanna. Vi ska bara ta det lugnt och våran plan är att sen fara till max och eta ;) Fan va goooat! Det är typ höjdpunkten på kvällen. nä, skämt och sido =D

Freaky friday

Jo, idag är det fredag. På skolan har vi bara jobbat med vårat projekt :) hur sköönt som helst, för vi har inga riktiga lektioner utan man kan ta rast när man vill och så vilket är skönt. Har ändå fått mycket gjort idag så min grupp har inte bara varit på den lata sidan :b Var lite skeptisk att jobba med fallskärmshoppning först, men nu tycker jag bara det är kul. Skulle nog inte vilja ha något annat heldre, eller jo kanske dykning som jag ville ha tidigare.

Ikväll blir det att fara på plannja med Sara :) Måste ringa och väcka henne om en halv timma så hon hinner med bussen, annars blir går det illa. Hörde rykten om att Andrew Mitchell ska spela. Nååjo, sen imorgon klockan tio ska man tillbaka till skolan.. Som om man inte vill vara borta därifrån på helgerna?!?! Men man är ju ändå ledig på måndag så jag klagar ändå inte.

Nu orkar jag inte skriva, har blivit less att blogga om mitt liv till en massa, kända och okända. hmhm :P


Torsdag, 8 November

Idag har jag Linn Tom & Sandra varit och redovisat vårat arbete om kroppsspråk på örnässkolan, (fråga ej varför vi valde örnäset). Det gick faktiskt riktigt bra förutom att jag glömde presentera vart vi kom ifrån och 1/3 av mitt arbete, men jag menar vem gör inte det (?) ;)

Vi orkade inte gå på svenskan så vi drog till Tom, jag Linn och han då, sen till mig och hämta mat från Dagobert. M-mmums. Drog till skolan och hade idrott direkt, jag har nog aldrig varit med om en sån jobbig idrotts lektion. Jag Matilda Jennifer och Vickan var typ döda efter första. Eller jag kan ju bara tala för mig själv iofs :) 

Nu har jag precis varit på en låååååååå-ååång promenad i kylan, rikgit skönt att rensa bollen där uppe. Gick in på Åhlens snabbt också och la undan min väska jag vill ha och en mössa :) Svin söt! Ska fortsätta se Joey nu,

ska bara lägga in lite bilder från dom kommande dagarna :) 
image75 image76
Jag i tidningen förra onsdagen                    Emil och Stina på skolan ;)
image77
Stinas fräns skylt på våran klassfönster :D
image78 image79
Tom och Linn efter redovisningen           Och här är även jag med i vinteryran
image80
Floooooyd :):)
image81
Klassfotot, dålig kvalla men det är alltid något =)

Akta halkan!


P l a y  W h i t e  T ´ s  -   A  l o n l e y  s e p t e m b e r
                                                                                                                                        -
Bäst för
                                                                                                                                        öronen just nu.
T i m b a l a n d  f e a t.  O n e  R e p u b l i c  -  A p o l o g i z e


Har typ inte mycket att säga vad som hänt idag. Skolan, börjat ett nytt projekt om fallskärmshoppning. Fick inte det jag ville ha men det är ju min vanliga tur, vad kan man förvänta sig egentligen? MIN vanliga tur d.vs. Men det ska nog blir intressant och kul, när man väl kommer igång. Och med min grupp vet man aldrig riktigt när. hehe Till middag åt jag två st olika maträtter för jag kunde inte bestämma vad jag ville ha. Det blev pottis bullar och korvstroganoff (som är min favorit mat nu). Skolfotona kom även idag, första eller kanske andra gången man är hyffsad nöjd med dom enskilda. Hm, alltid något :) Nu ikväll blir det att se hockey med Stina, Blom och Conny typ. Stina have your eyes on te ice ;) grrrrrrr.

Dagens händelse


Var med Conny idag somsagt, sen när jag gick hem gick jag hamnvägen vid norrbottensteater då en, ursäka ordvalet wierd snubbe hejar på mig (!). Fatta ingenting, börja tänka att det var någon pedofil eller liknande. Men nu när jag har tänkt, med hjälp av Conny kom vi fram till att det var ju fan Sven Wolter. hahaa.

Såhär ser han ut för er som inte visste det:
image74

"Jag hade rätt till mina aningar! HAAAH 

Back in business

Skolan drog igång igen. Kul att träffa alla, nog för att det bara var en vecka jag såg dom sist. Men alla var så förändrade för hälften hade typ gjort något nytt med håret, Linnea, Johanna Sara (men hon hade jag redan sett) Tom Isak Emma m.fler. Måndagar är ändå sköna för jag går bara skola till ett, så efter det gick jag till Conny osådär. Vi såg lite tv och han åt frukost eftersom han ska sova hur länge han vill. Men inte så länge till hörrredu.

S a t a n  v a d  o n ö d i g t  i n l ä g g.


Huvudvärk & Vårdcentralen


Gårdagen var trevlig. Conny skjutsade mig till byn vid halv sju, så mötte vi upp Luluu & Sara :) For till matis och köpte karra OBSERVERA! (dom INTE jag), sen for vi hem till Sara :) Emelie, Lh & Markus kom också, det var treeeevligt! Mucheee. Började dricka lite, först kände jag mig inte nå taggad men sen. Kanske berodde på att Sara var inte taggad till 1000. morrr, men det löste sig till det bättre. For till Anton på Notviken med sista bussen innan natt bussarna. Det var roligare där igår än va det var i fredags, tyckte då jag iaf. Sen for jag och hälsa på Blom och companiet på porsön med Conny, Emil & Alex. Blev liten suprise för Stina ;) Sen tillbaka till festen men då började alla dra sig hemmåt så vi for på max och sen gick jag hem och sov. Skönt!

Så imorse när jag vaknade så kliade som fan på benen. Gick upp för att kolla vad det var. Blev ju nästa gråt färdig när jag såg på benen. Om ni tänker er när man bränner sig på en brännässla, exakt så var inprincip hela mina ben. Förstå att man freakar ut. Så jag och morsan begedde oss till vårdcentralen för att kolla upp det. Efter två timmar fick vi komma in och prata med doktorn. Hade tydligen fått någon allergisk reaktion men på vad visste dom inte. Men jag har mina aningar :) Och han sa att Chili nötter, löjrom och vara ute länge är inget att rekomendera, om man inte vill ha nessel. Men han sa också att  jag troligvis inte får det här igen :) Hoppas hoppas! Men nu är mina ben normala igen, har fått någon tablett och den hjälpte fan på direkten. M-m-mm magiska piller.

Nu har jag sett gossip girl, och det var bra =) Ikväll blir det att chilla med Conny tror jag. Han skulle iaf komma hit senare eftersom jag inte tål kyla ;) ha-ha nä skämt och sido. Imorgon börjar skolan och jag har inte gjort något på hela lovet som jag skulle........ Blir irriterad på mig själv, men jag gör det helt enkelt imorgon nu när det blev så mycket annat på mitt schema idag som tex, vårdcentralen.

Kalas i Gammelstad


Igår blev det kalas hos Hanna med några tjejer i klassen :) Riktigt trevligt hos Hanna. Och hon försökte förjöda oss med mat. Till middag blev det kycklingklubbor med potatiskgratäng med massa annat plock ;) Gott! Till efterrätt var det en choklad/nöt kakamed grädde & frukt cocktail :) Och inte nog med det hade hon två stora skålar med chips och en med godis + dipp :b Själv var man en skötsam flicka igår medans nästan alla hällde i sig :) Lämnade Hannas place vi halv tio typ, sen dog kvällen för mig. Sjukt tråkigt, på 2 timmar hann vi vara på fest i Notviken, skulle till tuna också & sen varvet men alla seriöst sög. Så gick hem halv tolv och sådär, skönare det iaf. Somnade vid ett och sov till elva så man borde ju vara utvilad (?) Men det går ju att tala om. Btw, Grattis Hanna som fyller 16 år;)

Idag har jag sett fotboll med Conny, Arsenal - Manchester United. Matchen blev 2-2, och det var en spännande match enligt mig. Nu väntar jag på middag, bakpotatis med en massa plock och lövbiff :) Sen ska jag ikväll till Sara, vi är några tjejer. Var tänkt fest, men det blir nog bara chill med kanske nå intag av alkohol, vi får se! =) Det blir nog bra hursomhelst.

Här är några bilder från igår hos Hanna :
image69
Vi gottar oss i skålarna, medans vi väntade på the rest :D
image70 image71
Bålen ;)                                                                   Erica Linn och Anna
image72
Hanna Anna Elli Sara Sandra Erica Linn Stina Johanna och Linn :) Sweeeet
image73
Stina och födelsedags barnet :)

Snabbvisit till baby världen


Barnens hus, i Pitee å Luleee.
Där har jag befunnit mig idag, eller jag nu på kvällen sisodär 20 minuter. Min bror skulle hitta en halloween klädsen och så följde jag med. Man kanske hittar något användbart. Gick iallafall till Dollarstore och köpte mig klämmor, eller mamma köpte till mig ;) Nu väntar jag på mitt gossip girl avsnitt som jag hoppas att jag snart ska få se :b Borde egentligen plugga lite till redovisningen, men det kommer bli att jag sitter på söndagen istället och jobbar ihjäl mig. Like usual.

Tidigare idag har jag varit på stan med Fia och Sanna :) Längesen man träffa Fia så det var riktigt kul. Sanna träffar jag ju nästan alltid i skolan men alltid lika kul att se lill tjejen ;) Jag var sparsam idag och tänker vara det framöver som jag ska ha råd med julklappar :) Har redan börjat fundera vad jag ska ge, men däremot är min önskelista påbörjad. Innan den är klar är den nog från taket till marken. Skämt och sido, längtar till julen så grymt mysig stämning osv osv. Dom andra två köpte lite saker, svin fina grejer om jag får säga det själv :)

Imorgon: at Hannas place
Lördag: Party förfan ;D Meeee like.


1408, Succe eller fiasko?


Ikväll blev det film hos Conny, närmare bestämt 1408. Jag trodde att den skulle vara läskigare än vad den var. Men precis som jag till Amad så var det inte förräns när jag cykla hem pulsen började slå riktigt mycket. Det var som om jag var förföljd eller något, men så är det varje gång jag åker hem, rädd för att någon ska ta slå ner mig, våldta mig osv osv men sån är jag. Man ska alltid vara på sin vakt. hehe. Dagen har varit bra, mest chillat och sett lite One three hill, Gossip girl och lite sådant tjaffs. Men bra var det:)

Jag sitter lite och funderar medans jag ser Sex and the city om hur man tappar vissa kontakter när man börjar gymnasiet. Visserligen får man nya kontakter och det är aldrig fel, men dom gamla tappar man iaf vissa. Men hur går det där ordspråket: "Dom vänner som inte håller livet ut, är inte riktigt vänner". Men det håller jag inte med om. Visst, man kanske inte träffas och pratar med dom lika mycket men någonstans i bakhuvudet finns dom ändå =) Fan vad jag blev sentimental. Men jag har det bra som det är, som sagt alla får nya vänner och går vidare, vissa stannar andra inte. Thats life. Det är nog bara att acceptera det helt enkelt.
(Hoppas ni inte tror att jag är nått freak nu)

För att återgå till det "vanliga" livet så imorgon blir det stan med Sofia & Sanna :) Ska inte köpa något eftersom jag sparar mina pengar till julklappar som jag snart ska börja inhandla, för jag orkar inte leta julklappar i sista stund som alla andra ivriga höns. Senare på Torsdagskväll vet jag inte vad som händer, men det är ju fler timmar tills dess. Nog vet jag att jag kommer på något ;) Hm, blir nästan beskymrad att skolan snart drar igång igen eftersom det är så gudomligt skönt med lov. Men det är bara 6 veckor i skolan sen är det jullov, så jag tror nog jag kan stå ut ett tag till ^^, Nu ska jag se 2½men och sen kommer jag säkert slockna som igår! GODNATT!

image68

RSS 2.0